Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Negativna ako nestanu nakon sto im posaljem podatke za uplatu?

Odredjena clanica mi je pisala u vezi mog oglasa, ispregovarala nizu cenu, pa smo se dogovorile oko nacina preuzimanja. Nakon sto sam joj poslala podatke za uplatu, nestala je. Redovno ulazi na sajt, ali ignorise moju poruku koja je podseca na nas dogovor. Dala sam joj par dana fore, po principu ko zna sta joj se desava privatno, ali smatram da je sada vec prevrsena mera. Da li u ovakvim slucajevima ostavljate negativnu?
2024 03 09
Nazalost, ostavljanje negativne nije dozvoljeno u ovom slucaju, samo neutralna ocena. Mislim da imam samo za ovaj mesec iako je tek poceo, jedno 5-6 devojaka su mi isto uradile. Volela bih da mogu da lupim negativnu svakoj clanici koja je trazila podatke i na kraju ignorisala poruke, ne razumem zasto uopste traze licne podatke ako nemaju novca ili su se predomislile. Mislim da treba promeniti ta pravila, ali za sada je tako :|
2024 03 09
Imas pravo na neutralnu.
2024 03 09
Pre nego sto prosledite podatke za uplatu, trazite podatke od kupca. Ako nema stvarnu nameru za kupovinu, uglavnom ce "nestati".
2024 03 09
Nakon ostavljanja podataka za uplatu,dovoljno je ostaviti 24h za realizaciju iste,po mom misljenju. Meni je pun inbox takvih "kupaca" koje traze moje podatke za uplatu i vise se ne jave.. Bas je puno tih dokonih ovde..
2024 03 09
> Lanana: > Odredjena clanica mi je pisala u vezi mog oglasa, ispregovarala nizu cenu, pa smo se dogovorile oko nacina preuzimanja. Nakon sto sam joj poslala podatke za uplatu, nestala je. Redovno ulazi na sajt, ali ignorise moju poruku koja je podseca na nas dogovor. Dala sam joj par dana fore, po principu ko zna sta joj se desava privatno, ali smatram da je sada vec prevrsena mera. > Da li u ovakvim slucajevima ostavljate negativnu? Kao prvo nije po pravilima sajta. Drugo, mnogo se doselilo clanica koje su ekstremno nestrpljive i hoce novac sad i odmah, i ako ne dobiju neutralna im nije dovoljna vec bi odmah da lupaju negativnu. Devojka ocigledno nema postu usput ili ima puno obaveza. Prosto sacekajte jos malo a i ako ne uplati nemate pravo na negativnu koliko god mislili da je opravdana.
2024 03 09
> Ninuskica: > Bas je puno tih dokonih ovde.. Puno je i vas sto nemate razumevanje ni prema kome i samo vas interesuju pare, da se uplate sad u roku od odmah
2024 03 09
Cutie, postoji nesto sto se zove dogovor oko roka za placanje. Npr 3 dana od petka do pon nije isto kao 3dana od pon do cetvrtka. Ali svakako je sve stvar dogovora. Ako mi kazes uplaticu sutra, logicno je da ocekujem sutra. Evo ti primer od pre mesec dana, clanica me 5dana zavlaci oko uplate, jos joj lepo kazem putujem u nedelju jutro. U cetvrtak pred put 3 dana je iskuliram skroz vise, posaljem joj poruku da ne mora da uplacuje da bi mi rekla nesto u fazonu "sta je problem, putujes u nedelju, moze i u subotu da se salje" Mogla sam da iscimam svekrvu kada otputujem da dodje u kucu kod nas i da joj kazem sta da spakuje i posalje, mogla sam i u petak i subotu pred put da pustim paket kao sto je pusten za neku prodaju sa fba, necu, brate iz principa da saradjujemo. Ta bi se na glavu popela da cc krene u pon i ne dodje do srede, neka hvala. Nek saradnje se "osete" na problem, bolje i da se ne urade. Ako je rok 48h za uplatu npr, mozda ja imam jos dve koje cekaju taj istek roka da uplate, sto bih cekala neku koja nije odgovorna za nesto sta se sama javila da zeli? A i to se desavalo par puta, da imamo dogovren rok, ja npr treci dan prodam dalje, a meni legne uplata od prve. Vratim pare toj neodgovornoj i pozdravimo se.
