Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Oraclegirl prevarant!

Pozdrav devojke, smatram da mi je duznost da vas upozorim na osobu koja prodaje kozmetiku na profilu https://mojekrpice.rs/oraclegirl-350260 Videla sam da ima vec negativnu od momka kom je prodala fejk parfem, ali zbog 36 pozitivnih sam mislila da je nesporazum, medjutim stigla mi je fejk Hudina paleta i ja sam pokusala kulturno da objasnim, poslala joj slike kako izgledaju nijanse u originalnoj, a kako u paleti koju je poslala. Umesto izvinjenja, dobila sam poruku da sam psihicki bolesnik i da me ocigledno ne finansira decko dovoljno (??) , a zatim i negativnu ocenu DEVOJKE, AKO STE KUPILE NESTO OD KOZMETIKE PAZITE STA STAVLJATE NA LICE, jer clanica daje izgovor da "nije ona kriva sto nemas para da kupis u prodavnici" i kaci sve sto stigne uz opis ORIGINAL.
2024 02 01
Ali njen komentar na negativnu koju Vam je ostavila????”Prodaje proizvode iz kuce a ne iz Sephore???” Pisite adminu,a ako svi ostali proizvodi nisu kupljeni na ovlascenim mestima,zaista je diskutabilno sta koriste.
2024 02 01
> veprolece: > Ali njen komentar na negativnu koju Vam je ostavila????”Prodaje proizvode iz kuce a ne iz Sephore???” Pisite adminu,a ako svi ostali proizvodi nisu kupljeni na ovlascenim mestima,zaista je diskutabilno sta koriste. Strasno. Javila sam adminu, nadam se da ce reagovati. Zeni je za prodaju fejk proizvoda koje opisuje kao original (ako shvatite sta ste zapravo kupili) izgovor "da nije ona kriva sto ne mozete da se pruzite koliko ste dugacki" (??) i jos ostavi negativnu ocenu nakon sto prevari.
2024 02 01
"za azijsko trziste" aka neka najgora kineska kopija Ima slike na oglasu kako izgledaju boje, zasto se narucivali ako se ne poklapaju sa originalom?
2024 02 01
Rekla sam ja lepo, plakace se na sajtu za clanicom Milinche...
2024 02 01
> Esprit21: > "za azijsko trziste" aka neka najgora kineska kopija > Ima slike na oglasu kako izgledaju boje, zasto se narucivali ako se ne poklapaju sa originalom? Ne primecuje se odmah na prvi pogled jer vrlo slicno izgleda (primetio bi samo neko ko vec ima paletu pa zna svaku nijansu u paleti), primetila sam naknadno jer mi je bila sumnjiva tako losa pigmentacija kod Hudine palete pa sam trazila recenzije i tako uocim par nijansi koje drugacije izgledaju. Ocigledno sam poverovala devojci pa nisam dovodila u pitanje uopste.
2024 02 01
Zelim da se zahvalim adminu, sve pohvale za azurnost, korisnica je blokirana. Mogu jos samo da apelujem na devojke koje su kupovale od ove clanice Dior kreme, skupe serume za 2000 din i slicno uz opis ORIGINAL (i objasnjenje clanice da sve prodaje po niskim cenama jer stalno dobija te proizvode, a ona licno koristi samo prirodno pa joj ne treba) da razmisle da li zele da stavljaju te proizvode na svoju kozu jer se s tim ipak ne treba kockati.
2024 02 01
Verovatno ne prate forum i nece videti. Mozda da im posaljete poruku sa linkom do teme ili objasnjenjem.
2024 02 01