Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Poruke-obaveštenja o Sniženjima

> LindaBg: > Ja bih volela da mi neko ponudi snizenje ukoliko mi je u omiljenim nesto od te osobe, ali to mi je samo jednom ili dva puta ponudjeno od kako sam na ovom sajtu. :( Meni su do nove godine svakodnevno stizale ponude sa snizenjem,i to su uglavnom bile super ponude-mahom 30% snizenje! Neretko i 50% -sto se bukvalno ne odbija! Po 3 paketa nedeljno mi stizalo.. bio razvod u najavi! I samo je stalo! ??? Ne znam sto? Bukvalno u danu. Ja sve mislim da moj muž ims veze s tim,drugo objasnjenje nemam.. 😂
2024 02 16
> lovesilver: > > LindaBg: > > Ja bih volela da mi neko ponudi snizenje ukoliko mi je u omiljenim nesto od te osobe, ali to mi je samo jednom ili dva puta ponudjeno od kako sam na ovom sajtu. :( > Meni su do nove godine svakodnevno stizale ponude sa snizenjem,i to su uglavnom bile super ponude-mahom 30% snizenje! Neretko i 50% -sto se bukvalno ne odbija! Po 3 paketa nedeljno mi stizalo.. bio razvod u najavi! > I samo je stalo! ??? Ne znam sto? Bukvalno u danu. > Ja sve mislim da moj muž ims veze s tim,drugo objasnjenje nemam.. 😂 😂😂 😂
2024 02 16
Vidim u komentarima da mnogo clanica ne pita za popust. Ja uvek dam popust i pitam za popust (naravno, u oba slucaja ako nije bezobrazno, tj.ako je cena zaista niska, npr. redak slucaj, clanica pita za popust na sprtsku torbu koja je davno postavljena, vec nameravam da joj promenim cenu, a njoj i ova mnogo...). Ne secam se da mi je neko odbio dati popust (razumno pitam, kao sto rekoh). I, da, ne bih pitala ako je naglaseno da je cena fiksna.
2024 02 20
Evo, po hiljaditi put obavestenje o popustu od Jadranka59. Dajte, ljudi, nismo toliko ocajni da vucemo za rukave, odsad cu joj kliknuti na 'ja zelim' svaka tri dana, da se seti da ima malo dostojanstva i ne napastvuje ljude svojim popustima :')
2024 02 23
Iskreno, ja sam do sada dva puta slala poruke o sniženjima od 50% ali samo onim članicama koje me prate, imaju neki od mojih predmeta u listi omiljenih ili sa kojima sam vec ostvarila lepu saradnju. I uvek kada saljem takve poruke, ja se unapred izvinim na uznemiravanju. Svaki put odziv je bio više nego sjajan. Iskreno, ukoliko neko ne odgovori, to smatram savršeno normalnim jer to je po meni reklama, ali se zato uvek odusevim kada se neko zahvali na obaveštenju, makar nista i ne kupio. Imala sam samo jedan slučaj da me je zena izvređala za uznemiravanje, iako joj je poruka bila poslata samo zato sto me prati i ima moje predmete među omiljenim. Bas sam se osetila loše.
2024 03 14
Meni je skroz ok i logicno da me neko kontaktira sa ponudom, zato smo ovde. Odgovor je stvar lepog vaspitanja 🌸❤️ Drugo, nije sve samo u prodaji, ima nesto i u razmeni iskustava, umrezavanju i upoznavanju novih ljudi! 🌼☀️
2024 04 30
1 2 3