Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne razumem?

> Her_Fashion: > Ja sam bas komentarisala na nekoj drugoj temi, kako ne naidje neki fetisar za obucu pa da rasprodam ovih 20 pari sto mi stoje bezveze :') > Nego samo ove stipse sto kupuju prljave carape za 100 din :s Mene je pre 2 godine jedan kontaktirao ovde, prodavala sam drugaricine ultra visoke štikle pa me pitao jel su iznošene 😂 Da nisu bile premali broj, dala bi dečku da iznosi i poslala mu za trostruko veće pare 😂😂😂
2024 02 29
Hahah, ja sam pre neki dan rekla muzu da cu da prodam ovom liku sa krpica njegove carape, jer je prosuo kafu pa onda carapom obrisao pod :') Steta samo sto nosi vel. 45, pa bi ovaj provalio da nisu zenske.
2024 02 29
Šta kupac zna, možda volite komfor 😂😂😂
2024 02 29
> Her_Fashion: > Ja sam bas komentarisala na nekoj drugoj temi, kako ne naidje neki fetisar za obucu pa da rasprodam ovih 20 pari sto mi stoje bezveze :') > Nego samo ove stipse sto kupuju prljave carape za 100 din :s Probaj prljavu obuću da postaviš, pa da vidis kako ide biznis 🥳 To oprano ne valja. Mislim da je Bankar (taj nick pa redom 1,2.. 38..) nudio 1000-1500 za nošen ves, nije on bio stipsa, imao je klijentelu kojoj je nabavljao i tako zaradjivao
2024 02 29
Pa nemam :'( Skoro sve mi je novo ili kao novo od obuce, a ne nosim ni stikle, imam mozda 2-3 para za specijalne prilike. Tako da im svakako ne bih bila zanimljiva ,:) Sto se tice tog bankara, nasla sam neku temu iz 2015 , sad sam iscitala 10 strana. Haos.
2024 03 01
> Her_Fashion: > Sto se tice tog bankara, nasla sam neku temu iz 2015 , sad sam iscitala 10 strana. Haos. Maaaaaaaa bili bre i u novinama na tu temu 😂 Postao sajt medijska ličnost za sebe hahahaha
2024 03 01
E pitao me jedan danas za obuću, bez zajebancije. Možda je pročitao šta sam ovde pisala. Rekoh taman I meni da svane, ali nije hteo ovu sa profila a prljavu nemam 🤣
2024 03 01
Pitaj komšiluk, mozda nadju u podrumu; kazi- delimo fifti- fifti 😂
2024 03 01
Poslala sam mu link za ove patike na koje naidjoh malo pre https://mojekrpice.rs/items/zene/11023066/converse-starke-37-5-24cm Uglavnom, otvoricu drugu temu za ovaj fenomen od profila, jer mi je fascinantno.
2024 03 01
> Her_Fashion: > Poslala sam mu link za ove patike na koje naidjoh malo pre https://mojekrpice.rs/items/zene/11023066/converse-starke-37-5-24cm > Uglavnom, otvoricu drugu temu za ovaj fenomen od profila, jer mi je fascinantno. Ustvari necu, ali moram da prokomentarisem, ovaj profil ima bukvalno smece na 45+ stranica, posle 45 sam odustala jer mi deluje da ih ima 500. Nije mi jasno.
2024 03 01
> Her_Fashion: > > Her_Fashion: > > Poslala sam mu link za ove patike na koje naidjoh malo pre https://mojekrpice.rs/items/zene/11023066/converse-starke-37-5-24cm > > Uglavnom, otvoricu drugu temu za ovaj fenomen od profila, jer mi je fascinantno. > Ustvari necu, ali moram da prokomentarisem, ovaj profil ima bukvalno smece na 45+ stranica, posle 45 sam odustala jer mi deluje da ih ima 500. Nije mi jasno. Neverovatno činjenica da su patike sa zavezanim pertlama a ne oprane, za toliko se potrudili
2024 03 03
Na stranu što ima fetišara na sajtu ali imaju svoje pomoćnice koje kupuju u njihovo ime. A prate i forum. Sestra mi davno prodavala na Lalafo a ja dve njene stvari ovde. Muškarac mu se javio za štikle. Prvo je pomislila OK, tip je fetišar, nek plati pa radi šta hoće ali neee. On je krenuo silne poruke da joj šalje, slike đona tražio, nakon toga da li je pušač, pa da li opuške gazi sa štiklom. Sve u svemu, nakon više poruka ispostavio se da bi kupovao opuške, slao joj snimak kako guta opuške iz pepeljare. Ona morala da ga blokira ali se stalno javljao sa novih profila. Na kraju batalila Lalafo. Nakon nekoliko meseci se meni javila žena za neku obuću. Ja mislila ok kad ona krene da radi za tipa koji plaća za ciple sa kojima su se gazili opušci. Tu mi se upalila lampica i odbila sam. Na to mi pisao tip apropo istog oglasa da ne bi ni kupio ništa od mene jer sam ja njega maltretirala na Lalafo. Poenta ptiče je da ima fetišara koji plaćaju novac za nošene stvari i tu je kraj priče a ima i tih koji se zaje.... i maltretiraju, traže snimke i sve druge gadosti. Za njih je Bankar bio 'gospodin čovek'. Da ne pričamo o tome da im dajete lične podatke ako sarađujete.
2024 03 04
> AppleRed: > Poenta ptiče je da ima fetišara koji plaćaju novac za nošene stvari i tu je kraj priče a ima i tih koji se zaje.... i maltretiraju, traže snimke i sve druge gadosti. Za njih je Bankar bio 'gospodin čovek'. > Da ne pričamo o tome da im dajete lične podatke ako sarađujete. Meni kad je stigla poruka za obuću, iz zezanja napišem "Izvolite, imam 20 pari obuće na profilu, pa birajte, kupac ko kupac "😅 Uglavnom nije mu to odgovararalo jer obuća nije prljava, ali mogu da kažem da je sasvim kulturan i ok bio kroz priču. Bez ikakvog smaranja ili neprijatnosti. Mada sam posle pomislila na taj deo o ličnim podacima i rekoh još bolje da nije hteo tu obuću da kupi. Nekad ni sa ženama nije svejedno sarađivati, ima raznoraznih profila ličnosti ovde, ovo je još rizičnije. Tako da zamalo da stvorim sebi potencijalan problem iz čistog zezanja. Što je najgore, poslah mu link ovih patika od Nektarine što sam ostavila gore u postu, ni on ih nije hteo, kaže " Kao iz kontejnera da ih je izvadila" 🤣
2024 03 04
Da napomenem, na prvu ruku sam pomislila, ma baš me briga, prodajem tu obuću svakako, nek kupi ko hoće. Da bi me kasnije uhvatilo razmišljanje o nekakvoj moralnosti itd. i shvatih tako kroz priču sama sa sobom, da nisam sposobna za to. Iako su na prvi mah to samo cipele, opet je moja noga bila u njima, nekako mi to na kraju kad sve izvagam dodje skoro kao prostitucija. Tako da mi je drago da nije hteo da kupi ništa sa profila, jer da sam stvarno prodala, verovatno bih se pojela živa posle. 😅 Nikad od mene biznismen 🤣
2024 03 04
1 2