Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Obnavljanje oglasa

Nije neka tema, ali moram da prokomentarisem. Cesto (na dnevnom nivou) bacim pogled na kategoriju "Haljine", i jedna clanica (300 i kusur utisaka) postavlja istu lanenu haljinu, bukvalno svaki dan zaredom, evo minimum mesec dana. Par puta sam je stavila u Omiljene i odustala. Ajde na stranu ta "pravila sajta", ali mi je vec postalo degutantno da je iznova vidjam.
pre 20 dana, 12:07
> Her_Fashion: > Nije neka tema, ali moram da prokomentarisem. > Cesto (na dnevnom nivou) bacim pogled na kategoriju "Haljine", i jedna clanica (300 i kusur utisaka) postavlja istu lanenu haljinu, bukvalno svaki dan zaredom, evo minimum mesec dana. Par puta sam je stavila u Omiljene i odustala. > Ajde na stranu ta "pravila sajta", ali mi je vec postalo degutantno da je iznova vidjam. Ahahaha isto!! Pratim haljine, a znam i na koju mislite! 😄 Isto i na parfemima... Verovatno i u svim drugim kategorijama.. 😏
pre 19 dana, 08:04
> Oleloleeee: > > Her_Fashion: > > Nije neka tema, ali moram da prokomentarisem. > > Cesto (na dnevnom nivou) bacim pogled na kategoriju "Haljine", i jedna clanica (300 i kusur utisaka) postavlja istu lanenu haljinu, bukvalno svaki dan zaredom, evo minimum mesec dana. Par puta sam je stavila u Omiljene i odustala. > > Ajde na stranu ta "pravila sajta", ali mi je vec postalo degutantno da je iznova vidjam. > Ahahaha isto!! Pratim haljine, a znam i na koju mislite! 😄 > Isto i na parfemima... > Verovatno i u svim drugim kategorijama.. 😏 Ima ustvari 2 haljine koje obnavlja, ali tu lanenu sam htela da kupim, predomislila sam se 🤣 Mislim znam da dosta njih obnavljaju oglase, ok, ali ovo uporno, na dnevnom nivou, mi je baš preterano 🤷‍♀️
pre 19 dana, 09:19
Posle kog vremenskog perioda mozes da obnovis predmet ...posle mesec dana ..dva ...pet ..sta kazu Admini ?
pre 19 dana, 15:21
2 godine 😅
pre 19 dana, 18:20
To bi trebalo da se menja. 2 godine je mnogo, a neko moze i da se predomisli oko prodaje i sta onda? Ne sme naredne 2 da kaci opet?
pre 19 dana, 20:24
Slažem se @Esprit21, bar na neka 4 meseca npr, pa da možemo sezonski da ponovo izbacujemo neprodate predmete. Svakako neko ograničenje mora da postoji.
pre 19 dana, 22:18