Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Jel vam se cini…?

> MissDiva: > Snizila cene, videli su da sam snizila cene ovi koji prate i odmah dobila upite da li može još niže… :| > Mislim, ok, ali ako ja nekome prodam za 500 din, a ovamo kupujem na sajtu isto ili slično za 3000 din, gde je tu logika? Ista priča, ja npr. smanjim cenu torbe sa 5000 na 3000, a meni ne ponude ni poštarinu a kamoli neki značajan popust. Bar 90% stvari sam kupila ovde po "punoj" ceni a i ako ima neki popust, to je 200-300 dinara.
2024 01 26
Her, javi mi kad budes kacila jakne, ja sam kao beskucnik po pitanju njih, ja zaista nemam neke zimske jakne. Ono sta sam ja uzimala do sada su mahom kaputi i jaknicice, koje su mi radile posao u Bgdu, tipa iz zgrade u kola, iz kola udjem di treba... Ali bre, u Bratisavi kad opali vetrustina, kosava beogradska je mala beba za to. Ne mogu da kupujem poradnjama jakne, mene to frustrira kad vidim samo onako deset komada na gomili, uzas jedan, meni vec unapred hladno kad tako nesto ugledam, mozak me zaboli. Kaze muz, konacno imas zimsku jaknu nekakvu licnu, sledeca faza je da ti nadjemo pravu debelu perjanu, a meni se zeludac okrenuo 300x na to
2024 01 26
Ne treba ti debela uopste. Lagana perjana je dovoljna. Debela ima samo da ti bude teska
2024 01 26
Ja u Slovackoj ne mrdam napolje koliko duva i koliko je prehladno. Ono nije normalno gore, kao pingvini zive, sta je ono, haos. Skafander mi treba za gore, koliko je brrrr
2024 01 26
> DzoDzo: > > .pahuljica.: > > Kod mene je samo jedna jakna ostala, sve sam prodala ovog meseca. Spustila sam cenu na 700 dinara. Mesecima su zauzimale pola ormara...🤷🏻‍♀️ > A ne, ne moze da se poredi. > Ova koju sam ja kupila od Her, bukvalno je nova, iako ona kaze da je nosila jednom. > Mislim, shvati kako hoces, meni su te pucke na rukavima cak i simpa na pojedinim parkama, daju sarm takvim jaknama, iako je to realno ostecenje, realno i jeste da takva parka ide za 500-700. > Ja sam prodavala Zara parku vrlu slicnu toj tvojoj, samo sa eko koza komadima i otisla je za 800din jer ipak nije izgledala kao nova, a nije imala ostecenja. To jeste, mislim da je 700 dinara sasvim ok cena za jakne sa manama. Prodala sam novu zimsku jaknu za 1000 dinara pre par dana. Pre toga sam je cenila 5000. Jednostavno je bila najglomaznija stvar u ormaru... Zelenu kratku sam prodala za 500, javila mi se žena i kaže puno joj je 700 plus poštarina. Jakna nije imala oštećenja, ali jednostavno nije moj fazon i zauzima mesto.
2024 01 26
> Her_Fashion: Meni nekad bude glupo kad postavim predmet i sve je "jednom ili nikad nošeno", zvuči fake, ali stvarno imam toliko stvari da ne postižem da ih nosim. Nemoj da ti je glupo, ja isto imam gomilu stvari koje su ili samo probane i oprane pa ih nikako nisam nosila, ili neke koje sam stvarno jednom do dva puta. Vecina stvari je tako jer koliko god da kupujem ja uvek imam omiljene stvari koje vrtim u krug, tek ponekad nesto dodam. Te koje nosim ako ih iznosam onda ih bacim, ako se jos mogu nositi onda poklonim, to i ne prodajem.
2024 01 27
> Her_Fashion: tako da za 700 dinara stvarno ih ne bih ni prodala, radije cu da odnesem onda nege tipa Svratiste ili neki dom i slicno Ja sam poslala nazad sajtovima neku omasenu garderobu koja bi mi se ovde vukla godinama sa upitima da prodam za 200, 300 ili za razmenu. Tako cu ubuduce sve sto mi ne odgovara, mozda da stoji dan ili par dana, nakon toga skidam i saljem nazad.
