Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Korisnici koji ne brisu prodate predmete

Ja ne znam da li je toliko tesko obrisati prodat predmet ili su ljudi samo bezobrazni. Juce se javim jednoj korisnici za dva predmeta na profilu da kupim, kaze oba prodata. Ajde, rekoh mozda je zaboravila ali ona i dalje drzi te predmete nahnormalnije na profilu sa sve cenom. Razumem da neko zaboravi ali ako vam se vec ljudi javljaju zar nije lakse staviti prodato nego odgovarati pojedinacno svima….
2024 04 15
I da, da se nadovezem, nije ni prva ni poslednja, primetila sam da dosta korisnica to radi.. Bas bezveze
2024 04 15
Ranije sam čitala na forumu da to rade da bi povećale vidljivost profila, da se tako izrazim. Drže neku stvar koja je popularna/ima velik broj pregleda/u omiljenim predmetima je mnogim članicama i sl. Takođe, problem je i sa onim predmetima za koje piše da su prodati, a i dalje su na sajtu, samo zatrpavaju sajt i smanjuju mu preglednost. Mislim da bi trebalo podesiti na sajtu da se posle nekog vremena (npr. 24h od označavanja predmeta da je prodat), predmet automatski briše. Ja moje brišem 24h po preuzimanju predmeta. 😊
2024 04 15
Mogu samo u svoje ime da odgovorim, ne stavljam oznaku "Prodato" dok kupac ne preuzme paket i javi da je sve ok. Cim se predmet oznaci kao "rezervisan" ili "prodat", automatski pola njih ukloni iz Omiljenih, tako da iz tog razloga ne označavam sa "Prodato" dok kupac ne preuzme (naravno da necu kupce cekati u nedogled da se jave, ali barem 24h ostavim).
2024 04 15