Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zašto vam ne ide prodaja

Kao neko ko vrlo često naručuje online, u poslednje vreme sam prilično razočarana. 98% stvari koje kupim imaju oštećenje koje nije bilo naznačeno. Nisam cepidlaka i nešto od toga može da se sredi i nisam vraćala jer je cena bila povoljna, ali sa tolikom neodgovornošću i uvaljivanjem došlo je generalno do smanjene prodaje i biće sve gore, pa vidite šta ćete. Ako se svi generalno ne uozbilje i ne počnu odgovornije da se ponašaju, prodaja će stati. Neki od primera su na slikama... Dodala bih i parfem u originalnoj bočici, a unutra sasvim drugi. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/4fbc333a642f6d903c1aa14c43efb4cb.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/68a624e2ae7419176c3b186cd715de1e.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/cbc220c42c45c8d9907b3fb462ba019c.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/99a2fccada5e2fee1a8501616afded72.jpg)
pre 9 dana, 09:11
Uzas.... 😓 Ja zato uvek insistiram kupcima koji su iz Beograda da izvedemo licno preuzimanje, da bi se predmet mogao pogledati uzivo pre kupovine. Takodje kada kupujem gledam da smo iz istog mesta, bas zato sto sam isto imala losa iskustva kada mi posalju predmet.
pre 8 dana, 11:41
Prodavac treba detaljno da pregleda stvar pre objavljivanja. Nije problem i da ima oštećenje, nego je problem što nije napisano. Neke stvari mogu i u lošijem stanju da se nose, tipa demoliranog Levisa, ali prsten sa ovako lepljenim kamenom je užas, a prodavac se pravi grbav kao i obično kad svesno uvaljuju. Ima naravno i lepih kupovina, samo uvek ih potisnu ovako loša iskustva koja su na žalost postala većinska. Ne poštuje se kupac niti njegov verovatno teško zarađeni novac, koji je izdvojio da sebe obraduje i kupi baš vašu stvar od milijardu drugih i onda mu tako uvale.
pre 8 dana, 12:28
Ja sam odlučila da ću odsad samo iz svog grada kupovati. Nažalost bilo je i kod mene u gradu situacija da žena prodaje nove rukavice, otišla drugarica po njih. Kad sam ih videla, a ono, između prstiju slepljene i sa njih se odvaja koža, pa se prodavačica onda pravi grbava, piše da rukavicama ništa ne fali i još me psuje. Naravno, istog tog dana su ponovo osvanule na sajtu... Svega ima, šteta što se sajt koristi za uvaljivanje
pre 8 dana, 16:12
Uvek se vodim tezom ONO STO NE ZELIM SEBI NE ZELIM NI DRRUGIMA. Zato sve sto sam prodala od viska stvari su bile perfekt. Sto se tice ovog sajta imala sam samo 2,3 lepa iskustva oko kupovine ostale uzas. Sada vise ne kupujem nista preko neta osim ako nisu proverene prodavnice u pitanju. Citam forum ovde prevare, prevare, prevare ne samo za kartice nego i za stvari pa zalbe i za carape. Propade sajt od prevaranata 😑
pre 8 dana, 16:23
> DoliBlack: > Prodavac treba detaljno da pregleda stvar pre objavljivanja. Nije problem i da ima oštećenje, nego je problem što nije napisano. Neke stvari mogu i u lošijem stanju da se nose, tipa demoliranog Levisa, ali prsten sa ovako lepljenim kamenom je užas, a prodavac se pravi grbav kao i obično kad svesno uvaljuju. Ima naravno i lepih kupovina, samo uvek ih potisnu ovako loša iskustva koja su na žalost postala većinska. Ne poštuje se kupac niti njegov verovatno teško zarađeni novac, koji je izdvojio da sebe obraduje i kupi baš vašu stvar od milijardu drugih i onda mu tako uvale. Kada se napise da postoji neko ostecenje taj predmet niko ili skoro niko nece da kupi. Problem je sto se stvari koje su za kantu prodaju ''kao nove''(cipele koje se raspadnu dok ih obuvas, majica sa rupama koja je prana stotinu puta, suknja sa zardjalim metalnim delovima, skaj jakna oguljena, haljina koja je isparana i usivana spoljne strane, cizme koje su nove, ali krs kvalitet, prodaja odece u lotu stara i iznosena, haljina sa rupama od cigareta, torba sa pokidanim delovima...) to nisu ni stvari ''sa ostecenjem'' to je za kantu.
