Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Jos stranica za prodaju

> damija: > Ja sam prodavala preko Marketplace-ai islo je dobro ali je sada i to stalo > Jeste cule za onaj nekinovi sajt mojetvoje.rs? > I da li prodajete po fb grupama? Ovo zvuci dobro ali je komplikovano odobrenje za svaki pojedinacni artikal Inace vizuelno je super sajt
2024 05 16
> meowangel: > Možete prodati odeću i preko hes.rs (na Instagramu @hes__express), upoznala sam devojku koja je osnovala taj biznis na predavanju o preduzetništvu ☺️ hes je bio odlican kao stari konceprt, kupovala sam tamo svake nedelje,a ali sada imaju novu premijum ponudu gde atikli su samo high end, tacnije ne mogu biti jeftiniji od 80e sto meni licno ne vrsi posao, na liundo znam svasta da kupim,a na KP neide garderoba, definitivno nam treba jedan dobar novi sajt za prodaju
2024 05 16
Uspela sam da prodam i po fb grupama namenjenim za prodaju, za sad imam samo pozitivna iskustva. Postoje i cb grupe gde možete proveriti osobu pre saradnje. 😃
2024 05 16
Uspela sam da okacim par proizvoda na eofinger.Ima tamo lepih stvari
2024 05 16
> KristinaCa12: > Uspela sam da okacim par proizvoda na eofinger.Ima tamo lepih stvari Napravila i ja... a gde stizu poruke od korisnika?? :')
2024 05 16
> SvetlanaRadic: > > KristinaCa12: > > Uspela sam da okacim par proizvoda na eofinger.Ima tamo lepih stvari > Napravila i ja... a gde stizu poruke od korisnika?? :') Ne znam.Valjda kao na krpicama.E mail. Nego ima li ko profil na moj orman?
2024 05 16
> Zorana333: > Meni deluje da je svuda stala, znam za kupujem prodajem, halo oglasi, sasomange za besplatne oglase prodajem kolica covece vec 6 m ko nova su i niko nece sa 18 spustila na 12 hiljada a nova 47 ma ajde uzas . Cula sam za limundo ali se nesto plasim da ga otvorim jer se od svake prodaje placa njima neki procenat i dosta kom sam procitala da tuze za 20 dinara minusa pa onda raste i raste kamata i predmet dodele izvrsiteelju 😑 sta znam i ja pokusavam da se ratosiljam stvari ok su ali niko nece boz sacuvaj ko da sam sugava😆 ima i lalafo gde sam dozivela strasnu prevaru a nista ne mozes povodom toga samo sam dobila blok tako da nzm. Pratim temu 🙂 Nece da tuze odmah. Meni je racun bio u minusu, nekih 150din, par meseci. Posto su videli da se ne logujem, pozvali su me na broj koji je povezan sa nalogom i zamolili za uplatu u skorom periodu da ne bi otislo na pravnu sluzbu. 20, 30, a koliko korisnika tako da duguje, nije mala cifra kad se sabere. Uvek drzati nalog u plusu, i nema problema. Sada moze i u posti da se dopuni lagano, samo se izdiktira svoj korisnicki broj.
2024 05 18
Ja imam nalog na Limundu.Cim ode u minus odmah uplatim.Znam da sam posle sigurna
2024 05 18
> SvetlanaRadic: > > KristinaCa12: > > Uspela sam da okacim par proizvoda na eofinger.Ima tamo lepih stvari > Napravila i ja... a gde stizu poruke od korisnika?? :') ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c0eddeba06129ffa918076906edd52a5.jpg) Vidiš li đe ? 😁😁
2024 05 19
> Rana_Kiša:): > > SvetlanaRadic: > > > KristinaCa12: > > > Uspela sam da okacim par proizvoda na eofinger.Ima tamo lepih stvari > > Napravila i ja... a gde stizu poruke od korisnika?? :') > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c0eddeba06129ffa918076906edd52a5.jpg) > Vidiš li đe ? 😁😁 Cek... sad cu vidim 😁
2024 05 19
> damija: > > Trifteraj: > > Ja prodajem na Instagramu :") > Imas svoj profil ili preko nekog? Imam svoj profil @trifteraj na Insta
2024 05 21
> meowangel: > Možete prodati odeću i preko hes.rs (na Instagramu @hes__express), upoznala sam devojku koja je osnovala taj biznis na predavanju o preduzetništvu ☺️ Pogledala sam sajt. Naplacuju 7 eur po jednoj stvari plus veliku proviziju za svaku prodatu stvar. Ovde vecina stvari tolko kosta u oglasima😃 Druga je vrsta sajta.
2024 06 06
Ja sam mnogo prodavala i kupovala na Limundu pre xxx godina (oko 500 transakcija, sve pozitivne ocene). Ali, tamo toliko mnogo ima stvari da se sve sto oglasim jednostavno utapalo u milione drugih oglasa. Tamo vas poklope tone i tone stvari iz dzakova. Nemam.nista protiv tih prodavaca ali zaista su zauzeli 99 odsto prostora na tom sajtu. Cak mi na racunu ostalo 500 dinara i to sam im poklonila samo da ne moram vise na taj sajt.
2024 06 06
1 2