Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Administratori jedino aktivni kada treba da brišu oglase???

Zašto mi se briše oglas za parfem kada su uslikane sve infomacije? Tu ste ažurni, je l', a kad kojekakva bagra pljačka i uz to sve hakuje kako zna i ume, tada ste ćoravi :D Bravo!
2024 01 29
Kod mora biti napisan i u oglasu.
2024 01 30
> Milica9933: > Kod mora biti napisan i u oglasu. 8-)
2024 01 30
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/eefdb086334f154cb36977db9f72eb35.jpg)
2024 01 30
Koji kod?
2024 01 30
> MissDiva: > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/eefdb086334f154cb36977db9f72eb35.jpg) Ne razumem?
2024 01 30
Batch code parfema mora biti i jasno uslikan i prepisan u opisu oglasa. Takodje se mora slikati rok trajanja. Sto se tice cene, ne smeju se izrazavati u evrima i ako je cena na oglasu 3600, onda je 3600, ne navodi se druga cena u opisu artikla.
2024 01 30
Cena nema veze sa mnom jer ovo gore nije moj oglas. Ja sam navela sve podatke koji su dostupni na kutiji.
2024 01 30
Ma ovo sam ja iznela primer oglasa sa parfemima na sajtu, koji su npr. daleko neprimerniji i problematičniji u odnosu na ovo što je članica pomenula, pa nekako “opstaju” na sajtu. To je moje lično mišljenje, čime mi se ovde zaista trebalo baviti i brisati…
2024 01 30
> UltraStore: > Takodje se mora slikati rok trajanja. Mislim da ovo nije tacno, neka me neko ispravi. Ni na jednom parfemu nemam naznacen tacan rok trajanja, sem oznake za mesece - koliko je parfem verodostojnog mirisa od datuma otvaranja. A niko ne moze znati kad je neko poceo da koristi parfem..
2024 01 30
A stvarno je daleko većih problema od slika sa interneta i parfema bez roka trajanja i batch kodova. Kupila sam ga na aerodromu, dobila parfem i kutiju i to je to. A i kako da znam da neka kozmetika sa Kube koristi te batch kodove? Ispada da je isključivo samo za naše evropsko tržište.
2024 01 30
Ne stavlja se rok trajanja, to je za kozmetiku bez batch koda, gde piše rok. A za parfeme se batch kod uslika i napiše u opisu oglasa. A mislim… Pravila kao pravila ok, na mestu su za većinu stvari na sajtu. Neka stvarno nemaju veze sa mozgom. Konkretno slike sa interneta. To mnogo pomaže u dokazivanju originalnosti nekih predmeta. Problem je u tome što ih ne sprovode kako bi trebalo i samim tim nemaju svrhu. Ako ste nešto uveli, to morate i poštovati, strogo primenjivati. U suprotnom, zaista nema svrhu da se nekome briše, a drugome ne. Onda najbolje da pravila koriguju na onoliko koliko mogu ispratiti ili da ih uopšte nema. Pa neka se bave npr. prevarantima, u ovom trenutku je to jedan od najvećih problema. Žao mi je kada pročitam koliko njih se javi na dnevnom nivou. Nikome od tih devojaka, nisu pare pale sa neba tek tako. I dopuštati da ih neko krade…
2024 01 31
Verovatno cu zvučati surovo, ali smatram da ako ste digitalno nepismeni i ne mozete proceniti sta je prevara (ekstremno niska cena za komercijalni predmet i slicno, pozitivni utisci od strane korisnika koji takodje imaju >5 utisaka) ne treba da koristite ovakve i slicne sajtove za kupovinu. Govorim prevashodno o prevarama gde prodavci (citaj prevaranti) uzimaju novac bez slanja predmeta. Jer lazni opis stanja predmeta moze staviti i član sa 500 pozitivnih, ali to je druga tema. Batch kod je obavezan, rok trajanja parfema - ne.
2024 01 31
> Majda87: > Verovatno cu zvučati surovo, ali smatram da ako ste digitalno nepismeni i ne mozete proceniti sta je prevara (ekstremno niska cena za komercijalni predmet i slicno, pozitivni utisci od strane korisnika koji takodje imaju >5 utisaka) ne treba da koristite ovakve i slicne sajtove za kupovinu. > Govorim prevashodno o prevarama gde prodavci (citaj prevaranti) uzimaju novac bez slanja predmeta. > Jer lazni opis stanja predmeta moze staviti i član sa 500 pozitivnih, ali to je druga tema. > Batch kod je obavezan, rok trajanja parfema - ne. Hvala na komplimentu. ,:)
2024 01 31
> MissDiva: > Hvala na komplimentu. ,:) Ne mislim na Vas, nego sam se nadovezala. Moj komentar se odnosi na prevarene clanice koje (ne)otvaraju teme o istom, niti nesto rade po tom pitanju. Cak ne ostavljaju ni negativan utisak. Ko se ne snalazi ili nije siguran u proceni, uvek moze da pita nekog ko je duze na sajtu. U suprotnom, ili online preko firmi ili licno u kupovinu. Uplacivati novac unapred clanu sa 0 utisaka za predmete koji su npr 5x nize cene.. Potpuno besmisleno.
2024 01 31
1 2