Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Nema rezultata za velicinu

Prilikom postavljanja oglasa, nemam opcije za velicinu u padajucem meniju, samo mi pise “nema rezultata”. Sve ostalo radi, ali svakako bez velicine ne mogu da objavim oglas. Pokusala sam da se izlogujem i da restartujem telefon, ali i dalje nista. Da li se ovo i vama desavalo i da li imate neko resenje?
2024 02 08
Pa jeste i meni, ali ja bih samo izasla i sve ispocetka… Ne znam koji savet da Vam dam, ali se nadam da ce neko znati…
2024 02 08
> Anja0404: > Pa jeste i meni, ali ja bih samo izasla i sve ispocetka… Ne znam koji savet da Vam dam, ali se nadam da ce neko znati… Pokusala sam da izadjem, sacekala pola sata, pa probala opet… i dalje nista. Za boje postoji padajuci meni, samo za velicine ne
2024 02 08
Meni se to cesto desava, probajte drugi browser ili sacekajte dan dva proradice 😊
2024 02 08
> Lanana: > Prilikom postavljanja oglasa, nemam opcije za velicinu u padajucem meniju, samo mi pise “nema rezultata”. Sve ostalo radi, ali svakako bez velicine ne mogu da objavim oglas. Pokusala sam da se izlogujem i da restartujem telefon, ali i dalje nista. > Da li se ovo i vama desavalo i da li imate neko resenje? To mi se desava samo kad pre velicine ne unesem kategoriju i celu podkategoriju za taj artikal. Npr. pokusavam da postavim haljinu i moram da popunim prvo celu kategoriju - Zene - Odeca - Haljine - Maksi. Kad to uradim, tek onda dobijam opciju za velicinu, sve pre toga mi isto pise "nema rezultata". Ista stvar sa jaknama, majicama, pantalonama, suknjama itd. Za neke stvari nema opcije velicine, npr. za torbe, nakit itd.
2024 02 09
> Ivanas1982: > > Lanana: > > Prilikom postavljanja oglasa, nemam opcije za velicinu u padajucem meniju, samo mi pise “nema rezultata”. Sve ostalo radi, ali svakako bez velicine ne mogu da objavim oglas. Pokusala sam da se izlogujem i da restartujem telefon, ali i dalje nista. > > Da li se ovo i vama desavalo i da li imate neko resenje? > To mi se desava samo kad pre velicine ne unesem kategoriju i celu podkategoriju za taj artikal. > Npr. pokusavam da postavim haljinu i moram da popunim prvo celu kategoriju - Zene - Odeca - Haljine - Maksi. > Kad to uradim, tek onda dobijam opciju za velicinu, sve pre toga mi isto pise "nema rezultata". > Ista stvar sa jaknama, majicama, pantalonama, suknjama itd. > Za neke stvari nema opcije velicine, npr. za torbe, nakit itd. U pravu si, do toga je! Hvala 🌹
2024 02 09