Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Nervira li i vas ovo?

> Ninuskica: > Pravi kupci ne posmatraju,ne zapitkuju previse,traze podatke,uplate i ostave svoje podatke za slanje.Kratko i jasno.Takve saradnje,verujem,voli svaka od nas. > Po pravilu,osobe koje zapitkuju satima,danima,traze dodatne slike,snimke i sl. retko kupe predmet,prosto nestanu bez reci.Nekad cak i posle ostavljanja podataka,ili uzimanja mojih za uplatu.I onda cekam danima,a one se ne javljaju,ne uplacuju i nemam potrebu vise da bilo kome ista javljam.Pun mi je inbox takvih,verujte > Ko prvi uplati-srecna mu kupovina,tako je najpostenije! Istina ziva. U 90% slucajeva.
2024 03 07
> cutiepie11: > Naravno da ne mislim na rezervacije od nedelju dana, vec na cinjenicu da je predmet prodat 2 sata nakon mog upita. Vi nikad ne znate koliko njih je pre vas poslalo upite. Mozda njih 3 ili 10 pa se neko javio da uplati. Videli ste i komentarisali onu moju temu pre neki dan. Nisu svi koji pitaju kupci i to dosta prodavaca zna i ide logikom da ko se prvi javi da uplati predmet ide njemu. Da se vode logikom ko se prvi javi da caska mogli bi onda mesecima da se dopisuju sa "kupcima". Ko je stvarno zainteresovan za predmet uglavnom pita sve sto ga zanima u jednoj poruci i to konkretna pitanja koja ne moze pronaci u oglasu i gledace sto pre da ostvari saradnju ako mu odgovara. Sve ostalo su vecinom osobe kojima je dosadno i ne znaju sta ce od sebe i sa sobom pa daj da posaljem 30 poruka i to jedna poruka = jedno pitanje.
2024 03 07
> Mozda sam ja taj siguran kupac :) i nije se prodalo odmah nakon postavljanja oglasa vec nakon sto sam poslala upit. Najsigurniji kupac je onaj koji mi uplati, to sto ste poslali upit prodavcu ne znaci da ste siguran kupac. Vidim da ste na sajtu vecinski kao kupac, a ne kao prodavac, ako budete kacili jos stvari razumecete o cemu vam pricamo ovde x-)
2024 03 07
> IsidoraC96: > Najsigurniji kupac je onaj koji mi uplati, to sto ste poslali upit prodavcu ne znaci da ste siguran kupac. Vidim da ste na sajtu vecinski kao kupac, a ne kao prodavac, ako budete kacili jos stvari razumecete o cemu vam pricamo ovde x-) ma razumem ja sve, imate pravo na takav stav ali nije bas svako u fazonu da vam gubi vreme, to sam htela da kazem :) prosto ako jako malo vremena prodje izmedju 2 upita od 2 kupca bio bi red da se prvi pita. i ima takvih clanica ovde i njima svaka cast. ostale su maalo diskutabilne. jer i vama, posto verovatno vecinski prodajete a ne kupujete, bi bilo bezveze da vam neko proda stvar koji ste hteli, kada budete kupovali znacete o cemu pricam :)
2024 03 07
Kao i većina ovde što navodi, ko prvi ostavi podatke za slanje, njemu ide predmet. Milion puta mi se desilo da pitaju za mere i dodatne slike i više se nikad ne jave, ni jedno hvala da napišu, ili neke odgovore kroz par dana da im ne odgovara i sl. Ja sad da čekam nekog, a neko se javi ko bi stvarno kupio, ne pada mi napamet 😀 Mada se dešava i da razmenimo podatke i samo ispare i ne odgovaraju na poruke 😒
2024 03 07
> cutiepie11: > > MilkaCanic: > > Kao i većina ovde što navodi, ko prvi ostavi podatke za slanje, njemu ide predmet. > Da imate 100 upita dnevno za tu stvar pa i da razumem :D Ne prodaju svi samo na ovom sajtu, vecina prodaje i po ostalim sajtovima, grupama itd. A upit ne mora biti od tog dana, mozda se neko raspitivao juce ili pre neki dan, danas legla plata pa se kupac javio da uplati jer se nije prodalo.
