Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Poruke-obaveštenja o Sniženjima

Ja prva priznajem da pre nekoliko meseci nisam reagovala na Vašu poruku kad sam stavila jaknu u omiljene. Jakna mi se dopada ali nisam bila sigurna da li želim tu boju i bila sam u fazi potražnje u radnjama. Tako sam i naišla na novu jaknu na ekstra sniženju u DDG za neznatno veću cenu. U tom trenutku sam i izbrisala iz omiljenih. Možda sam bila nekulturna što se nisam javila na poruku, izvinjavam se.
2024 01 18
> AppleRed: > Ja prva priznajem da pre nekoliko meseci nisam reagovala na Vašu poruku kad sam stavila jaknu u omiljene. Jakna mi se dopada ali nisam bila sigurna da li želim tu boju i bila sam u fazi potražnje u radnjama. Tako sam i naišla na novu jaknu na ekstra sniženju u DDG za neznatno veću cenu. U tom trenutku sam i izbrisala iz omiljenih. > Možda sam bila nekulturna što se nisam javila na poruku, izvinjavam se. Nema potrebe da se izvinjavate, iskreno da Vam kažem nisam ni primetila 😅 Naravno da svi nekad kupimo nešto drugo i više nam predmet iz Omiljenih nije potreban pa ga i uklonimo. Kao što rekoh u jednom postu, i sama nekad ne odgovorim na ponude, zaista ne očekujem da mi bilo ko odgovori na te poruke niti se ljutim. Samo ova situacija je bila takva da je poruka poslata, članica je online, dok sam prekopirala tekst i kliknula na Omiljene da pošaljem drugim članicama ona je već obrisala (znači sve se odvija u 10ak sekundi). Otvorila sam temu jer mi je bukvalno bilo neprijatno u tom trenutku, kao da sam smarač iz Call Centra ili tako nešto🤣
2024 01 18
Takođe sam je i pitala za tu haljinu, pa eto tu sam već očekivala neki odgovor jer bih je kupila. Retko pitam za razmene, ali skoro svaki put kad pitam i odgovore mi da neće razmenu, ja predmet kupim. Kad me tako iskuliraju onda neću da kupim iz principa, a patim jer želim taj predmet😅
2024 01 18
> AppleRed: > Ja prva priznajem da pre nekoliko meseci nisam reagovala na Vašu poruku kad sam stavila jaknu u omiljene. Jakna mi se dopada ali nisam bila sigurna da li želim tu boju i bila sam u fazi potražnje u radnjama. Tako sam i naišla na novu jaknu na ekstra sniženju u DDG za neznatno veću cenu. U tom trenutku sam i izbrisala iz omiljenih. > Možda sam bila nekulturna što se nisam javila na poruku, izvinjavam se. Ako je petrolejka, stize kod mene sutra po snizenoj ceni :D
2024 01 18
Ja šaljem te poruke kad vidim da se nakupilo više sviđanja, a niko ne kupuje. Tad uglavnom prodam jer je verovatno cena bila jaka za članice. Ali ne očekujem da mi iko odgovori na te poruke ko nije zainteresovan, to je po meni "reklama". Ko zna da li u tom trenutku toj osobi uopšte treba to ili odgovara. Pa i sama lajkujem nešto što je u broju koji mi sada ne odgovara ali kad tad hoće 😂
2024 01 18
> Her_Fashion: > Takođe sam je i pitala za tu haljinu, pa eto tu sam već očekivala neki odgovor jer bih je kupila. > Retko pitam za razmene, ali skoro svaki put kad pitam i odgovore mi da neće razmenu, ja predmet kupim. > Kad me tako iskuliraju onda neću da kupim iz principa, a patim jer želim taj predmet😅 Ovo sam tako ja 😂😂😂.
