Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Pitanje za moje true goticarke

Pa nije ni ova crna vencanica sto ti se dopada, pogotovo me boli ono jedno rame prekriveno, sisice na izvolte nisu gotik nikada bile osim na V izrez a mozda nekom i jesu gotik nabudzene sise i rukavice nejednake mi bodu oci. Sva je kao Angelina wanna be sa dodele Oskara 2012 u haljini Donatelle Versace, meni je Andja tamo veci gotik nego ovo, sa isturenom nogom. Ova mi dodje kao plasticna Barbie, no offence. Gotik je sirok pojam, nije samo crna garderoba, ali dominantno da, kada sam bila u ranim 20 tim su mislili da sam goticarka a nisam bila, samo sam nosila crno, bezi, otvoris ormar i sve je isto, bljak ali i ta faza prodje. Meni su gotik recimo spicaste cipele i uz to A haljina rolka, carape do kolena stirkane i bela kragnica na masnicu stirkana na sve to... ili da je sve dole puno tila ili pak da si kao podgrejani vampir u crnom, sav usukan u helanke i tesne bluze bez pupak da se vidi sa podocnjacima do kolena i lepim belim zubima :) Ili pak siroke 7 osmina lone i bogata tesna viktorijanska kosulja gore.... nastavi niz koliko hoces, svako ima licni pecat kao sto ima i stila ili ne, makar po darkacademiinom avataru mogu reci da mi je bas goth. Ofkors, sminka se podrazumeva uz sve to.
2024 03 20
A obuci ono u cemu se najlepse osecas, sto ti dobro stoji, sto ti lezi gradji i batali ono sta ti se nekada dopadalo, kakva crna srednja skola... Ako vec dajes pare za happening, kupi nesto sto ces i posle da nosis a pre svega obuci ono u cemu se dobro a idealno najbolje osecas, bez opterecenja velikog, odi kod frizera, mozda i kod sminkera i lepo se provedi sa muzem i detetom, mlada je tamo glavna, mi smo svi usputni :)
2024 03 20
> srebrna: > Pa nije ni ova crna vencanica sto ti se dopada, pogotovo me boli ono jedno rame prekriveno, sisice na izvolte nisu gotik nikada bile osim na V izrez a mozda nekom i jesu gotik nabudzene sise i rukavice nejednake mi bodu oci. Sva je kao Angelina wanna be sa dodele Oskara 2012 u haljini Donatelle Versace, meni je Andja tamo veci gotik nego ovo, sa isturenom nogom. Ova mi dodje kao plasticna Barbie, no offence. > Gotik je sirok pojam, nije samo crna garderoba Bukvalno gledam temu i pitam se cemu ovakav naziv kad sve ovo veze nema sa gothic stilom xD ali ajde ovde na sajtu stave obicnu crnu majicu napisu gothic i stave cenu 2000 tako da nekako sam navikla na to xD
2024 03 20
Moj primer šta želim da obučem naravno da nije goth, nisam to dala kao primer jedne gotik haljine, ali ne mogu na netu naći elegant gotik za svečanosti. Izlaze mi samo nju ejdz stvari koje ne volim, pa sam našla tu haljinu jer je malo drugačija (nisam ni kucala goth). Nemam takvo telo, niti lice, niti žudim da tako izgledam, nisam kriva sto je baš ta devojka obukla to. Mene se haljina svidela, nisam ni kao klinka pokazivala grudi, neću ni sad dok držim dete. Opet kažem, sasila bih haljinu i nece sigurno isto izgledati, samo primer čime da se vodim. Bluza mi je pala na pamet, ali ekstremno cu da se znojim, pošto je u julu. Tako da mora haljina. Razmišljam da nacrtam šta bi mi odgovaralo, pa da to sasijem. Za materijale mi nece izaći preko 3k. Na sajtu niko ne zna šta znači gotik, jedino sam kod smrtcice našla takve stvari. U srednjoj sam takva bila, a ne crna odeća. Ustajala sam 3 sata pre škole da bih se sredjivala, dok sve zakačim, prodje vreme. I bila sam vukovac, nije mi bio samo izgled bitan. Za frizuru i šminku se ne opterećujem jer sam frizer, a i šminkam. Postavila sam temu u nadi da nadjem pravu goticarku koja ima neki savet kako da izgleda svečano, ali da ima neki gotik detalj, koji nije mnogo upadljiv, da ne izgledam kao da sam opet u srednjoj. Ne želim na prvu da se vidi E ovo je gotik, čisto nešto da ostavi takav utisak.
2024 03 21
Srebrna, tebi najviše verujem jer razumeš šta hoću da kažem. A ove sto se žale kako ništa nije gotik, njima je gotik u stvari ovo ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3b65bc2fde69ec4812f91bfd45937ee4.jpg) nidje veze sa gotikom. Možda grešim, ali kada devojke izbacuju crnu majicu i napišu gotik, pre će biti da je marketinški trik, pošto ovde ima mnogo devojčica koje ne znaju šta je gotik, a žele da nose taj stil i misle da to jeste crna majica.
2024 03 21
Ja ti preporučujem da probaš neki pinup, tj. Rockabilly fazon. Neku zanimljivu dužu suknju, po mogućnosti A kroja i gore šta god - top, bluza, korset jednobojan a dole tako neka šarena suknja. Ili haljina Pretraži ovde Hell Bunny i Hearts&Roses, viđala sam zanimljive komade a ima sigurno nešto što je na goth strani. Ako imaš fejs, pitaj u onoj grupi gothic/rock/alternativa, viđala sam baš svašta zanimljivo tamo
2024 03 23
Hvala ti na savetu. A društvene mreže nemam. Verovatno cu kosu da sredim u pinup fazonu, te su mi jako lepe, doduše ne stoje mi bas najbolje..
2024 03 24
1 2