Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Javljate li da ste poslale paket?

Ja uvek javim i posaljem sliku onog papirica kako bi kupac mogao da prati posiljku🌸
2024 05 10
Uvek javim cim posaljem, cesto jos dok sam u posti, isto tako se javim i kada primim predmet. Cesto se tu zavrsi komunikacija dodsue pa nikad ne dobijem odgovor :') pre sam se javljala da vidim jel sve ok, ali sam prestala, sama proverim status posiljke kada vidim da je primljeno sacekam par dana i brisem predmet. Sto Her kaze - osnovna kultura, mislim da ako neko ima vremena da udje na sajt ima i vremena da javi da je sve ok i da ostavi utisak tako da sam prestala da se cimam oko toga :)
2024 05 10
> JasnaVujic: > > Anast.: > > Zdravo, ja uvek javim da sam poslala paket i pošaljem potvrdu, kako bi kupac bio upućen. Takođe, ako se kupac ne javi da je preuzeo paket, a ja vidim preko potvrde, pošaljem poruku da vidim da li je sve u redu, zamolim za utisak, ako već nije ostavljen, i uzvratim isti. > > Ukoliko slučajno dođe do odlaganja slanja sa moje strane, obavezno javim kupcu, jer mi je cilj da pridobijem poverenje kupaca i da ih ispoštujem. 🌸 > Isto tako i ja uradim ..S tim sto pre slanja posaljem dodatne slike sa datumom ispisanom na papiru.Kako bi se videlo da su tada napravljene.Posle neprijatnosti koju sam imala sa clanicom kojoj sam poslala novu Replay majicu sa rukavima od eko koze .Ona je oprala u masini sa programom za sušenje upropastivsi je .Eko koza je bila sva ispucana a majica smanjena za broj izguzvana kao da je stavljena na otkuvavanje..Upropastila majicu i napala me kako sam takvu poslala.Od tada detaljno slikam iz svih uglova sa tadašnjim datumom.To preporucujem i ostalim članicama . Nije mi palo na pamet ds slikam pre slanja, ali dobra ideja. Ja uvek uslikam potvrdu i pošaljem, ali me mrzi da tražim utiske, valjda treba da ostave urisak i kad je dobar i kad ke loš, zadnji put sam potražila pa je cura dala.
2024 05 10
Zaboravila sam da slikam broj pošiljke 2,3 puta kad je suprug slao pakete, ali sam uvek na vreme javila da je i kad poslato. Inače imam naviku da čim proverim podatke u pošti odmah slikam uputnice.
2024 05 10
Uvek javim kad cu slati i posaljem fotku cc broja. Komunikacija od pocetne tj od prvog upita dok kupac ne javi da je paket dosao i da je sve kao iz opisa, to je obavezno. Kod mene, doduse, a kao kupac se polovicno srecem sa prodavcima koji samostalno posalju sami taj cc broj, neke moram da pitam, neki se zaista sete da jave. Licno mislim da je lakse svima da se kupcu odmah pusti cc broj, cak ne moras ni da kucas jbt, uzm fotni samo broj sa adresnice, sta je to tesko, a pre toga nije tesko da das racun i uzmes adresu za slanje.
2024 05 11
> JelenaJF: > > JasnaVujic: > > > Anast.: > > > Zdravo, ja uvek javim da sam poslala paket i pošaljem potvrdu, kako bi kupac bio upućen. Takođe, ako se kupac ne javi da je preuzeo paket, a ja vidim preko potvrde, pošaljem poruku da vidim da li je sve u redu, zamolim za utisak, ako već nije ostavljen, i uzvratim isti. > > > Ukoliko slučajno dođe do odlaganja slanja sa moje strane, obavezno javim kupcu, jer mi je cilj da pridobijem poverenje kupaca i da ih ispoštujem. 🌸 > > Isto tako i ja uradim ..S tim sto pre slanja posaljem dodatne slike sa datumom ispisanom na papiru.Kako bi se videlo da su tada napravljene.Posle neprijatnosti koju sam imala sa clanicom kojoj sam poslala novu Replay majicu sa rukavima od eko koze .Ona je oprala u masini sa programom za sušenje upropastivsi je .Eko koza je bila sva ispucana a majica smanjena za broj izguzvana kao da je stavljena na otkuvavanje..Upropastila majicu i napala me kako sam takvu poslala.Od tada detaljno slikam iz svih uglova sa tadašnjim datumom.To preporucujem i ostalim članicama . > Nije mi palo na pamet ds slikam pre slanja, ali dobra ideja. > Ja uvek uslikam potvrdu i pošaljem, ali me mrzi da tražim utiske, valjda treba da ostave urisak i kad je dobar i kad ke loš, zadnji put sam potražila pa je cura dala. imate opciju na telefonu da vam izlazi datum i vreme snimanja na fotki i snimku, ne moras sa papiricem pored
