Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Članica insistira na otkupu paketa

Pozdrav svima, Juče mi je stigao paket, poručila sam tri stvari od te žene, na slikama su izgledale dobro, takve su i stigle, međutim ... Strašno se osete na buđ i vlagu. Članica prihvata povrat, međutim, pošto ima tri negativne, bojim se da li će preuzeti ako prethodno ne uplati novac. Pisala je da će uplatili novac početkom nedelje, a zatim da je povredila nogu, pa da joj pošaljem sa otkupom. Šta je najbolje uraditi u ovakvoj situaciji? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/31779d6905c5a62303a85b297bede6f4.jpg)
pre 22 dana, 11:31
Meni je sve to bas sumnjivo... Ona svakako nece dobiti paket ako ne plati otkup, ali moze da se desi da ga jednostavno ne preuzme, onda ce se vratiti Vama... Vi ga, naravno, necete ponovo preuzimati, ali od Vasih para nista.. Ne znam, recite da ne zelite da posaljete otkupom zbog njenih negativnih... Samo se nadam da nije neka velika svota novca, ako se ipak izjalovi... Takodje, koliko god da je grozno sto vam je poslala takve stvari, ako Vam se bas dopadaju, sigurna sam da mozete ukloniti miris....pa mozda i to da uzmete u razmatranje... Pozdrav!
pre 22 dana, 11:40
Eh sta bi ja dala da doticna od koje sam kupila jaknu oseca na vlagu to se izluftira i opere nije neka stefa al dati 1500 dinara za icepanu jaknu plus 1 fleku uzas a nece ni novac da vrati ni da predlozi neki predlog da se resi problem tako da ako mene pitas meni je bolje da se oseca na vlagu nego da ti dodje iseckano i flekavo tako da ja da sam na tvom mestu ne bi panicila moze da se resi problem. Ako nisi zadovoljna bolje insistiraj da ti posalje novac a ti njoj povrat robe. Naglasi da ti nije problem da sacekas par dana ili ako je u istom gradu licno preuzimanje
pre 22 dana, 12:31
Zbog negativnih ne salji sa otkupom. Ako je povredila nogu valjda ima nekog u porodici, familiji, medju komsijama sa kim je dobra i ko moze da ode i uplati? Ili nadji nekog sa sajta ko je iz tog grada pa reci da ce doci tvoja prijateljica da podigne novac, a da ces ti onda poslati paket. Ako nista makar nece moci da se vrpolji i videces sta ce biti sledeci izgovor.
pre 22 dana, 14:59
Nemoj slati jer će ti se vratiti pa ces imati dodatni trošak, nego neka uplati na račun. Zbog takvih stvari i opada prodaja. Ja znam da svi žele da prodaju stvari ali neka se realno piše dali ima oštećenja... svakako joj ne gine negativna i od tebe.
pre 22 dana, 15:57
Danas postoji mogucnost da se elektronskim putem uplati novac.Mislim sa racuna na racun preko telefona.Verujem da ima racun i da moze tako da uplati novac na vas.Nikako slanje sa otkupom,jer kao sto su clanice vec rekle,postoji mogucnost da ne preuzme paket.Necu da gresim dusu,mozda stvarno ima problem sa nogom,ali isto tako verujem da nije sama u kuci i da joj neko pomaze dok se ne oporavi.
pre 22 dana, 17:05
Хвала девојке, потврдиле сте моје мишљење, остајем при томе да нећу послати са откупом. Три негативне има, а око 300 позитивних. Не могу да оперем ништа од ствари, послала ми је торбу - кофер који се осети на буђ, и фасцинатор који је ем сломљен, ем смрди. Ништа с тиме не могу да урадим, а нећу никоме такво да прослеђујем. Верујем да би се врпољила око откупа, па да ми се врати, па да ја некако одустанем... Зато сам и отворила ову тему, такви чланови свима осталима угрожавају куповину, а она ми је сумњива да не користи е-банкинг, а има толико оцена... Није реално
pre 22 dana, 18:23
Иначе одмах је обрисала предмете које ми је продала, сва три... И то ми је сумњиво мало
pre 22 dana, 18:24
> KristinaCa12: > Danas postoji mogucnost da se elektronskim putem uplati novac.Mislim sa racuna na racun preko telefona.Verujem da ima racun i da moze tako da uplati novac na vas.Nikako slanje sa otkupom,jer kao sto su clanice vec rekle,postoji mogucnost da ne preuzme paket.Necu da gresim dusu,mozda stvarno ima problem sa nogom,ali isto tako verujem da nije sama u kuci i da joj neko pomaze dok se ne oporavi. Тако је, изгледа ми да игра на карту жртве и да ја њу мучим тиме што тражим новац назад.
