Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Vratite stari sajt, ovaj je potpuno bezveze

Užas 😯 danima ne mogu da postavim slike i oglase
2024 04 14
Potpuno se slazem sa devojkama, stara verzija je bila preglednija i jednostavnija za koriscenje. Niti mi se kupuje niti prodaje na novoj verziji, kompletno bez veze uradjeno.
2024 04 14
Ma ovo je toliko nepregledno...uopste se ne snalazim...izas
2024 04 14
uopste nemam zelju da ulazim na sajt , uopste mi se ne dopada novi dizajn, vratite nam stari
2024 04 14
> Lokicaprodaja: > uopste nemam zelju da ulazim na sajt , uopste mi se ne dopada novi dizajn, vratite nam stari Isto.. :( mnogo je bilo lepse i preglednije.
2024 04 14
formatiranje opisa oglasa uzasno... Nema novih redova, ne mogu se upisati dimenzije lepo. Sve zbijeno
2024 04 14
katastrofalno je lose
2024 04 14
Potpuno se slazem sa devojkama, stara verzija je bila preglednija. Niti mi se kupuje niti prodaje na novoj verziji.
2024 04 14
Podržavam sve napisano, ovo je tako nepregledno i loše odrađeno .
2024 04 14
> zvoncica24: > Vratite stari sajt, nije ni pregledan ni prijatan. Teško je i glupo za snalaženje, odbijate posetioce. > Evo npr, kako pogledati Nove postavljene predmete, a ne samo ovih 10 sto se vidi na početku, i moraš da rifrešuješ stranicu da bi stalno izlazili novi predmeti. BEZVEZE, VRATITE NAM STARE KRPICE, NE ZNAM NI ZAŠTO STE GA MENJALI... Potpuno se slazem sa devojkama. Mnogo bolji j stari sajt i pregledniji i jednostavniji. Po brendu se ne moze pretraziti..
2024 04 15
Nesto se razmisljam, i hrvatske krpice je trebalo da predju na novu verziju pa nisu. Mozda gledaju i skupljaju reakcije sa sajtova koji su presli pa ce eventualno i oni ili ce se svi vratiti na staro. Sta mislite?
2024 04 15
1 2 ... 6 7 8