2024 01 18
Ja se izvinjavam ako sam ispala nekulturna ali ja zaista nisam osećala potrebu da odgovarim u koliko ne želim predmet po nižoj ceni... Ja sam to smatrala samo reklamom
2024 01 18
> angieengel: > Ja se izvinjavam ako sam ispala nekulturna ali ja zaista nisam osećala potrebu da odgovarim u koliko ne želim predmet po nižoj ceni... Ja sam to smatrala samo reklamom Ja se nadam da se ne izvinjavate meni, ali evo da odgovorim, kao sto sam napisala u prethodnom postu clanici @AppleRed, uopste se tema ne odnosi na clanice koje ne odgovaraju na te poruke, ne ocekujem odgovor niti se ljutim kad neko ne odgovori. Iskreno nemam pojma ni kome sam sta slala. Tema je bila za tu specificnu situaciju i splet okolnosti, gde sam ostala pod utiskom da "smaram i uznemiravam" ljude sa tim porukama. Tako da znaju i druge clanice ako sam im slucajno slala promo poruke a nisu odgovorile, da se ne pronalaze u temi, zaista se odnosi samo na situaciju iz prvog posta. (automatsko uklanjanje iz omiljenih iste sekunde i ne odgovaranje za haljinu)
2024 01 18
Ma samo šalji, kakve poruke dobijamo u inbox i na šta moramo da odgovorimo, mislim da nikom ne smeta kada se kulturno ponudi popust. Meni slabo neko ponudi, ja sve plaćam po punoj ceni. ,:)
2024 01 19
Evo, meni clanica u roku od 4 dana poslala 2 random poruke o snizenjima… identicne… Rekla sam joj da mi vise ne salje… 😖
2024 01 24
Ja to isto radim, ako dobijem poruku od prodavca, samo izbacim njegove predmete iz omiljenih, bas ne volim. Za ovaj pomenuti slucaj i ima opravdanja (mislim, ako je snizenje kao u Vasoj ponudi BAS veliko), tada bih razmotrila. U suprotnom dozivim prodavca kao navalentnog i agresivnog, narocito u poslednje vreme su krenuli da se tako reklamiraju cak i kad nemam nista omiljeno kod njih ("pogledajte moj profil, snizenje u toku" i sl.). Elem, ako mi ne nudite popust preko 30%, drzite se podforuma rasprodaje o:) Ljudi, ja na listi omiljenih imam ko zna koliko strana (i redovno ih pregledam, uklapam u tu kupovinu, pratim), zamislite kad bi svi oni krenuli da mi salju ponude jer su spustili za neku bobu artikal? auuuuu
2024 02 05
Mislim da tema nije dala nikakav odgovor, jer "100 ljudi 100 ćudi" 😂 Evo @TatCat ih ne podnosi a ovo je poruka od jedne članice kojoj sam slala poruku za popust. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/12dd6fb54e0198c67927b9895bf889a3.jpg) Tako da odsad, ukoliko šaljem biću spremna na oba moguća scenarija 🤷‍♀️
2024 02 07
Eto jedan divan primer jedne divne komunikacije izmedju dve normalne clanice. 🧡🧡 Ima jos nade za ovaj sajt...
2024 02 07
Ja bih volela da mi neko ponudi snizenje ukoliko mi je u omiljenim nesto od te osobe, ali to mi je samo jednom ili dva puta ponudjeno od kako sam na ovom sajtu. :(
2024 02 15
> LindaBg: > Ja bih volela da mi neko ponudi snizenje ukoliko mi je u omiljenim nesto od te osobe, ali to mi je samo jednom ili dva puta ponudjeno od kako sam na ovom sajtu. :( Meni su do nove godine svakodnevno stizale ponude sa snizenjem,i to su uglavnom bile super ponude-mahom 30% snizenje! Neretko i 50% -sto se bukvalno ne odbija! Po 3 paketa nedeljno mi stizalo.. bio razvod u najavi! I samo je stalo! ??? Ne znam sto? Bukvalno u danu. Ja sve mislim da moj muž ims veze s tim,drugo objasnjenje nemam.. 😂
2024 02 16