Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Uplaćen novac, članica se više ne loguje

Bilo je pitanje vremena kada ću i ovde naleteti na neku prevaru. :D Sačekaću još koji dan, računam možda je na odmoru, ko zna, ali ako se do tada ne javi, postaviću profil i ime i prezime dotične. Našla sam je i na fejsu, pisala joj i tamo, pa ćemo videti.
2024 05 30
Koja je svrha ove teme ako niste objavili profil od koga treba da se cuvamo?
2024 05 30
Da, nazalost. Neminovno je kad tad da naletis na prevaranta prodavca ili ne bas normalnu osobu u ulozi kupca. 😐
2024 05 30
> jelkajelkica: > Koja je svrha ove teme ako niste objavili profil od koga treba da se cuvamo? Svrha je da sam napisala da ću sačekati još koji dan pre nego što objavim ime i prezime. :D Samo treba pročitati šta piše.
2024 05 30
Desilo mi se da sam bila u nekoj vecoj guzvi te nisam azurno proveravala sajt. Dogovarala sam se nekoliko dana za neki artikal sa clanicom i buduci da sam na ovom sajtu navikla da kad nekome posaljem broj racuna za uplatu, kupac ispari. I tako mi nije vise stigao ni jedan mail pa sam pretpostavila da je i taj kupac ispario. Medjutim... javlja se meni kupac nedelju dana kasnije da pita sta je sa paketom i ja tek tu vidim da mi je poslala poruku sa slikom uplatnice za koju mi nije stigao mail i proverim aplikaciju banke i stvarno ima uplate koja mi je promakla jer za iznose manje od 1000 dinara ne salju obavestenja... Ne mogu opisati osecaj krivice kad sam shvatila da me je kupac toliko cekao, a da je meni jednostavno promaklo u guzvi. Naravno, paket je poslat odmah narednog radnog dana u 7 ujutru :')
2024 05 30
> UltraStore: > Desilo mi se da sam bila u nekoj vecoj guzvi te nisam azurno proveravala sajt. Dogovarala sam se nekoliko dana za neki artikal sa clanicom i buduci da sam na ovom sajtu navikla da kad nekome posaljem broj racuna za uplatu, kupac ispari. I tako mi nije vise stigao ni jedan mail pa sam pretpostavila da je i taj kupac ispario. Medjutim... javlja se meni kupac nedelju dana kasnije da pita sta je sa paketom i ja tek tu vidim da mi je poslala poruku sa slikom uplatnice za koju mi nije stigao mail i proverim aplikaciju banke i stvarno ima uplate koja mi je promakla jer za iznose manje od 1000 dinara ne salju obavestenja... Ne mogu opisati osecaj krivice kad sam shvatila da me je kupac toliko cekao, a da je meni jednostavno promaklo u guzvi. Naravno, paket je poslat odmah narednog radnog dana u 7 ujutru :') Meni je malo pre muz rekao da su nesto radili na app komercijalne o transakcijama, skontao je jer se zacudio sto mu nije legla plata juce i danas pogleda na aplikaciji i vidi stanje na racunu i da je primio juce platu 😂 do skoro je dobijao obavestenje sms porukom o prilivima i odlivima,. Izvinjavam se sto skrecem sa teme ali eto jedna korisna info ko nije znao. 🌸
2024 05 30
I, sta bi ovde?
pre 12 dana, 17:43
> Esprit21: > I, sta bi ovde? isto što i ovde: https://mojekrpice.rs/forum/t/619368/koliko-cekati-pre-nego-sto-se-ostavi-negativan-utisak potreba za pažnjom, ništa ozbiljno
pre 12 dana, 21:48