Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Upozorenje PREVARA

Pozdrav, nismo mi glupe što nasedamo i kupijemo firmirane parfeme, MK sajt i služi da se kupuju, razmenjuju stvarčice po povoljnijim cenama. Oni koji ga uređuju, treba nešto da preduzmu, da nas zaštite od prevaranata... probaću da preduzmem nešto, ako im se nestane na put, ode Sajt MK... Prvi put prevarena, a skoro 10 godina član MK...
2024 01 29
Kako mislite da Vas zastite? Jedno je da se poveca sama bezbednost sajta (zastita od spamera, hakera i ostalo) ali ako kupite skupocen predmet po nerealno niskoj ceni od osoba sa 0 ili svega par utisaka, tu Vam Admini nisu nista krivi. Evo postoji nekoliko postova na forumu o zastiti od prevare pa procitajte: https://mojekrpice.rs/forum/t/45352/vazno-kako-izbjeci-prevaru-pri-kupnji-razmeni-na-krpicama https://mojekrpice.rs/forum/t/555581/scam-poruke-u-inboxu https://mojekrpice.rs/forum/t/579221/prevare-na-sajtu https://mojekrpice.rs/forum/t/613609/bezbednost-na-internetu
2024 01 29
Slazem se. Sajt valjda i postoji da bismo prodali, kupili ili razmenili stvari. Prosto, svako ima neke svoje razloge zasto je ovde. I postujem. Smatram takodje da je svako odgovoran za svoje postupke. Mene niko nije puskom terao da platim doticnoj novac, sama sam izabrala da uplatim za nepostojeci parfem, jer sam verovala da je ta osoba mozda novi clan, a i ja sam to nekad bila. Isto sam i ja krenula sa 0 utisaka, pa sam dosla dokle sam dosla. I eto. Kostalo me je 2800 dinara i te pare me ne interesuju. Imam i posao i dovoljno novca u zivotu. Obrazovana sam zena i u ljudima se trudim da vidim dobro. Imam i parfema, hvala Bogu i svega sto mi treba. U razloge zasto sam kupovala, sta sam kupovala i za koje pare, mislim da niko nema potrebe da bode nos. Radi se o odgovornosti onih koji varaju i kradu. Zato sam i isla u banku i policiju. Da vidim da li i sta mogu da uradim po tom pitanju. Zato sam se uopste i oglasila na forumu, prvi put u zivotu. Da mozda neko od mene ima neku korist. Ili da neko pametniji ili iskusniji ili neko ovde odgovoran kaze meni nesto korisno. Sa ciljem da se stane u kraj neljudima.
2024 01 29
jbt shopping vam je ispred mozga, je l moguce da ovako lako nasedate, kao da ste prvi put sele za internet... kako covek da vas zali kad u tolikom broju padate na fore koje se nedeljama vrte na ovom sajtu, jos i prethodno prevarene clanice upozoravaju al izgleda za dzaba. ja sam skoro napravila ovaj profil, na starom sam imala preko 70 pozitivnih saradnji i prestala da koristim sajt 2017. godine zbog pojave poremecenih ljudi koji su svoje koriscene gace prodavali, a vidim da cu opet odustati jer ovo nema smisla vise, situacija je gora a mislim da dobar deo vas ima odgovornost u tome jer ovako glupe prevare prolaze na ovom sajtu.
2024 01 29
> DoubleTe: > Slazem se. > Sajt valjda i postoji da bismo prodali, kupili ili razmenili stvari. > Prosto, svako ima neke svoje razloge zasto je ovde. I postujem. > Smatram takodje da je svako odgovoran za svoje postupke. > Mene niko nije puskom terao da platim doticnoj novac, sama sam izabrala da uplatim za nepostojeci parfem, jer sam verovala da je ta osoba mozda novi clan, a i ja sam to nekad bila. Isto sam i ja krenula sa 0 utisaka, pa sam dosla dokle sam dosla. > I eto. > Kostalo me je 2800 dinara i te pare me ne interesuju. Imam i posao i dovoljno novca u zivotu. > Obrazovana sam zena i u ljudima se trudim da vidim dobro. > Imam i parfema, hvala Bogu i svega sto mi treba. > U razloge zasto sam kupovala, sta sam kupovala i za koje pare, mislim da niko nema potrebe da bode nos. > Radi se o odgovornosti onih koji varaju i kradu. Zato sam i isla u banku i policiju. Da vidim da li i sta mogu da uradim po tom pitanju. > Zato sam se uopste i oglasila na forumu, prvi put u zivotu. Da mozda neko od mene ima neku korist. > Ili da neko pametniji ili iskusniji ili neko ovde odgovoran kaze meni nesto korisno. > Sa ciljem da se stane u kraj neljudima. Nisam primetila da je bilo ko zabadao nos u to sta i zasto kupujete. Jedino sto je receno je da je u sklopu okolnosti "Skupocen predmet, niska cena i 0 utisaka" u pitanju zasigurna prevara u 99% slucajeva, svedoci smo toga skoro svakodnevno. Sto se tice licne odgovornosti, upravo to sam htela da naglasim. Svaki put kad se ovako nesto desi, neko napise "Gde su Admini da nas zastite?", evo ja bih volela da mi neko obrazlozi na koji nacin bi Admini mogli da ih zastite od ovakve prevare, jer ja ne mogu da smislim nijedan tehnicki izvodljiv nacin. Sto se tice Vaseg reagovanja na prevaru, tu sam vec napisala u drugoj temi, svaka cast i hvala na deljenju informacija.
