Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Jel vam se cini…?

Imam jedno podpitanje! Kako vam se prodaju jakne- zimske jakne? Kakvo je interesovanje uopste? Kod mene bas slabo, sto me cudi iz vise razloga…
2024 01 26
Ja sam recimo letos i rano jesenas imala užasno zatišje, sad da kucnem ide dobro ima upita bilo par prodaja (mada većinski van sajta). Jakne ljudi ne kupuju verovatno jer smo već uveliko u zimi pa su opskrbljeni, ali vidim da ima interesovanja za ski opremu
2024 01 26
> Anja0404: > Imam jedno podpitanje! Kako vam se prodaju jakne- zimske jakne? Kakvo je interesovanje uopste? Kod mene bas slabo, sto me cudi iz vise razloga… Kod mene nikako, imam ih 5 na profilu. Jedna je skupa pa razumem, ali ove druge ne. Tu su do 6000, s tim što sam pravila rasprodaje za 3000, pa se opet nisu prodale, a uglavnom su nove i imaju min 10ak omiljenih. Prodala sam druge 2, ali dosta dugo su bile na sajtu pre toga.
2024 01 26
Stalo je stalo je, jedine poruke koje mi dolaze jeste da neko nudi da ima 20% popusta itd sto moram da priznam da u mom slucaju nikad nije upalilo, odnosno nikad nista nisam tako kupila :) Tako da vidim da ima dosta panike sto je tako
2024 01 26
Kod mene je samo jedna jakna ostala, sve sam prodala ovog meseca. Spustila sam cenu na 700 dinara. Mesecima su zauzimale pola ormara...🤷🏻‍♀️
2024 01 26
> .pahuljica.: > Kod mene je samo jedna jakna ostala, sve sam prodala ovog meseca. Spustila sam cenu na 700 dinara. Mesecima su zauzimale pola ormara...🤷🏻‍♀️ A ne znam, meni su sve jakne nove ili sam bukvalno jednom obukla (da hocu da lazem mogla bih da napisem novo bez etikete bez problema), i sve su placene po 10ak hiljada, tako da za 700 dinara stvarno ih ne bih ni prodala, radije cu da odnesem onda nege tipa Svratiste ili neki dom i slicno. Ali razumem frku sa mestom u ormaru, ja evo ludim jer nemam mesta a samo kupujem.
2024 01 26
Ma meni ne kupuju nikad 😂😂😂 > SvetlanaRadic: > Ja sam recimo letos i rano jesenas imala užasno zatišje, sad da kucnem ide dobro ima upita bilo par prodaja (mada većinski van sajta). Jakne ljudi ne kupuju verovatno jer smo već uveliko u zimi pa su opskrbljeni, ali vidim da ima interesovanja za ski opremu
2024 01 26
Meni je to malo fenomen 🤔🤔🤔 > Her_Fashion: > > Anja0404: > > Imam jedno podpitanje! Kako vam se prodaju jakne- zimske jakne? Kakvo je interesovanje uopste? Kod mene bas slabo, sto me cudi iz vise razloga… > Kod mene nikako, imam ih 5 na profilu. Jedna je skupa pa razumem, ali ove druge ne. Tu su do 6000, s tim što sam pravila rasprodaje za 3000, pa se opet nisu prodale, a uglavnom su nove i imaju min 10ak omiljenih. > Prodala sam druge 2, ali dosta dugo su bile na sajtu pre toga.
2024 01 26
Valjda ce krenuti 💖💖💖 > HauteCouture20: > Stalo je stalo je, jedine poruke koje mi dolaze jeste da neko nudi da ima 20% popusta itd sto moram da priznam da u mom slucaju nikad nije upalilo, odnosno nikad nista nisam tako kupila :) > Tako da vidim da ima dosta panike sto je tako
2024 01 26
Svaka cast! Ako nije tajna, jeste li ih pre snizenja cenili mnogo vise? > .pahuljica.: > Kod mene je samo jedna jakna ostala, sve sam prodala ovog meseca. Spustila sam cenu na 700 dinara. Mesecima su zauzimale pola ormara...🤷🏻‍♀️
2024 01 26
Snizila cene, videli su da sam snizila cene ovi koji prate i odmah dobila upite da li može još niže… :| Mislim, ok, ali ako ja nekome prodam za 500 din, a ovamo kupujem na sajtu isto ili slično za 3000 din, gde je tu logika?
2024 01 26
> Her_Fashion: > > Anja0404: > > Imam jedno podpitanje! Kako vam se prodaju jakne- zimske jakne? Kakvo je interesovanje uopste? Kod mene bas slabo, sto me cudi iz vise razloga… > Kod mene nikako, imam ih 5 na profilu. Jedna je skupa pa razumem, ali ove druge ne. Tu su do 6000, s tim što sam pravila rasprodaje za 3000, pa se opet nisu prodale, a uglavnom su nove i imaju min 10ak omiljenih. > Prodala sam druge 2, ali dosta dugo su bile na sajtu pre toga. Ne lazi narod, ja sam kupila jednu i fenomenalna je. Kupujte jakne od Her je ona mnogo voli jakne i kupovace ih stalno jer juri "onu jednu" koju nikako da nadje, pa do tada nema nameru da stane sa kupi/prodaj.
2024 01 26
> .pahuljica.: > Kod mene je samo jedna jakna ostala, sve sam prodala ovog meseca. Spustila sam cenu na 700 dinara. Mesecima su zauzimale pola ormara...🤷🏻‍♀️ A ne, ne moze da se poredi. Ova koju sam ja kupila od Her, bukvalno je nova, iako ona kaze da je nosila jednom. Mislim, shvati kako hoces, meni su te pucke na rukavima cak i simpa na pojedinim parkama, daju sarm takvim jaknama, iako je to realno ostecenje, realno i jeste da takva parka ide za 500-700. Ja sam prodavala Zara parku vrlu slicnu toj tvojoj, samo sa eko koza komadima i otisla je za 800din jer ipak nije izgledala kao nova, a nije imala ostecenja.
2024 01 26
😕😕😕 > MissDiva: > Snizila cene, videli su da sam snizila cene ovi koji prate i odmah dobila upite da li može još niže… :| > Mislim, ok, ali ako ja nekome prodam za 500 din, a ovamo kupujem na sajtu isto ili slično za 3000 din, gde je tu logika?
2024 01 26
> DzoDzo > Ne lazi narod, ja sam kupila jednu i fenomenalna je. Kupujte jakne od Her je ona mnogo voli jakne i kupovace ih stalno jer juri "onu jednu" koju nikako da nadje, pa do tada nema nameru da stane sa kupi/prodaj. Pa rekoh da sam prodala 2 😅 Ali jeste, imam trenutno bar 5 jakni koje razmišljam da postavim, ali sve mislim kao, pa možda ću ih nositi nekad. Samo je pitanje vremena kada ću da presečem i stavim na prodaju. Meni nekad bude glupo kad postavim predmet i sve je "jednom ili nikad nošeno", zvuči fake, ali stvarno imam toliko stvari da ne postižem da ih nosim. Realno imam problem sa kupovinom veliki, treba mi neki psihoterapeut za to, na svu sreću i zaradim pa nisam još bamkrotirala, ali mogla sam stan da kupim za te pare verovatno 😢 Hvala na lepim rečima i "reklami" 😅, toliko si me nahvalila da sad imam još veću anksioznost kad pošaljem predmet da slučajno nisam napravila neki propust 🤣
2024 01 26