Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PREVARA!! Pogledajtee

Upravo sam prevarena od korisnice sajta JacaLoo.Juče mi je uplatila post netom na telefon novac da bi joj juros poslala jaknu za Kragujevac.Novac nisam mogla da podignem u pošti jer to nije preko post neta kako smo se dogovorile da se izvrši uplata.U pošti prvi put vide taj link koji mi je stigao sms porukom na telefon.Inače dala mi je nepostojeći broj telefona.Ispod njene slike kad se uđe u profil piše Mladenovac,a ne Kragujevac.Za prevaru sam je prijavila Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal.Od sada komunikaciju za prodaju vršim isključivo sa osobama iz Beograda.
2024 01 30
> tea1976: > Upravo sam prevarena od korisnice sajta JacaLoo.Juče mi je uplatila post netom na telefon novac da bi joj juros poslala jaknu za Kragujevac.Novac nisam mogla da podignem u pošti jer to nije preko post neta kako smo se dogovorile da se izvrši uplata.U pošti prvi put vide taj link koji mi je stigao sms porukom na telefon.Inače dala mi je nepostojeći broj telefona.Ispod njene slike kad se uđe u profil piše Mladenovac,a ne Kragujevac.Za prevaru sam je prijavila Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal.Od sada komunikaciju za prodaju vršim isključivo sa osobama iz Beograda. Jeste joj poslali jaknu? Ostavite utisak i članici da ne bi svi videli. Opišite kod utiska šta se tačno desilo i upozorite da niko ne naseda. Ovo ovde malo ko čita.
2024 01 30
Jaknu joj nisam poslala i napisala sam poruku adminu sajta o kojoj se članici radi.
2024 01 30
> tea1976: > Jaknu joj nisam poslala i napisala sam poruku adminu sajta o kojoj se članici radi. ponovićemo, ostavite negativan utisak članici i obrazložite ga. sprečićete mogućnost da ponovo uradi isto.
2024 01 30
> tea1976: > Upravo sam prevarena od korisnice sajta JacaLoo.Juče mi je uplatila post netom na telefon novac da bi joj juros poslala jaknu za Kragujevac.Novac nisam mogla da podignem u pošti jer to nije preko post neta kako smo se dogovorile da se izvrši uplata.U pošti prvi put vide taj link koji mi je stigao sms porukom na telefon.Inače dala mi je nepostojeći broj telefona.Ispod njene slike kad se uđe u profil piše Mladenovac,a ne Kragujevac.Za prevaru sam je prijavila Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal.Od sada komunikaciju za prodaju vršim isključivo sa osobama iz Beograda. Jel to isti ovakav link? Da li si se kucala sa clanicom naknadno, posto mozda ni sama ne zna da je hakovana i da neko salje poruke u njeno ime?
2024 01 30
Oprez mogući prevarant.Ne sarađujte sa njom.Zove se Anja Abramović.Juče sam dobila poruku preko sajta da je kupila moj proizvod.Helanke nisam ni prodala. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1c1543b8e02daa73981c080d04abe518.jpg)
2024 02 01
> tea1976: > Oprez mogući prevarant.Ne sarađujte sa njom.Zove se Anja Abramović.Juče sam dobila poruku preko sajta da je kupila moj proizvod.Helanke nisam ni prodala. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1c1543b8e02daa73981c080d04abe518.jpg) I ja sam dobila isto! Prevara. Traze broj kartice i sigurnosni kod😂
2024 02 03
> Lokica2024: > > tea1976: > > Oprez mogući prevarant.Ne sarađujte sa njom.Zove se Anja Abramović.Juče sam dobila poruku preko sajta da je kupila moj proizvod.Helanke nisam ni prodala. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1c1543b8e02daa73981c080d04abe518.jpg) > I ja sam dobila isto! Prevara. Traze broj kartice i sigurnosni kod😂 Profil je moje krpice i lazan. A Anja je kao kupac😂
2024 02 03
1 2 3