2024 01 29
> DoubleTe: > > Zato sam se uopste i oglasila na forumu, prvi put u zivotu. Da mozda neko od mene ima neku korist. > Ili da neko pametniji ili iskusniji ili neko ovde odgovoran kaze meni nesto korisno. > Sa ciljem da se stane u kraj neljudima. E pa, da si mozda isla na forum mesec ravno unazad od svoje kupovine kod male kleptomanke, videla bi da su neka imena oznacena ic markirana kao prevaranti. Evo i Vasica, prvi put da je vidim na forumu, svi nadjete put dovde samo kad vas neko prevari pa onda idu teme STA DA RADIM? Nista. Klinka vas radi na seljacku foru, balavica neskolovana, nepismena, aljkava. I bas o tom nalogu se i polemisalo na forumu, ali nema ko da cita pre uplacivanja para. Ja kapiram da svako krece od sebe, ja prva nikad nisam nikog ni za sta zeznula u zivotu i ne ocekujem da se i meni tako nesto desi, ali ne moze nesto sto je previse ocigledno kao prevara da se zanemari. A Admini treba izgleda da su ovde dadilje svima nama kada placamo, jer kao sto rekoh, SVE je pisano o nekim nalozima na koje se sada kuka na forumu. DANIMA je pisano. Ne znam, svakom izgleda treba po jedan Admin kuci da radi licne procene prodavca i da aminuje kupovinu jer i pored svega ispisanog, potreban je licni i personalni da lupi po ruci i kaze no no, vidis da nema saradnje, da ima fotke sa 55 drugacijih pozadina, ne daj Boze da se zatrazi dodatna fotka.
2024 01 29
U slucaju nekih prevara zaista je tesko da vas admini, ili bilo ko zastiti od prevare. Naravno, svi smo nekada imali 0 utisaka i odatle se mora poceti, i pored silnih prevarantskih profila ima i novih clanica, ali zato i postoje poruke i mogucnost slanja slika u istim. Najbolje je traziti dodatne slike iz nekog odredjenog ugla ili neki detalj sto vec nema na oglasu, velike su sanse da prevaranti takve slike nemaju pa nece imati sta da vam posalju. Ili, iako zvuci glupo, recite otvoreno da zbog broja prevaranata na sajtu sumnjate na nove profile pa trazite da predmet koji hocete da kupite slikaju pored npr knjige ili neceg drugog. Pored svega ovoga naravno pratite forum i ostavljate utiske kako bi zastitili nekog sledeceg :) Nema sta da se plasite osvetnickih negativnih, prevarantski profili se blokiraju, samim tim se i brisu utisci, a cak i da ostane kada se citaju utisci jako lako se skonta koji je pravi a koji osvetnicki
2024 01 29
> EsBeBe: > obrisan je oglas za armani, ali i onaj za chanel, verovatno je još neko prevaren. Ja sam "kupila" taj Chanel. Danas mi je trebao stići ali nije i sad čitam sveo ovo. Nisam ni ljuta. Pretužžnaa sam.
2024 01 29
> ilijacedo: > > EsBeBe: > > obrisan je oglas za armani, ali i onaj za chanel, verovatno je još neko prevaren. > Ja sam "kupila" taj Chanel. Danas mi je trebao stići ali nije i sad čitam sveo ovo. Nisam ni ljuta. Pretužžnaa sam. verujem. razumem i žao mi je.
2024 01 29
Mene zanima kako prevarene posle prevare tek nadju put do foruma?
2024 01 30
Poslala mi jedna clanica. Krece zurka uskoro na forumu, vec ima neke predmete oznacene kao prodate :D https://mojekrpice.rs/mici03-359255?page=1&
2024 01 31
> DzoDzo: > Poslala mi jedna clanica. Krece zurka uskoro na forumu, vec ima neke predmete oznacene kao prodate :D > https://mojekrpice.rs/mici03-359255?page=1& ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c397243e0ebfa444e7734c5aea5d5c02.jpg) "Nova FRESH MOSCHINO tecnost za ciscenje. Kao poklon uz točnost dolazi I ova prazna flašica u prelepo zlatnoj boji u koju mozete da sipate bilo koju točnost za ciscenje.💎" AAAAAHAHAAHHAHAAAAHAHHAHHAHAHAHAHAHAH, plačem!!!!
2024 01 31
a evo odakle fotke MK torbe: ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/345cb884caa88caf862aad4be8fcea6d.jpg)
2024 01 31
Pa da li je moguce? :') Jos je neko dodao taj "FRESH MOSCHINO" u Omiljene, pa stvarno :'(
2024 01 31
A sto je torba prodata :D I pozlaceno :) Ko ima fb, hajde da se dodamo <3 Nema ovde nade za normalu neko naredno vreme
2024 01 31