2024 03 07
Nema poente objasnjavati jer je devojka otvorila temu da ubedi druge u ispravnost svog misljenja a ne da cuje sta mi imamo da kazemo na celu pricu (tako je bilo i u drugim njenim temama). Uglavnom, niko Vas nece cekati dok se premisljate, raspitujete itd, niti ce se muciti da Vam meri, slika i ispunjava muzicke zelje kad ima sigurnog kupca. I eto, mozda Isidora nije kupac, ali ja jesam i vrlo retko mi se desi da mi se predmet proda "ispred nosa", a i kad se desi, ne krivim univerzum, vec sebe. Mozda malo introspekcije ne bi bilo na odmet.
2024 03 07
> Her_Fashion: > Nema poente objasnjavati jer je devojka otvorila temu da ubedi druge u ispravnost svog misljenja a ne da cuje sta mi imamo da kazemo na celu pricu (tako je bilo i u drugim njenim temama). > Uglavnom, niko Vas nece cekati dok se premisljate, raspitujete itd, niti ce se muciti da Vam meri, slika i ispunjava muzicke zelje kad ima sigurnog kupca. > I eto, mozda Isidora nije kupac, ali ja jesam i vrlo retko mi se desi da mi se predmet "proda" ispred nosa, a i kad se desi, ne krivim univerzum, vec sebe. Mozda malo introspekcije ne bi bilo na odmet. Da se nadovežem, desilo mi se skorije da mi stiže poruka sa pitanjem "Da li još uvek važi cena za ranac" ili slično nešto tog tipa. Ja pogledam gore upit za predmet jer nemam pojma o čemu se radi, i vidim datum pre više od godinu dana, pitala me je da li može niža cena sa 2000 na 1500, ja odgovorila da može i na tome se završilo. I javlja se meni ona posle više od godinu dana sa pitanjem da li važi cena, a ranac naravno odavno prodat i nema ga više na profilu 😶
2024 03 07
> MilkaCanic: > Da se nadovežem, desilo mi se skorije da mi stiže poruka sa pitanjem "Da li još uvek važi cena za ranac" ili slično nešto tog tipa. Ja pogledam gore upit za predmet jer nemam pojma o čemu se radi, i vidim datum pre više od godinu dana, pitala me je da li može niža cena sa 2000 na 1500, ja odgovorila da može i na tome se završilo. I javlja se meni ona posle više od godinu dana sa pitanjem da li važi cena, a ranac naravno odavno prodat i nema ga više na profilu 😶 🤣 Mene ovo uopšte ne čudi. A generalno tih što pitaju za nižu cenu i nakon što dobiju potvrdan odgovor samo nestanu, imam bar jednu dnevno. Nije mi jasno.
2024 03 07
Iskreno, s obzirom na cinjenicu da sam aktivniji kupac nego prodavac, moram reci da je, iz tog ugla kupca, cest slucaj da nesto uzmem tako po principu- zelim- bez dodatnih pitanja. I vrlo se cesto i razocaram, jer prodavci ne navedu tacnu velicinu- jer vel.je S, ali po njihovom misljenju vise je za M (a ja npr znam da od nekih proizvodjaca nosim m i smatram da je predmet velicine koja je navedena). Kad ono- malo. Ili mi dodje roba koja je " u odlicnom stanju" ali ima ostenje i onda mi prodavac kaze- pa nisi pitala... I tako sila gluposti. Sto je nepostenije od vaseg cekanja da se neko javi. Jednostavno smatram da je fer da, ukoliko imate drugog interesenta za robu, obavestite onog ko je prvi pitao kako cete istu proslediti dalje ukoliko vam se u nekom doglednom roku po vasem izboru ne javi. I onda bez problema proslediti dalje.
2024 03 10
Nema kupac sta da pita, prodavac je duzan da navede sve mane koje primeti. Svi ti koji se vade na "sto nisi pitala" su svesni uvaljivaci i koji sve i da ih pitate ne bi rekli. Beskicmenjaci u svetu online trgovine, nevaspitano i bahato stvorenje koje nema gram savesti a ni obraza. Svesno uvaljuju nekad je to u APP fazonu, a nekad nemaju ni malo obzira nego ih bas briga nakon sto uvale. Znate li koliko je takvih sto su uvaljivale kasnije otvaralo teme da se zale kad dobiju predmet koji im je neko uvalio?
2024 03 10
1 2