Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Jupiiii vratili roze slova

Iskreno, hvala bogu Još kad bi nam vratili funkcionalnost....
2024 05 02
Daaaaa 😍😍😍
2024 05 02
Konacno... 👏👏👏
2024 05 02
Bas sam se obradovala. :)
2024 05 02
Ako će nekog usrećiti boja slova na sajtu, super... 😊 Meni je svejedno stvarno, manje se slaže boja sa novim dizajnom, ali kako god. Potpuno nebitno.
2024 05 02
Iskreno, znam da je glupo ali mene ova roze slova malkice teše, plus mi za nijansu ceo sajt izgleda manje kao Google oglas
2024 05 02
Da li je neko primetio novinu kod gledanja fotografija? Na to su svi imali zamerku, sada je namesteno kako treba i izgleda fantasticno! Eto i to je sredjeno sada🤗
2024 05 02
Wow trebalo im je samo mesec dana da promene boju slova. Znaci oko Bozica nas mozda obraduju sa funkcionalnim utiscima npr 😊
2024 05 02
Ja srecna ko malo dete😁😁😁
2024 05 02
> Her_Fashion: > Wow trebalo im je samo mesec dana da promene boju slova. Znaci oko Bozica nas mozda obraduju sa funkcionalnim utiscima npr 😊 Utiske treba pod hitno da srede. I ja se radujem zbog roze slova! 🥳💃
2024 05 02
> Her_Fashion: > Wow trebalo im je samo mesec dana da promene boju slova. Znaci oko Bozica nas mozda obraduju sa funkcionalnim utiscima npr 😊 popraviil su i emodzije, e :') :') :') mogli bi sad opisima da se pozabave, da ne bude sve zgurano u jedan pasus...
2024 05 02
> SvetlanaRadic: > popraviil su i emodzije, e :') :') :') > mogli bi sad opisima da se pozabave, da ne bude sve zgurano u jedan pasus... Ima jos dosta posla, ako nastave ovim tempom jos 2 godine minimum nece zavrsiti ,:) Ne bih da bude da se samo zalim, kul su pink slova i sve, ali me mnogo nervira sto umesto da se bave funkcionalnoscu, prioritet stavljaju na dizajn koji je u principu losa kopija Vinteda, mislim nebitno je skroz kakav je dizajn, ali dajte da radi makar.
2024 05 02
Bas je lepo s roze bojom, uzivam u njoj! 😍
2024 05 06
Tačno mi se odma vratila kupovna moć, dok bila plava slova mene oči bolele smanjila gledanje 🤗🤔🙂
2024 05 07