pre 22 dana, 18:25
Kada sam procitala “ povredila nogu “ 🤣🤣🤣 Do sada su moje drage clanice imale bas u tom momentu kada rezervisu pa se ne javljaju ili treba da izvrse uplatu sledece bolesti i situacije; - smrtni slucaj ( visi na sajtu ceo dan) - dete se razbolelo - nema ko da cuva dete - uganuca - iscasenja - razna oboljenja - ima troje dece - plate nema a kada ce nezna se - jao bas mi jutros neki tosak iskrsao - jao mama mi kupila istu - jao nisam znala , mama mi kupila bas tri takve - u urgentnom sam - sa detetom u urgentnom - umro deda danas ( ne skida se sa sajta… ) - jel moze samo slika bas na tebi kako stoji ( mala mi je kazem.. kaze navuci dokle mozes) - cerka na putu a za nju je - danima ne radi e-banking - moze pouzecem, ne uplacujem dok ne vidim sta je unutra ( videce tek kad otvori , pre nema sanse) - mnostvo poslatih paketa sa pouzecam - udaren pecat nece da preuzme ( kaze nije zvao kurir ) Naplacah se duplih postarina da vise ni samoj sebi ne bih poslala sa pouzecem - cuti ko mula i ne odgovara nista ….. seticu se jos😂😂😂
pre 22 dana, 21:18
> Vanesa72: > Kada sam procitala “ povredila nogu “ 🤣🤣🤣 > Do sada su moje drage clanice imale bas u tom momentu kada rezervisu pa se ne javljaju ili treba da izvrse uplatu sledece bolesti i situacije; > - smrtni slucaj ( visi na sajtu ceo dan) > - dete se razbolelo > - nema ko da cuva dete > - uganuca > - iscasenja > - razna oboljenja > - ima troje dece > - plate nema a kada ce nezna se > - jao bas mi jutros neki tosak iskrsao > - jao mama mi kupila istu > - jao nisam znala , mama mi kupila bas tri takve > - u urgentnom sam > - sa detetom u urgentnom > - umro deda danas ( ne skida se sa sajta… ) > - jel moze samo slika bas na tebi kako stoji ( mala mi je kazem.. kaze navuci dokle mozes) > - cerka na putu a za nju je > - danima ne radi e-banking > - moze pouzecem, ne uplacujem dok ne vidim sta je unutra > ( videce tek kad otvori , pre nema sanse) > - mnostvo poslatih paketa sa pouzecam - udaren pecat nece da preuzme ( kaze nije zvao kurir ) Naplacah se duplih postarina da vise ni samoj sebi ne bih poslala sa pouzecem > - cuti ko mula i ne odgovara nista > ….. seticu se jos😂😂😂 🤣🤣🤣 Meni je omiljena situacija je bila natezanje za uplatu od 2 nedelje, nakon toga "Izvini bili smo na planini, a za 2 dana putujem za Švajcarsku, pa ti pošalji danas bez otkupa a ja ću ti uplatiti sutra" Druga po redu "Dečko je udario veto na haljinu ne smem da je kupim", nadam se da je bila laž u pitanju😅
pre 22 dana, 23:22
I da dodam shodono samoj temi, kad tako uvale nešto I treba da vrate pare, svi misteriozno otputuju negde preko na neodređeno 😂
pre 22 dana, 23:23
> milica.eng: > Хвала девојке, потврдиле сте моје мишљење, остајем при томе да нећу послати са откупом. > Три негативне има, а око 300 позитивних. > Не могу да оперем ништа од ствари, послала ми је торбу - кофер који се осети на буђ, и фасцинатор који је ем сломљен, ем смрди. > Ништа с тиме не могу да урадим, а нећу никоме такво да прослеђујем. > Верујем да би се врпољила око откупа, па да ми се врати, па да ја некако одустанем... > Зато сам и отворила ову тему, такви чланови свима осталима угрожавају куповину, а она ми је сумњива да не користи е-банкинг, а има толико оцена... > Није реално Ostavite joj negativnu i prilozite neki dokaz... Ako Vam uzvrati osvetnickom, javite je adminima da je obrisu... Pozdrav!
pre 21 dana, 12:19
Ajde ovako, pošto ne odgovara na moje poruke- članica je dobila slike i na dnevnom svetlu i snimke, ko zna koliko njih na viberu, čekala sam više dana na dogovore i novac, videla je i kako sve to izgleda. Kao što i sama kaže, nemaju nijednu manu sem njene tvrdnje da se osećaju na buđ i vlagu i da je fascinator slomljen iako je dobila i snimke i slike fascinatora pre slanja. Nisam našla rajf pa sam javila da ću ga naknadno poslati o svom trošku. To je naljutilo i tražila je da vrati stvari. Da li biste Vi vratili novac za kupljenu robu nakon što ste nekom poslati pedesetak slika i snimaka i nakon što Vam članica napiše da ako joj ne uplatite odmah novac ona može vaše stvari da vam pošalje tek za nedelju dana jer ide na službeni put? Budući da sam stvarno povredila nogu što se i vidi na slici, da živim sama sa starom bakom i da sam imala problem sa aplikacijom, plus što mi članica nakon ko zna koliko slika i snimaka, traži novac nazad odmah a može da mi moje stvari vrati tek za računajte deset dana, da li biste Vi vratili? Super je što je izostavila svoj deo da mi vraća stvari za nedelju dana kad se vrati sa puta. Zato sam predložila nešto što je logično i što bi i meni stigle stvari ranije. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3ebd4caa8f86a50f03743be02ab9c594.jpg)
pre 21 dana, 12:40
> Anja0404: > > milica.eng: > > Хвала девојке, потврдиле сте моје мишљење, остајем при томе да нећу послати са откупом. > > Три негативне има, а око 300 позитивних. > > Не могу да оперем ништа од ствари, послала ми је торбу - кофер који се осети на буђ, и фасцинатор који је ем сломљен, ем смрди. > > Ништа с тиме не могу да урадим, а нећу никоме такво да прослеђујем. > > Верујем да би се врпољила око откупа, па да ми се врати, па да ја некако одустанем... > > Зато сам и отворила ову тему, такви чланови свима осталима угрожавају куповину, а она ми је сумњива да не користи е-банкинг, а има толико оцена... > > Није реално > Ostavite joj negativnu i prilozite neki dokaz... Ako Vam uzvrati osvetnickom, javite je adminima da je obrisu... Pozdrav! Lepo što sudite nakon samo jedne strane priče.
pre 21 dana, 12:42
1 2 3