Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Novi cenovnik za cc pakete od 01.07.2024

Evo novi cenovnik za cc pakete koji krece da vazi od 01.07.2024 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1e9dcab083db7e2ffe811113ebee8223.jpg)
2024 06 21
Do 3 kg je bilo 200 dinara, sada ce biti 340 din...
2024 06 21
Nisam nikad koristila cc za slanje nakita, ali znam da vecina korisnica ovde tako salje vece pakete i ovo je stvarno uzas. Napravili su pun krug i gotovo se vratili na post express pod drugim imenom.
2024 06 21
Sta je 340, sitnica. Ja mislim da pod hitno moraju na 500 da idu, a Post express na 800 minimum, a mozda i 1000. Jeftinije mi je iz Evrope da porucim jer koliko zemalja i KM putuje ispadne jeftinije nego ovi iz Srbije
2024 06 21
Ako smem da pitam, gde ste saznali ovu informaciju-je li pouzdana? Prosto mi je neverovarno da sada CC paket bude samo 10 dinara jeftiniji od PostExpress-a ... ili to sad sa sobom povlači i poskupljenje PX paketa?! 🤔🫣😔
2024 06 21
Stigao im je dopis u posti, zvanicno je .Rekla mi drugarica koja radi u posti ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/5d424c3e4ccaac91ed21742828b3df3d.jpg)
2024 06 22
Sramota, ali bruka. Prosli izbori, sad udri gde stignes. Tuga, jad i ocaj.
2024 06 22
Pre Korone PX bio 150 rsd. Korona bila izgovor za poskupljenje na 250 rsd, pa strajkovali kuriri, da bi ubrzo podigli iznos na 340 rsd. Svi prešli na CC zbog normalne cene postarine od 200 rsd. i mosa... Da ne pominjemo cene i sve ostalo, sve zbog Korone, naravno. Sta li je sada razlog - izgovor!? Radi ko sta hoće, a građani - ko ih j...., svi imaju istu priču na kraju: 'Ako ti se ne dopada, cao!'. Sve prolazi i to je to, nista i na to ćemo se navici... Bljak!
2024 06 23
ne znam samo ko ce hteti da kupuje nesto po 300 i 400 din da toliko isto placa postarinu, nema smisla vise bilo kakvoj jeftinoj prodaji .... isplati se samo ako se kupuju neki skuplji predmeti
2024 06 23
> NShibridi: > Sramota, ali bruka. Prosli izbori, sad udri gde stignes. Tuga, jad i ocaj. Ovaj narod i treba udarati. Nisam videla pljasljivije ljude koji se plase i svoje senke, a ne nesto da promene.
2024 06 23
> Esprit21: > Ovaj narod i treba udarati. Nisam videla pljasljivije ljude koji se plase i svoje senke, a ne nesto da promene. A sta ste konkretno Vi promenili ili pokusali da promenite? ☺️ Ili mislite kao i svi "sta ja jedna mogu tu da uradim"? Neka je 1000 ljudi koji tako razmisljaju, vec bi mogla neka promena da se napravi, ali niko nece ni da pokusa jer misli da kao jedinka ne moze nista, nije to strah nego realno razmisljanje, kako jedna obicna zena/muskarac da nesto promeni. Samo znamo pljuvati po internetu 😁 I uvek postoji resenje, kome ne odgovara poskupljenje neka vise ne kupuje online, hvala Bogu danas second handova na svakom cosku sto se tice garderobe, a sto se tice nekih drugih stvari kurirske sluzbe su vec odavno preskupe pa i dalje svi porucujemo ono sto nemamo u nasem mestu, ne vidim da se neko pobunio njima ili prestao da kupuje. 🤷🏽‍♀️
2024 06 25