Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc *mama i beba*

Izvinite ako ovde nije mesto, ali sam očajna. Rodila sam bebu u 6om mesecu, vec skoro 4 meseca je na neonatologiji. U medjuvremenu, suprug me prevario sa bivsom. Pisao da je voli i da moze vreme da vrati, nju bi izabrao. Završila sam na hitnoj, jer oko 3 god imam i drugih problema, gde mi je život bio u pitanju. Kleo se da nece vise, pod Ostrogom. Da bi posle 7 dana uradio isto. Pored sebe imam samo sestru, udata, ali je blizu.. oca nemam , umro je, majka nije tu, kao ni brat. Kuci imam samo baku. Želim da me neko posavetuje gde mogu dobiti neku pomoc, da li daje neka banka ili tako nešto, jer bukvalno imam 10din u novčaniku. Ne prosim ovde, da me ne shvatite pogresno, samo da me neko uputi negde . Hvala ❤️
2024 06 18
Mislim da centar za socijalni rad tu igra ulogu. I po rodjenju deteta vam sleduje neki novac..
2024 06 18
Svaka opština dodeljuje treba Vam lična karta samo i žiro račun, u jednom danu se završava. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/7ed4cddf6e2db933f2aa5b081f37cade.jpg)
2024 06 18
Interventna ili jednokratna. Ujedno se prijavite i za redovna primanja od socijalnog. Pretpostavljam da ste radno nesposobni trenutno i narednih godinu dana će biti isto.
2024 06 18
I jako mi je žao što prolazite kroz sve to. Pristup psihologu dobrom ne znam da li imate u mestu gde živite, bila bi Vam korisna emotivna podrška te vrste.
2024 06 18
Muz (bivsi ili kako god) treba da vam daje izdrzavanje za dete i to sve ide preko Centra za Socijalni Rad Oni ce vam mozda dati neku vrstu pomoci,grad bi trebao da vam da novcanu pomoc za dete,ako je prvo dete isto dobijate preko 300000 jednokratne pomoci,to daje drzava. Trebalo bi da je porodica uz vas i da vi ostanete pribrani zbog bebe,Situacija je delikatna,ali vi trebate vasoj bebi stabilni i zdravi,
2024 06 19
Hvala vam ❤️ Sto se tice te pomoci na prvo dete, dobili smo , ali mi nismo iz bga, dva puta sedmicno smo isli kod bebe, i svi ostali troškovi su bili na nama u domaćinstvu, suprug nije radio otkad sam se porodila, pa smo zavisili samo od toga.
2024 06 24