Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Jos jedna prevara- tiksibaksi01

https://mojekrpice.rs/tiksibaksi01-300174 Gospodjici uplacen novac, nikad nije poslala placenu haljinu, posle je htela navodno da vrati novac nekoliko puta, ali nikad nije stigla ( vec mesec dana). Ima obaveza i ovo joj nije primarno… Eto tako, sramota za 900 din. Prilog slike ko zeli. 🥲
2024 01 19
Ne znam više šta je sa ovim ljudima na sajtu… ,:(
2024 01 20
Meni je nudila koznu jaknu pre nedelju dana, dobro da nisam uzela 😅 ali opet uzas… za 900 dinara stvarno sramota..
2024 01 20
> Nevena_Skoric71: > Meni je nudila koznu jaknu pre nedelju dana, dobro da nisam uzela 😅 ali opet uzas… za 900 dinara stvarno sramota.. Bukvalno, ajde da je neka cifra u pitanju, pa i da razumem 🙄
2024 01 20
Obratite se adminu
2024 01 20
> Nevena_Skoric71: > Meni je nudila koznu jaknu pre nedelju dana, dobro da nisam uzela 😅 ali opet uzas… za 900 dinara stvarno sramota.. Nek ti posalje na revers 😂😂😂😂😂
2024 01 20
> Esprit21: > Obratite se adminu Jesam 😊💪🏼
2024 01 20
> MissDiva: > Ne znam više šta je sa ovim ljudima na sajtu… ,:( Bar da su neke pare, pa da znam zasto. Ovo je stvarno blam.
2024 01 20
> Volimpink: > > MissDiva: > > Ne znam više šta je sa ovim ljudima na sajtu… ,:( > Bar da su neke pare, pa da znam zasto. Ovo je stvarno blam. Takvi su se nekad nazivali pilićari. Ne zato što gaje piliće, nego zato što kradu nešto tako sitno kao pile. ( iz perioda kad je pile bilo od pola kile )
2024 01 20
Čini mi se da je clanica pre ovog profila imala drugi, pa ga napustila ogorčena, jer su je neki u temi napali zbog nečeg oko garderobe sa felerom. Ne pamtim šta je tačno bilo, taj profil su joj ugasili na njen zahtev, pisala je da napušta ovaj sajt, bas je bila razočarana osudama.. mozda si je nešto u toj temi nagazila. Moguće da grešim, ali bio je nick isto nešto sa baksi ili slično i posle sam ubrzo snimila profil sa sličnim nick-om i ostalim finesama, moguće da je ovaj
2024 01 20
> jacaikaja: > Čini mi se da je clanica pre ovog profila imala drugi, pa ga napustila ogorčena, jer su je neki u temi napali zbog nečeg oko garderobe sa felerom. Ne pamtim šta je tačno bilo, taj profil su joj ugasili na njen zahtev, pisala je da napušta ovaj sajt, bas je bila razočarana osudama.. mozda si je nešto u toj temi nagazila. Moguće da grešim, ali bio je nick isto nešto sa baksi ili slično i posle sam ubrzo snimila profil sa sličnim nick-om i ostalim finesama, moguće da je ovaj BakiNB je bio nick, ali nije to ista clanica, nema sanse. Nisam ispratila skroz tu temu, secam se da je bilo nekih prepirki izmedju nje i ostalih clanica, i nekih cipela sa felerom ili tako nesto (sto verujem da nije bilo namerno sa njene strane). Ja sam saradjivala sa njom jednom (razmena) i zena je bila vise nego korektna, do te mere da mi je slikala i poslala na Viber nakon sto smo se dogovorile o razmeni jednu minimalnu tackicu na haljini (fabricki feler) da me pita da li i dalje zelim razmenu. Ne znam kako se zavrsila ta prica sa felerom i cipelama, ali zena je imala nalog sa dosta pozitivnih, i sasvim je bila ok osoba za saradnju, nije sigurno nekakav lopov.
2024 01 20
> jacaikaja: > Čini mi se da je clanica pre ovog profila imala drugi, pa ga napustila ogorčena, jer su je neki u temi napali zbog nečeg oko garderobe sa felerom. Ne pamtim šta je tačno bilo, taj profil su joj ugasili na njen zahtev, pisala je da napušta ovaj sajt, bas je bila razočarana osudama.. mozda si je nešto u toj temi nagazila. Moguće da grešim, ali bio je nick isto nešto sa baksi ili slično i posle sam ubrzo snimila profil sa sličnim nick-om i ostalim finesama, moguće da je ovaj Stvari od ove clanice cu dobro zapamtiti, ako bude pravila novi, just in case 🤘🏻 Ne znam za taj slucaj od pre iskreno, ali znam ime i prezime ako nesto znaci.
2024 01 20
Her Fashion, jeste Baki je bilo u nicku, mislim da je bila iz Bg-a. Sad sam pogledala profil dotične, drugaciji fazon i garderobe i postavljanja i iz N.Sada je, a ja isto mislim da je ta bila korektna i nisam ispratila tu temu gde su je kritikovali, nego gde ona piše kako je uvredjena i gasi profil. Mozda sam pogledala poslednju stranu te teme, ne mogu da se zamaram kad se napadaju na 20 strana komentara, a oko gluposti. Poslaću ovoj članici poruku da je spomenuta u temi, mozda je zaboravila na haljinu i mozda ne zna za forum. Neko ne shvata ovaj sajt ozbiljno u smislu da se predmet odmah šalje, makar bio i 100 dinara. Ja sam dva puta čekala dugo da mi pošalju predmete, nisu bili prevaranti, nego klinke. Nekad primete da predmet ima feler, pa čekaju dok ne saniraju to, treba ih podsetiti. Nekom se zadese problemi i ne pada im na pamet da su ostali dužni
2024 01 21