Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Live na fbu

Da li ste nekada gledali lajvove? Kupovali? Drzali? Ja sam na obe strane 😂 Interesantan koncept, mnogo se brze proda garderoba, pritom mislim da je odlucivanje lakse za kupovinu kada se vidi uzivo tako. Danas ce moja drugarica drzati live na mom nalogu na fbu, ko ima vremena, moze da pogleda sta i kako. U opisu mog naloga ovde sam dodala i fb nalog. Takodje bi bilo sjajno da se clanice odavde jave ako i one drze lajvove, pa da kupujemo i tako jedna od druge.
2024 03 23
Ne volim FB live prodaju. Prvo - nemam 2 sata da gledam nekog kako slusa narodnjake, dimi prostoriju i salje pozdrave i poljupce zenama sa kojima je bliska kako joj se koja javlja u komentarima. Mnogo je bolje kad je objava, 50 slika, ja ih izlistam za dva minuta i resim ako nesto hocu. Smatram da su lajvovi za besposlene zene koje nemaju bas nikakva pametnija posla, pa im je to neko ubijanje vremena, kao da su licno otisle na pijac bez truda da naprave makar jedan korak.
2024 03 23
Nemam nista protiv jednom sam gledala na sestrinom fb i smorila se kao puz 😑 nemam fb i zivot mi je lep 😊
2024 03 23
Nikad se ne bih snimala jer suviše volim i cenim svoju privatnost... a što se tiče gledanja istih probala sam više puta i izdržim neka 3 minuta, posle toga nemam više živaca jer iskreno gubljenje je vremena. Sat vremena života je previše dragoceno da bih izgubila na nešto a pritom ne znam ni da li će mi se išta uopšte svideti.
2024 03 23
U potpunosti se slazem sa poslednja tri komentara. 🙂
2024 03 23
Odgledam jako retko neki deo lajva, maksimum 10-15 minuta i to je to. Satima da buljim nema sanse , em nemam vremena, em to tako nesto brzo ide, a ja tako na brzaka ne volim da kupujem .Ipak radije kupim preko slika 📷
2024 03 24
Sto se tice cigara u live, tu se slazem. Za vreme, to je vec diskutabilno, ko kako sta, ima zena koje drze live sat vremena, brze pokazuju, opet kod kupaca, ja ne radim zbog bebe, tako da imam prilicno vremena. Live kad se zavrsi, moze da se ubrza i ispregleda. Npr, live je odlican i za humanitarne prodaje, ti ljudi brze skupe novac od prodaje u odnosu na fotke.
2024 03 24
> UltraStore: > Ne volim FB live prodaju. Prvo - nemam 2 sata da gledam nekog kako slusa narodnjake, dimi prostoriju i salje pozdrave i poljupce zenama sa kojima je bliska kako joj se koja javlja u komentarima. > Mnogo je bolje kad je objava, 50 slika, ja ih izlistam za dva minuta i resim ako nesto hocu. > Smatram da su lajvovi za besposlene zene koje nemaju bas nikakva pametnija posla, pa im je to neko ubijanje vremena, kao da su licno otisle na pijac bez truda da naprave makar jedan korak. Mislila sam da samo ja nalecem na ovakve😂
2024 03 24