Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Porudžbine iz e-prodavnice /

Sajt Mojetvoje

Da li neko koristi gore pomenut sajt za kupovinu ili prodaju i ako može neka informacija kako funkcioniše. Hvala unapred.
2024 05 28
Ja prvi put čujem za taj , ja sam probala lalafo, ali onako. Imate FB grupe probajte i to. Pozdrav
2024 05 29
Pozzz,ja sam kupovala sa sajta,a moja ćerka prodaje.Funkioniše po principu dogovora,jer kupac direktno kontaktira prodavca.Ako prodajte,sve slikate,pošaljete slike,opis,provizija je oko 500 din na 10 predmeta. Ćerka je prezadovoljna jer je prodala sve preko njih,a ovde joj stoji mesecima,da ne kažem godinama🤣
2024 05 30
@AppleRed Bila je skoro priča za taj sajt, problem je bio što su izmenili uslove, pa su se njima slale stvari za forografisanje sa naplatom, mislim da su ih oni i skladištili. Sad je opet izmenjeno pa je to forografisanje samo "dodatna opcija", tj. možete i sami fotografisati. Meni je smaranje jer nema klasične upload opcije kao ovde, već se njima šalju fotografije i opis na mejl. Ako potražite po sajtu, ima sve objašnjeno. Čak i ako se bolje prodaje nego ovde, ja nemam živaca za to, ali ako Vi imate, probajte 😊
2024 05 30
Takodje, sad gledam, izgleda da ne postoje "profili" kao ovde I kontakt sa prodavcima je putem emaila ili telefona. Nije toliko loše ako ste samo prodavac, ali lično ne bih tamo kupovala jer ne postoje ocene prodavca niti bilo šta slično.
2024 05 30
Hvala, sad mi je jasnije. Gledala sam iz ugla kupca za sad ali sve mi bilo čudno. Videla sam neke oglase sa Krpica ali nije mi bilo jasno funkcionisanje. I da, dosta cimanja oko prodaje. Garantuju za predmete ako već kupoprodaja ide preko sajta?
2024 05 31
To je bivsi FES?
2024 05 31
Rekla bih da jeste, jer kad sam pogledala sajt iz radoznalosti pomislih "Aha znam ovo". Sasvim moguće da sam ja nešto ispermutovala, ali deluje mi isto. @Esprit21
2024 05 31
> AppleRed: > Hvala, sad mi je jasnije. Gledala sam iz ugla kupca za sad ali sve mi bilo čudno. Videla sam neke oglase sa Krpica ali nije mi bilo jasno funkcionisanje. I da, dosta cimanja oko prodaje. Garantuju za predmete ako već kupoprodaja ide preko sajta? Ne garantuju ništa, piše negde. Ne ide baš preko sajta, stoji privatni mejl i broj telefona prodavca, pa ih na taj način kontaktirate. Svakako mi je bezveze.
2024 05 31