Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Precenjena roba i prevara

> Moderna11: > Mozda neko nema pepci u svom gradu i nije mu problem da plati vise i da mu se posalje na kucnu adresu. To Vam dodje kao licni shopper, ima toga dosta na instagramu. Licno sam trazila nor od jedne devojke da mi kupi neke carape koje su 15e, ona je mi je naplatila 22e. Meni to npr nije problem, ako nesto trazim, a treba mi… ma, sve je to u redu, ali, ovaj sajt nije zamišljen tako, imate kupujemprodajem/kupindo/facebook/instagram za tu vrstu trgovine, zar ne? zašto i na krpicama ta vrsta komercijale? @ninanica, nije prevarant, ali je komercijalni (pre)prodavac, što je, po pravilniku na ovom sajtu zabranjeno, o cenama da i ne govorim. naravno da su uvaljivači fejkova prevaranti, ali to je druga tema.
2024 02 14
> Anchi011: > Normalno da me je briga jer nije realno da neko naplaćuje više no što nesto jeste..gde je mozak u tome da nešto platiš 2200 a da prodajes za 3100,po meni jeste prevara!!!.a pepca nema gde nema u srbiji. to se zove TRZISTE, jeste vi neka moralna policija?
2024 02 16
> JasnaIsailovic: > > Anchi011: > > Normalno da me je briga jer nije realno da neko naplaćuje više no što nesto jeste..gde je mozak u tome da nešto platiš 2200 a da prodajes za 3100,po meni jeste prevara!!!.a pepca nema gde nema u srbiji. > to se zove TRZISTE, jeste vi neka moralna policija? Jesam.
2024 02 17
> JasnaIsailovic: > > Anchi011: > > Normalno da me je briga jer nije realno da neko naplaćuje više no što nesto jeste..gde je mozak u tome da nešto platiš 2200 a da prodajes za 3100,po meni jeste prevara!!!.a pepca nema gde nema u srbiji. > to se zove TRZISTE, jeste vi neka moralna policija? I nije tržište već klasično šišanje ovaca.
2024 02 17
Ajte, sve pljujete kad se nabiju cene, a odjednom sve tolerantne :D Ako su cene male onda podjebavate sa pitanjima i merama, a ako su velike onda je pljačka...
2024 02 19
> Anchi011: > > JasnaIsailovic: > > > Anchi011: > > > Normalno da me je briga jer nije realno da neko naplaćuje više no što nesto jeste..gde je mozak u tome da nešto platiš 2200 a da prodajes za 3100,po meni jeste prevara!!!.a pepca nema gde nema u srbiji. > > to se zove TRZISTE, jeste vi neka moralna policija? > I nije tržište već klasično šišanje ovaca. Apsolutno sve sto kupujete je bas tako, osim ako ne kupujete direktno od proizvodjaca. I u radnji kad kupite to je druga, a najcesce treca ruka, nekad i cetvrta sto se tice ugradnje. Niko vas ne tera da kupujete, mozete direktno od onog ko proizvodi ili kupiti od druge, trece ili pete ruke. Ili probajte sami to da napravite i proizvedete od sirovina, to je najjeftinije.
2024 02 19
Otprilike je tako- žale se svi na visoke cene, a kad je cena niska, onda mora da je felerična i tu robu uglavnom preskoče, jer da valja, koštala bi više. Ženama nikad ugoditi. Realno, trenerka nova od 1200 na snizenju, ako nije krš materijal, nije skupa kad se proda za 2000, niti će se prodavac obogatiti, a nekom kupcu je to ok, jer mnoge mrzi da idu po radnjama i pretrazuju, a kad krenu, plate mnogo više, tako da nekom to nije šišanje ovaca, vec ušteda. Mnogi ne izlaze iz auta i kad plate gorivo da odu u malo dalje radnje, već su potrošili tu razliku, plus u TC ne nadju sniženje i kupe još par neplaniranih artikala. Znači, zavisi kako ko na to gleda. Ali, da je trenerka npr loša kopija i opisana kao original sa cenom od 200 evra, a koštala 20, to bi bila prevara, tj kradja
2024 02 19
1 2