Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Upozorenje! GrumpyCat234

Sumnjivi su i ovi profili, razmenjeni utisci, sve su iz Vranja... ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1d5c800aca03aa09279b5834be543cab.jpg)
2024 03 07
> Esprit21: > > emilyy: > > 15 prevarenih devojaka, u roku od 24h❗️ > > Pa da li je moguće❓😫 > Kako se takvima ne jave ove sto postavljaju pitanja u nedogled, nego sve neke spremne da uplate istog momenta, ne pitaju sta kosta. 👀 i onda 15 jednim udarcem Isto sam pomislila :')
2024 03 07
> Her_Fashion: > > Esprit21: > > > emilyy: > > > 15 prevarenih devojaka, u roku od 24h❗️ > > > Pa da li je moguće❓😫 > > Kako se takvima ne jave ove sto postavljaju pitanja u nedogled, nego sve neke spremne da uplate istog momenta, ne pitaju sta kosta. 👀 i onda 15 jednim udarcem > Isto sam pomislila :') Dokaz da smo u pravu kad tvrdimo da pravi kupac zna sta hoce i odmah placa. Meanwhile u nasim inboxima: 🐍🕵🏻‍♀️👮🏻‍♀️🔮📚🧩📜 i na kraju ih otmu 🛸 i odvedu 🌌 odakle se vecina ne vrati da odgovori.
2024 03 07
:') Otprilike tako
2024 03 08
> Dokaz da smo u pravu kad tvrdimo da pravi kupac zna sta hoce i odmah placa. Meanwhile u nasim inboxima: 🐍🕵🏻‍♀️👮🏻‍♀️🔮📚🧩📜 i na kraju ih otmu 🛸 i odvedu 🌌 odakle se vecina ne vrati da odgovori. Hahahahhaha pa ovo je odlično! :') Ali i dalje mi nije jasno da devojke tako nasedaju, sve mi želimo vrh Mona torbu da imamo i da damo 3000 ali nema je. Čak i ove vintidž od pre 20 god su u dobrom stanju po 4000 na sajtu. Nema smisla da je nešto u radnji 17000 i da je neko daje novu maltene za džabe.
2024 03 10
1 2