Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Sinsay, mišljenje

> bloodytears: > Um sto se tice sinsay-a I have a problem x-) x-) ovo je samo deo mojih porudzbina ,:) mada ja narucujem i home decor hello kitty kolekcija fen, kofer... mislim kako to zaobici > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/0a02397b08a0bccc3b22034a79223d63.jpg) Nesto slicno i kod mene samo sa Zara Home trenutno.
2024 05 21
Jel ima Sinsay one navlake za masinu za ves? Skoro sam otvarala temu sa pitanjem gde to kod nas ima i nista mi nisu pomogli. Bilo je jednom u Lidlu ranije. Morala sam iz Bosne da narucim jer kod nas nema.
2024 05 21
imas navlake u Pepcu
2024 05 25
Iskreno, kvalitet nije nešto posebno, imam dosta stvari iz Sinsaya i zavisi sta, nije sve istog kvaliteta. Stvari mi traju bukvalno sezonu dve. Pantalone se raspale posle jednog leta, cesto sam ih nosila, kvalitet pamuka nije bas najbolji. Za te pare je ok, ali vise ne kupujem mnogo kod njih osim ako mi bas nesto ne zapadne za oko. Za decu su odlicni, jer deca brzo prerastu odecu, ali i tu se vidi razlika u kvalitetu odecu u odnosu na waikiki na primer koji je bolji iako je malo skuplji.
2024 06 12
I ja sam zadovoljna uvek nadjem brdo stvari kvalitetnih i povoljnih i za mene i za bebu ☺🤗i bas cesto idem tamo 🙃😍😚
2024 06 14
Za njih vazi "koliko para, toliko muzike" i zaista se nadam da niko ne ocekuje za 1000 dinara kvalitet? U Zari je mnogo skuplje pa se stvari posle prvog pranja razvuku i ucebaju, tako da je ovo skroz solidno. Meni je super i za neke letnje haljinice, za kucne dekoracije, poklone, decija robica je ok, torbice neke ovako za svaki dan, papuce, ali ni od cega ne ocekujem da traje godinama. 🤷🏽‍♀️ Ps. Kad se porucuje online, dosta dugo se ceka, samo kome nije hitno. Ja evo 15 dana cekam, stici ce u ponedeljak tek, tako su mi javili sa carine.
2024 06 15
Ćao devojke. Da li znate da li su tačne velicine jakni? Moji brojevi su M/L, mada su mi nekada taman S i XL. Sve zavisi od toga da li su brojevi tacni. Htela sam da poručim neku jaknu na snizenju, ali ne znam koju veličinu da odaberem? Pre mesec dana sam prvi put poručila dve kosulje i veoma sam zadovoljna. U principu ima lepih i kvalitetnih stvari za malo novca. Posebno bude super kada se prate sniženja i besplatna dostava. Takodje, ja sam za dostavu čekala 19 dana. Ceka se dugo, ali kome s3 ne žuri, nije strašno. Svakako možete pošiljku da preusmerite na paketomat i da u roku od dva dana podignete kada vi želite.
2024 06 23
Pozdrav, mene interesuje da li je slučajno neko naručio paket online iz sinsay prodavnice koji je ,,putovao” duže nego stvari sa aliekspresa. Naručila sam neke sandale 23. juna koje još uvek nisu ni poslate. Na žalbe ne odgovaraju, kada pozovem naše, srpske radnje, kažu mi da oni nemaju veze sa internet prodavnicom i da će paket ,,stići”. Kada se kontaktira online prodavnica, naravno ne razgovarate s pravim radnikom nego dobijate već snimljene odgovore. Eto pišem ovo kao upozorenje da ako vam nešto treba brzo, definitivno izbegnete sinsay online kupovinu 🙁
2024 07 13
> autumnwithjuly: > Pozdrav, mene interesuje da li je slučajno neko naručio paket online iz sinsay prodavnice koji je ,,putovao” duže nego stvari sa aliekspresa. Naručila sam neke sandale 23. juna koje još uvek nisu ni poslate. Na žalbe ne odgovaraju, kada pozovem naše, srpske radnje, kažu mi da oni nemaju veze sa internet prodavnicom i da će paket ,,stići”. Kada se kontaktira online prodavnica, naravno ne razgovarate s pravim radnikom nego dobijate već snimljene odgovore. Eto pišem ovo kao upozorenje da ako vam nešto treba brzo, definitivno izbegnete sinsay online kupovinu 🙁 Pozdrav, evo i ja da se priključim razgovoru o ovoj temi. Ja sam poručila dva paketa i to jedan 30 -og juna, a drugi 5-og jula. Čekam već mesec dana. I ja sam preduzela sve korake kao i vi. Veliki je broj porudzbina, tako da iste kasne. Moja drugarica je poručila 15-og juna paket i tek su je juče mejlom obavestili da su poslali. Meni piše da su oba paketa poslata, ali da imaju problema sa carinom. Ako piše da je poslato najverovatnije da će stići , ali sa velikim zakašnjenjem. Takodje, za još jednu porudžbini stoji "spremna za slanje " i naravno da još nije poslata. Ja svakako plaćam pouzecem i preusmeravam na nekom od meni najbližih paketomata, tako da, kad god stigne dobrodošlo.
2024 07 29
> autumnwithjuly: > Pozdrav, mene interesuje da li je slučajno neko naručio paket online iz sinsay prodavnice koji je ,,putovao” duže nego stvari sa aliekspresa. Naručila sam neke sandale 23. juna koje još uvek nisu ni poslate. Na žalbe ne odgovaraju, kada pozovem naše, srpske radnje, kažu mi da oni nemaju veze sa internet prodavnicom i da će paket ,,stići”. Kada se kontaktira online prodavnica, naravno ne razgovarate s pravim radnikom nego dobijate već snimljene odgovore. Eto pišem ovo kao upozorenje da ako vam nešto treba brzo, definitivno izbegnete sinsay online kupovinu 🙁 Jedino mi je žao što možda neću stići da nosim letnje stvari, jer sam naručila dve haljine. Sreća pa sam drugi put poručila stvari predviđene za jesen-zimu, tako da će mi možda do tad i stići paket. Prethodno sam narucivala i nije bilo problema, ali su sada stvarno preterali. U svakom slučaju, nismo mi jedine, ako vam to nešto znači.
2024 07 29
1 2