Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prodaja na fbu

Da li koristite fb za prodaju krpica? Ja sam pozelela tamo da se sklonim od ove cele haoticne situacije sa prevarantima, prosto mi je muka vise da sa njima delim prostor dok se malo ne smiri ovde. Da se razne Lady Danke ne nadaju, nece Dzo daleko i nece da odustane od sajta, prosto mi je trenutno muka da se bakcem ovde, te ne smes da obnovis, te dolaze razne Sabanke non stop... Atmosfera je jeziva. Danas mi je doslo nekoliko poruka sa upitima oko neke prevare, otprilike se uvek ceka da objavi neko drugi, imam ja kome da budem mama, ne pada mi na pamet da mamarim clanicama sajta oko prevara. Jeste, ja sam kriva sto sam kacila toliko i toliko se davala tome svemu. Ali ne zelim vise, osamostalite se. Napravila sam fb nalog stoti put, posto na jedan stariji prilicno dobar ne mogu da udjem. Ko hoce nek me doda, pa da se tamo druzimo vise. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/7862954e637db3531a1ddf93e5de26fa.jpg)
2024 01 31
Ja sam u nekoj Zara prodaja grupi objavila neke stvari, ali nemam zivaca za to, lepse i lakse mi je ovde. A prodala sam samo jednu Zara jaknu tamo. Jezivo mi je u toj grupi kad mi napisu u komentaru "mere.", zeludac mi se okrene. Generalno mi deluje da je komunikacija na jos losijem nivou na FB nego ovde, ali nisam se nesto preterano aktivirala, pa ne mogu da tvrdim. Tebi svakako srecno u novom poduhvatu :")
2024 01 31
Prevaranata je svuda, kao i traženja mera, dodatnih slika i slično....
2024 02 01
Ja redovno prodajem preko fb sigurno 7-8 godina, jakoo ali jakoo puno prevaranata ima na fb, ja vam savetujem da tražite uplatu pa slanje obavezno, ima raznih glava tamo verujte mi 😔 Ima i dosta CB grupa gde možete da proverite ljude koji su na crnim listama.
2024 02 01
Naravno sto se tice uplata pa slanje, tako oduvek i zauvek, sve mi je jasno odavno kako se desava, imala sam nalog pre 10godina na fb. Dodajte me slobodno <3
2024 02 01
Fb je mrtva mreza. Ne secam se kad sam poslednji put nesto tamo prodala, vise se i ne trudim.
2024 02 01
Ja kačim u neke grupe i na Marketplace, zadnjih par prodaja je više bilo tamo nego ovde ili na Limundu. Al naravno uz žrtvovanje da se prođe milion poruka ili prevaranata ili psihički obolelih osoba dok se zapravo dođe do kupca
2024 02 01
Ja bas mislim na grupe, na lajvove, gde ima smisla pokazati predmete za cene nize nego ovde, kada je u svojstvu resavanja viskova. Ovde su clanice pocele da sisaju krv na slamcicu kada treba da poruce, milion pitanja, pogotovo vezano za neke nize cene, ispada da je ovde najbolje otresti cenu u nebesa, da bi se prodavalo
2024 02 02
Donekle se slazem, za "krv na slamcicu" definitivno, milion pitanja (od kojih su 90% besmislena) na kraju ni ne kupe. Ali evo ja imam i skuplje stvari pa opet nista. Nekad mi pisu npr. za neku torbu, ja smanjim cenu za 2000 i opet je ne kupe na kraju, samo se dopisuju bzv.
2024 02 02
Pa, s obzirom da neke Sabanke "prodaju" predmete kao lude, iako isti ne postoje i nece doci do kupaca, pa npr jedan dzemper ode x5, pa neke torbe, farke... Kako ti mislis da prodas, kada imas sve predmete sa naloga i mozes da fotkas svaki mm na zahtev :D Ovde prodaja ide iskljucivo lopovima.
2024 02 02
Ne znam vise ni sta bih rekla na to. Stvarno je tako, malo malo pa se otvori tema kako ne ide prodaja, svi se zale, a ovamo lopovi ne mogu ni da postignu da pokradu koliko njih im se javlja da kupi :')
2024 02 02