Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

DA li se ovo i vama desava ili sam samo ja brzopleta??

Znaci, postavila sam 10 novih predmeta za prodaju i slucajno ih obrisala jer je za brisanje artikla dovoljan jedan klik bez potvrde a pritom dok se skroluje na telefonu iskace 100 reklama i optimizacija sajta nije uradjen kako treba pa se cesto masi dugme. MOZE LI SE PORADITI NA IDEJI DA ZA DELETE DUGME BUDE AKTIVIRANA POTVRDA JOS JEDAN KLIK ILI VARIJANTA ARE YOU SHURE, A NE DA SLUCAJNO BRISEMO ARTIKLE. Celo jutro se bakcem kao kreten ispisem sve i onda slucajno obrisem!!!! Jel se to i vama desava ili sam samo ja brzopleta???
2024 06 21
Desava se i meni isto, pogotovo kada zabaguje sajt, pa jedno sto hocu da izbrisem vise puta kliknem jer nece i obrisem onda dva predmeta. To je i ranije bio problem i na starom sajtu, pogotovo kada se sajt koristi preko telefona. Bilo bi lepo da se to resi naravno.. :)
2024 06 21
Obrisali ste 10/10? 😄😄 Izvinjavam se, ali za to bas treba da ste majstor 😄 Ipak, istina je, puno puta sam slucajno obrisala oglase zbog reklama. Nazalost nisu nas poslusali ni u ovom poslednjem preuredjivanju sajta tako da i nece skoro.
2024 06 21
Jako često mi se dešava da slučajno obrišem .Trebalo bi regulisati opciju za potvrdu brisanja predmeta. Dzaba sav trud oko objave kada se samo da jedan klik sve obriše.
2024 06 21
Ja ne uspevam da obrisem prodat artikl >:(
2024 06 21
Definitivno nesto ne stima na sajtu,u pokusaju da izbrisem dupliran predmet i prodati, obrisani su mi drugi koje nisam ni takla, Kako i zbog cega ne znam. Ovo se ranije nije desavalo.
2024 06 21
Epa sad kad ih ponovo izbacite dobicete negativnu od admina zbog obnavljanja oglasa 😀🤣🤣
2024 06 24
> TaniaMani: > Epa sad kad ih ponovo izbacite dobicete negativnu od admina zbog obnavljanja oglasa 😀🤣🤣 hahahahah Agonija a kad im pisete nece da odgovore -oni kojima i mozete, jer dva od tri admina izlazi da ne postoji stranica i da pokusate ponovo
2024 06 24
ja obrisem jer sam navikla da su ispod slike dugmici za editovanje i brisanje, a ne iznad. Zivot su mi zagorcali s promenom sajta hahahah
2024 06 25