2024 05 11
Ja se izvinjavam sto upadam sa pitanjem koje nema veze sa temom, ali da ne bih otvarala novu ako neko moze samo brzinski da mi odgovori, pa admini neka obrisu kasnije. Sinoc sam dobila poruku od Moje krpice naloga da je jedan moj komad garderobe kupljen i da je kupac uplatio novac preko poste, dobila sam uputstvo da unesem podatke sa kartice da bi novac legao na racun, ali stalno mi javlja da moja kartica nije podrzana za takav sistem uplate (Mobi banka je u pitanju), a buni me plus i to sto mi traze broj kartice, a ne broj racuna da unesem. E sad, ja stalno koristim karticu, dosad nikad nisam imala problema, a od skoro sam na sajtu i nemam bas iskustva sa prodajom ovde, ja sam mislila da kupac prvo kontaktira privatnom porukom pa se onda dogovaramo oko isplate i slanja. Pritom nemam pojma kako sve to funkcionise sa postom jer njihove usluge koristim bas retko (skoro nilad ustvari), nikad njsam primala nikakve uplate preko poste, a i posiljke skoro nikad ne saljem preko njih. Ono sto zelim da pitam je da li je ovakav nacin kupovine uobicajen i da li postoji neki nacin da kontaktiram sa kupcem, posto ja ne mogu preko kartice da dobijem novac, da li mogu u posti licno da ga podignem, kako sad ovo funkcionise, posto, kako rekoh, blage veze nemam ni o cemu kad je posta u pitanju? Pritom, ako je zena uplatila novac, glupo je da ona ne dobije proizvod, tako da ne bih da ispadne da sam nekog prevarila. Hvala unapred na odgovoru i izvinite jos jednon sto ovako upadam na temu.
2024 05 11
@JovanaS29 to je prevara. Kupcu je potreban samo Vas broj racuna i ime da bi uplatio novac. Ne postoji posredno uplacivanje preko sajta Poste. Postoji samo opcija ako kupac trazi da plati paket pouzecem, onda mozete da birate u Posti kad saljete paket kako zelite da novac koji postar pokupi od primaoca da Vam stigne (na racun ili PostNetom preko broja telefona). Takodje, nikakav Moje Krpice nalog ne javlja za drugog clana da je uplatio novac, dakle komunikacija ide direktno sa osobom koja se javi za kupovinu. I takve prevare su svuda, ne samo ovde, budite pazljivi i nikome ne dajete podatke sa kartice osim ako Vi kupujete nesto preko proverenih sajtova
2024 05 11
> SvetlanaRadic: > @JovanaS29 to je prevara. Kupcu je potreban samo Vas broj racuna i ime da bi uplatio novac. Ne postoji posredno uplacivanje preko sajta Poste. Postoji samo opcija ako kupac trazi da plati paket pouzecem, onda mozete da birate u Posti kad saljete paket kako zelite da novac koji postar pokupi od primaoca da Vam stigne (na racun ili PostNetom preko broja telefona). > Takodje, nikakav Moje Krpice nalog ne javlja za drugog clana da je uplatio novac, dakle komunikacija ide direktno sa osobom koja se javi za kupovinu. > I takve prevare su svuda, ne samo ovde, budite pazljivi i nikome ne dajete podatke sa kartice osim ako Vi kupujete nesto preko proverenih sajtova Hvala puno na odgovoru! Sad sto sam ja glupa pa sam ukucavala broj kartice misleci da je greska do mene... Sve vreme mi je u glavi bilo da ne zeznem tu zenu sto je platila, da ne ispadne da hocu da je prevarim. Proslo mi je kroz glavu da je prevara. Ne znam da li sad da blokiram karticu? Mislim, nista se nije desilo kad sam unela broj, stanje na kartici mi je isto, nema promena. PS. Sad sam upravo videla i posebnu temu o tome na forumu, ali dzabe kad nisam listala i nisam videla na vreme. Ispala sam glupa, zeznulo me sto sam videla posta, a nemam pojma kako to s postom funkcionise, rekoh mozda imaju takav sistem uplate, nemam pojma.
2024 05 11
Najsigurnije je da odete do banke i blokirate tu karticu pa da izvadite novu. Ako ste im dali sve podatke sa kartice svakako ih onda imaju sacuvane.
2024 05 12
Uvek obavestim kupca kad je paket poslat, uz to pošaljem i koji je broj pošiljke da bi mogli da prate gde se paket nalazi. Isto tako očekujem da kupac pošalje poruku kad preuzme paket i da li odgovara to što je naručeno 🙂
2024 05 13
1 2