Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne mogu da uploadujem novi artikl

Da li se nekome desava da ne moze da uploaduje novi artikl? Popunim sva polja kako je trazeno, slike su moje licne, nisu sa sajtova ili od drugih. I kada dodjem do finalnog Postavi kao da ne radi dugme... Ovo traje vec par meseci. Ranije mi nije bagovalo.
2024 02 14
Meni je tako uvek ako postavljam preko telefona. Jedino sa kompjutera uspem. :(
2024 02 14
Meni se to desava kad zaboravim da obelezim podkategoriju... Mora sve da se popuni da bi sajt prihvatio postavljanje novog artikla. Npr. Zene - Odeca - Haljine - Midi Ako ovo "midi" ne obelezim, nece da prihvati postavljanje, iako sam sva druga polja popunila. Tek kad se sve to obelezi onda moze da se postavi. Naravno ukoliko je i sve ostalo popunjeno - opis, slike, materijal, stanje predmeta, cena itd.
2024 02 14
Desava se i meni, obicno kad najvise zurim da okacim nesto 😂 Najcesce se resi samo od sebe posle nekog vremena, samo se izlogujem i opet ulogujem.
2024 02 14
Meni ne. Postavljam nakit i tačno znam šta sve mora da se popuni. Da postavljam razno, verovatno bih preskočila nešto što verujem i da je Vaš problem. Ali uvek može da bude i bug.
2024 02 14
Hvala svima na savetima, otkriveno sta je, jedna fotografija je bila veca od 2MB. ,:)
2024 02 15