2024 01 27
Na sta bi licile jakne da se ubace u vakuum vrece? Ja nisam koristila za jakne :D doduse ja i nemam neke silne jakne, vise sam do sada bila kaput osoba.
2024 01 27
Zavisi od jakne, ona što sam tebi slala je bila u vakum kesi i nije joj ništa a ona C&A je malo pogužvana. Jedna zara jakna je toliko izgužvana od te vakum kese da ne znam kako ću i šta ću kad je prodam 🤣 To se valjda ispravi kad se okači, posle nekog vremena, barem mi je tako bilo za jednu jaknu koju sam kupila ovde.
2024 01 27
> Esprit21: > > Her_Fashion: > tako da za 700 dinara stvarno ih ne bih ni prodala, radije cu da odnesem onda nege tipa Svratiste ili neki dom i slicno > Ja sam poslala nazad sajtovima neku omasenu garderobu koja bi mi se ovde vukla godinama sa upitima da prodam za 200, 300 ili za razmenu. Tako cu ubuduce sve sto mi ne odgovara, mozda da stoji dan ili par dana, nakon toga skidam i saljem nazad. Vraćam I ja sad, ali znaš I sama probleme kad uzmeš od preko. Ona siva threadbare jakna mi je sa Asosa, još su me odrali za carinu I DHL "usluge", I prodajem je za manje nego što sam je platila tada (a gde je carina itd). 🙄
2024 01 27
Ako je greska do njih, onda oni snose troskove slanja nazad, mislim na sajtove. Ne znam kako ide sto se tice carine i PDV, da li se to vraca ako se roba vraca nazad? Mislim da uz dokaz o povratku mozemo traziti nazad to sto nam je naplaceno, a usluge spediterskih firmi ne mozemo refundirati. Ja sam poslala dosta komada robe nazad, nije mi se dalo ni da ih slikam vecinu i pokusavam prodati, jer tacno znam kako bi na sajtu to islo. Gomila pitanja o razmenama i poneka da prodam za 200, 300 dinara. Nije vredno trosenja vremena na slikanje, postavljanje, odgovaranje na poruke da bi se to vuklo i razvlacilo po sajtu, pa mi je vracanje jos i najmanje cimanje od svega. Ako se potrefi da nesto od garderobe je poslato u pogresnoj velicini ili boji ili ako ima manu, onda sajt snosi troskove vracanja pa to moze da se iskoristi da se vrati i ostalo sto nam ne stoji ili je drugacije uzivo.
2024 01 27
Uglavnom je problem da ja sama omašim veličinu 😅 Kad sam tek otvorila profil, nakon neke nenormalne kupovine na Asosu, prodala sam ranac za 5000 (bez ijednog utiska), i generalno sam tad prodala dosta stvari za neku realnu cenu, tipa Steve Madden torbu, plaćenu 7-8 hiljada za 5 I slično. Sad kad imam preko 130 utisaka, ništa ne prodam I svi se cenkaju do besvesti. A to je bilo pre nekih godinu dana, tako da nije neka prevelika vremenska razlika. Nije mi jasno uopšte, vidim i da devojke sa malo utisaka sad prodaju po nekim većim cenama bez problema, a meni pišu za npr. novu haljinu koju sam u startu stavila nisko tipa 1000 din, jel može za 500. Totalno besmisleno.
2024 01 27
PS. Treba da otvorimo jednu temu za nas 5-6 "dežurnih" ovde, jer kad krenemo nema kraja 😂 Evo sad nas 3 na 3 stranice razglabamo, više ni ne znam koja je bila tema 😂😂
2024 01 27
😅 nismo omasile temu, posto je tema da je prodaja stala, mi smo to samo zacinile sa nasom robom od preko i zasto se vise isplati vracati je nazad nego je slikati za sajt
2024 01 27
1 2 3