pre 7 dana, 00:55
Meni je jednom zena poslala haljinu koja se ubudjala, a ja alergicna na budj. Najbolji detalj je sto je preko oglasa tvrdila da je haljina kao nova. I sad mogu ja s njom da se svadjam, da trazim pare nazad itd, ali to su zapravo male pare. U celoj transakciji ona je izgubila mnogo vise od mene, jer mi u zivotu nece pasti na pamet da ista vise kupim iod nje, a kad kupujem kod nekog ko mi je pouzdan, umem da kupim i po 20 stvari odjednom i ,,povratnik" sam :)
pre 7 dana, 06:54
Da, tih raspada ima i to je za kantu naravno. Lažu za stanje ni ne trepnu.
pre 7 dana, 07:50
Mislim da bismo mogli oformiti grupe po gradovima gde bi nekoliko članica sa pozitivnim utiscima mogle da posvedoče da je primljena roba u lošem stanju. Pogotovo ako je buđavo, to je teško dokazati, na slici se ne vidi da li se oseti na vlagu. Te članice bi mogle biti saradnice admin timu, gde bi one mogle dobiti udeo od reklama u formi kredita za kupovinu, ili pogodnost koja odgovara njihovom zalaganju.
pre 7 dana, 08:26
Sve bi se to moglo zloupotrebiti kao što obično i bude i ne verujem da bi iko imao vremena time da se bavi iskreno.
pre 7 dana, 10:02
Stvarno ne znam, evo ja sam neko ko često kupuje preko MK, u poslednje vreme sam i ja okačila nekoliko stvarčica. Zaista se trudim da naglasim svaku manu ako postoji, iako sam svesna da onda verovatno niko neće uzeti, ne bih volela da meni neko nešto 'uvali', pa neću ni ja drugome. Ne znam kako to ljudi smeju da rade, kako pogledaju sebe u ogledalo...
pre 6 dana, 12:28
Verujem da neko ni ne zna da pregleda stvari, pogotovo novi članovi, pa možda nešto i promakne, svakom se može desiti, loše svetlo, jako svetlo, možda neka fleka promakne, ali ovo sa mojih slika se vidi i u mraku i nemoguće je ne videti. Mislim da je više to stvar odgovornosti nego slučajnog propusta.
pre 6 dana, 20:53
Ma, ko drugome jamu kopa, sam u nju upada. Mozes da imas 3000 isfabrikovanih utisaka, ocena, cega god (u zavisnosti od kanala prodaje) ako nemas lojalne kupce.
pre 6 dana, 21:44
Pa jeste, kupićemo jednom od njih i više ne, ali ni od drugih se nećemo usuđivati da naručimo, što navodim kao problem. Parfem koji mi je uvaljen u originalnoj bočici je od osobe sa nekoliko hiljada pozitivnih ocena i to od nekih i ponovljenih saradnji.
pre 6 dana, 09:48
> DoliBlack: > Verujem da neko ni ne zna da pregleda stvari, pogotovo novi članovi, pa možda nešto i promakne, svakom se može desiti, loše svetlo, jako svetlo, možda neka fleka promakne, ali ovo sa mojih slika se vidi i u mraku i nemoguće je ne videti. Mislim da je više to stvar odgovornosti nego slučajnog propusta. Nije problem da nešto promakne, greške i propusti se svima dešavaju. Problem je što svesno i sa namerom uvaljuju oštećene stvari bez imalo srama. Kad se javiš sa "reklmacijom", sledi "To nije bilo tu kad sam slala", "Moji utisci govore o meni" , "Ne vraćam novac " I ostalo. Na više tema sam pisala o tome, bukvalno uništavaju ovaj sajt. Samo jednom mi se desilo da mi je stigla oštećena haljina i da je devojka rekla "Izvini, nisam videla, vratiću novac".
pre 5 dana, 18:08
1 2