Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Upozorenje - Chloe Love parfem

Poštovane članice, Retko kad se oglašavam, ali zarad visoke cene nedavno postavljenog diskontinuiranog parfema Chloe Love, molim vas da povedete računa. Jedan je fejk, a za drugi su korištene fotografije sa Pinteresta. Čak se i javila devojka čije su fotografije. Ne nasedajte. Čuvajte svoj novac i mir. U grupi Parfemski bazar postoji tema o ovome.
2024 03 24
> Plavko: > Poštovane članice, > Retko kad se oglašavam, ali zarad visoke cene nedavno postavljenog diskontinuiranog parfema Chloe Love, molim vas da povedete računa. Jedan je fejk, a za drugi su korištene fotografije sa Pinteresta. Ne nasedajte. Čuvajte svoj novac i mir. <3
2024 03 25
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/67acb4c9553ef1524bf4a2001bae956e.jpg) Evo jos jedno upozorenje,nadam se da ne gresim ali svi ovi parfemi imaju naznacen rok trajanja 30 m a ne 36 ,devojka ima dosta parfema i nisam proveravala a moguce da su i oni fake,ne tvrdim za ostale ali lako se proveri.
2024 03 27
Za svaku nedoumicu, a pre kupovine, imate sjajnih parfemskih znalaca u dve FB grupe. Jednu sam navela, druga je Parfemi - Original vs fake Balkan.
2024 03 27
p.s. što neko reče, nije mi problem i da uzmem kopiju. Ima takvih da su sjaaaajno odrađene, ali... Ne možete nuditi/prodavati fejk parfeme kao originale. Ovde je more takvih prodavaca, nažalost. I još se brecaju kad im ukažeš na nepravilnost... S druge strane, ima i divnih, proverenih s kojima je zadovoljstvo sarađivati iznova i iznova. 🌸
2024 03 27