Ima uvaljivaca i sa 200ocena, isti djavo,stvar je ljudskosti.
E ono oko onog live sto sam ti slala.
Zena pokaze predmet, skonta da su heanke usivane izmedju nogu i kaze, kantaaaaa i baci dalje da nastavi prodaju.
Tako se to radi, znaci nema ni da pokloni dalje,
jer su usivane, sad jbg nismo videli kako, zapravo ona to smatra ostecenjem,
a bukvalno vidim komentar neka zenska pise da ih hoce, ova helanke ne uzima u obzir uopste jer su takve.
Neka haljina sa eko kožom, pokazuje je, vidi ispucala na delu kod pazuha, kaze kantaaaa, nisam videla, hajmo dalje.
Pritom zena prodaje za smesne cene predmete, kod nje bi uzela barem cetiri haljine za pare ove jedne.
A ova uzme soma i osamsto na spaljenom predmetu bez blama i pravi se mrtva.
I nemoj neko da mi je slao pp da pita ko je to, ne daaam, ima da mi pokupujete ispred nosa sve onda :D Salim se malo
Ima uvaljivaca i sa 200ocena, isti djavo,stvar je ljudskosti.
E ono oko onog live sto sam ti slala.
Zena pokaze predmet, skonta da su heanke usivane izmedju nogu i kaze, kantaaaaa i baci dalje da nastavi prodaju.
Tako se to radi, znaci nema ni da pokloni dalje,
jer su usivane, sad jbg nismo videli kako, zapravo ona to smatra ostecenjem,
a bukvalno vidim komentar neka zenska pise da ih hoce, ova helanke ne uzima u obzir uopste jer su takve.
Neka haljina sa eko kožom, pokazuje je, vidi ispucala na delu kod pazuha, kaze kantaaaa, nisam videla, hajmo dalje.
Pritom zena prodaje za smesne cene predmete, kod nje bi uzela barem cetiri haljine za pare ove jedne.
A ova uzme soma i osamsto na spaljenom predmetu bez blama i pravi se mrtva.
I nemoj neko da mi je slao pp da pita ko je to, ne daaam, ima da mi pokupujete ispred nosa sve onda :D Salim se malo