Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Slanje fotografija u kupacem?

Zanima me vase misljenje - prodajete kupaci i potencijalni kupac vas pita za slike u tom kupacem, da li biste poslale? Imala sam pre neki dan situaciju gde me “devojka” pita za fotografije u kupacem. Na profilu nema utiske, pratioce, niti prati bilo koga. Kada sam joj profilnu pretrazila na google images, izasao mi je profil jedne popularne devojke sa instagrama, i to ime sa instagrama se nikako ne poklapa sa imenom tog profila na krpicama 😃 ljubazno sam joj objasnila zbog cega joj ne mogu poslati slike, posle toga se nikad nije javila a navodno je trazila “bas takav kupaci”. Pitala me i licno da se nadjemo u mom gradu, navodno bas za vikend dolazi tu (zvuci mi nerealno jer zivim u bas malom mestu). Zanima me kako biste vi ovo protumacile, da li sam samo ja paranoicna 😂
2024 05 31
Budite oprezni sa slanjem svojih fotografija, pogotovo profilima bez utisaka ili čak sa muškim imenima. Svašta se dešava na sajtu. Lično ne bih slala nikome fotografiju u kupaćem, zbog toga sam, između ostalog, i kupila lutku. Tu se lepo vidi kako stoji. 🌸
2024 05 31
Samo kažeš da neslikaš na sebi i probaš naći na netu takav model koji prodaješ i ponudiš tu sliku i to je to
2024 05 31
> kiki87: > Samo kažeš da neslikaš na sebi i probaš naći na netu takav model koji prodaješ i ponudiš tu sliku i to je to Nisam slikala, naravno, to mi je vec previse 😅 nego pitam jer me bas zanima sta biste vi uradile, da li je moje razmisljanje opravdano ili ne, obzirom da na sajtu ima sve vise ludaka i fetisara 😂
2024 06 01
Iole normalna osoba ne bi tražila takve slike. Razlikujemo se svi u građi i to što nekome lepo stoji ne znači da će i meni. A ovo sa kupaćim je van pameti. Jednom sam se slikala u haljini i dobila mnogo odvratnih poruka, nikad više.
2024 06 01
Ja nikada ne bih poslala…
2024 06 01
Ne bih poslala, a paranoja ide do toga de se ne bih nalazila lično, a u krajnjem slučaju ni slala (jer onda potencijalni manijak ima moje podatke), rekla bih da je prodat I ćao. Koja je poenta tog ličnog preuzimanja kad opet ne može da vidi kako stoji, osim ako ne planira da ga proba na ulici 🤔
2024 06 01
PS. Upravo gledam slike i pitanje je nebulozno skroz, mislim svi kupaći koje imate su neki klasični modeli za koje se zna kako stoje, kao da je "pitala" kako stoje helanke.
2024 06 01
Meni bi se isto odmah upalile lampice. Ne bih slala slike u kupacem niti u bilo kojoj odeci, narocito tako sumnjivim profilima. 😐
2024 06 01
Niste paranoični. Svet je pun izopačenih.
2024 06 01
Konkretno takvom profilu ne bih poslala, jer jeste sumnjivo. Ali ako sa nekim udjem u konverzaciju i vidim da je normalna osoba i da ima pozitivne utiske, bih. I ja uvek pitam za slike kako stoji nesto ako je neobican model, pa nebitno da li kupaci ili haljina, ali naglasim da ne mora biti licna slika nego moze i sa interneta jer sad vecina garderobe postoji vec slikana na sajtovima. Takodje ako neko trazi sliku kako nesto stoji, isto posaljem, ili sa sajta ili na meni ako sam nesto nosila i slucajno imam sliku. Nikad nisam dobila odvratne poruke niti bilo sta slicno. 🤷🏽‍♀️
2024 06 02
> natalijaaa: > Zanima me vase misljenje - prodajete kupaci i potencijalni kupac vas pita za slike u tom kupacem, da li biste poslale? > Imala sam pre neki dan situaciju gde me “devojka” pita za fotografije u kupacem. Na profilu nema utiske, pratioce, niti prati bilo koga. Kada sam joj profilnu pretrazila na google images, izasao mi je profil jedne popularne devojke sa instagrama, i to ime sa instagrama se nikako ne poklapa sa imenom tog profila na krpicama 😃 ljubazno sam joj objasnila zbog cega joj ne mogu poslati slike, posle toga se nikad nije javila a navodno je trazila “bas takav kupaci”. Pitala me i licno da se nadjemo u mom gradu, navodno bas za vikend dolazi tu (zvuci mi nerealno jer zivim u bas malom mestu). > Zanima me kako biste vi ovo protumacile, da li sam samo ja paranoicna 😂 Obučeš muža u kupaći i pošalješ :) Nikako ne slati slike, ako nekog interesuje da vidi kako stoji nek idu u prodavnicu pa nek kupe... svakakvih ima
2024 06 02
To je najverovatnije muškarac, mozda kupuje nošeni kupaci, a mozda samo gleda. Mnogo je bilo ovakvih tema, traže slike redom, uglavnom i ne kupuju. Procenio je po ostalim slikama da si zgodna, pa hoce da te gleda oskudnije obucenu. Ako hoce da lično preuzme, onda pošalji nekog korpulentnog muškarca da mu preda kupaci.
2024 06 03
> jacaikaja: > To je najverovatnije muškarac, mozda kupuje nošeni kupaci, a mozda samo gleda. Mnogo je bilo ovakvih tema, traže slike redom, uglavnom i ne kupuju. Procenio je po ostalim slikama da si zgodna, pa hoce da te gleda oskudnije obucenu. Ako hoce da lično preuzme, onda pošalji nekog korpulentnog muškarca da mu preda kupaci. Pre par meseci je bila tema, devojka je slala slike na Viber kako stoji neki sorc i korset ili tako nesto, spreda, pozadi, itd. Jos joj je napisao "Javi se pre nego sto budes slala da znam da budem uz telefon", i ona ni tu nije provalila da je neki bolesnik. Zgrozila sam se skroz :|
2024 06 03
> Dani88: > Konkretno takvom profilu ne bih poslala, jer jeste sumnjivo. Ali ako sa nekim udjem u konverzaciju i vidim da je normalna osoba i da ima pozitivne utiske, bih. > I ja uvek pitam za slike kako stoji nesto ako je neobican model, pa nebitno da li kupaci ili haljina, ali naglasim da ne mora biti licna slika nego moze i sa interneta jer sad vecina garderobe postoji vec slikana na sajtovima. > Takodje ako neko trazi sliku kako nesto stoji, isto posaljem, ili sa sajta ili na meni ako sam nesto nosila i slucajno imam sliku. > Nikad nisam dobila odvratne poruke niti bilo sta slicno. 🤷🏽‍♀️ Naravno, ja uvek izlazim u susret i saljem slike kako nesto stoji. Trudim se bas da slikam i iz svih uglova da kupac bas vidi kako nesto izgleda kad se obuce. Ali ovde mi je sve bilo sumnjivo! Osim ovoga sto sam navela, kad sam usla da vidim sta tom profilu stoji u omiljenim predmetima, bile su slike razlicitih clanica koje su se slikale ili malo provokativnije, ili bez brushaltera… 😐 jezivo! A poruke pise tako lepo i prijatno da sam se tri puta izvinila i objasnila zasto ne mogu da posaljem slike u kupacem.. 😂😂😂🤦🏼‍♀️
2024 06 03