2024 03 09
> DzoDzo: Evo ti primer od pre mesec dana, clanica me 5dana zavlaci oko uplate, jos joj lepo kazem putujem u nedelju jutro. > U cetvrtak pred put 3 dana je iskuliram skroz vise, posaljem joj poruku da ne mora da uplacuje da bi mi rekla nesto u fazonu "sta je problem, putujes u nedelju, moze i u subotu da se salje" To ti je nedostatak osecaja za tudje vreme. Mozda ti zelis da subotu jutro provedes u miru, pa sa bebom u setinji, mozda da posetis nekog pred put, mozda imas neki posao da odradis itd. Neki misle da su prodavci tu 24h za njih, da im odgovaraju na tonu pitanja, mere, slikaju, dube na glavi, da moraju da sede i cekaju njihove uplate i onda istog momenta da se stvore ispred Poste i da salju. Ne znam seca li se neko one teme gde je kupac prodavca napao kad je nakon uplate rekla da ce joj poslati kasnije. Kupac je bio u fazonu da joj salje ODMAH ili je prevarant.
2024 03 09
To je zato sto niste precizno odredile rok za uplatu. Par dana moze da bude 2 a moze i 6. Mozete da se zalite ako ste dali tacno toliko dana, toliko sati, ovako ne.
2024 03 09
Ma, da se preselim tacno pored poste, tako da kroz prozor samo ubacim paket u istoj sekundi kad legne uplata. Precizno kod mene je 3dana ako se ne dogovorimo drugacije. To ne znaci 3dana komuniciranja jednom porukom na 8h kao antibiotik, dok mozda neka druga ceka samo broj racuna za uplatu. Ta sto je rekla "mozes i u subotu da saljes", odbijena je za saradnju jer eto, moze mise da necu ako vidim da neko nije normalan. Ono, ti ces da mi odredis vreme i da me zavlacis, pa jos da bude da je uplatila u petak vece, pa platni promet do pon nece da je proknjizi, pa da me smara u putu i na lokaciji gde sam isla, znas kako me boli uvo. Razvukla mi se po inboxu 10dana pre sa sve jednom od poruka hehe nisam danas izlazila nigde, napila se sinoc pa me mrzelo. Idi pij i ne izlazi onda da uplatis, ko ti kriv sto nemas online banking, mogla bi iz kreveta.
2024 03 09
> DzoDzo: > Ma, da se preselim tacno pored poste, tako da kroz prozor samo ubacim paket u istoj sekundi kad legne uplata. > Precizno kod mene je 3dana ako se ne dogovorimo drugacije. > To ne znaci 3dana komuniciranja jednom porukom na 8h kao antibiotik, dok mozda neka druga ceka samo broj racuna za uplatu. > Ta sto je rekla "mozes i u subotu da saljes", odbijena je za saradnju jer eto, moze mise da necu ako vidim da neko nije normalan. > Ono, ti ces da mi odredis vreme i da me zavlacis, pa jos da bude da je uplatila u petak vece, pa platni promet do pon nece da je proknjizi, pa da me smara u putu i na lokaciji gde sam isla, znas kako me boli uvo. > Razvukla mi se po inboxu 10dana pre sa sve jednom od poruka hehe nisam danas izlazila nigde, napila se sinoc pa me mrzelo. > Idi pij i ne izlazi onda da uplatis, ko ti kriv sto nemas online banking, mogla bi iz kreveta. Tebe treba zapratiti ovde sa komentarima i uzivati uz veliku solju kafe i sa sirokim osmehom 😄😄🌹💪☕️ Hvala,slatko sam se ismejala
2024 03 09
> cutiepie11: > To je zato sto niste precizno odredile rok za uplatu. Par dana moze da bude 2 a moze i 6. Par je uvek 2 (dva). Druga je stvar sto je nacija nepismena.
2024 03 09
Cik reci nekoliko, mozda ode na celih 30. 😂
2024 03 09
Vise od 2 (eventualno 3), manje od 7 - 8. :-) Na stranu sve, posle toliko tema i iskustava drugih, ne treba konstantno da se bavimo istim. Na sajtu je mnogo neodlucnih, bezobraznih, bezobzirnih i nepouzdanih clanova. I kupaca i prodavaca. Postavite uslove prodaje i poštedite sebe trosenja živaca.
2024 03 09