Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Bazar u BG naselju Cerak Vinogradi

Drage dame, ne znam kako vi ali ja baš i nemam više toliko vremena i živaca da slikam i opisujem stvari 😄 Zato sam skoro došla na ideju da učestvujem sa sestrom na jednom lokalnom bazaru i prodajem garderobu, knjige i suvenire sa putovanja. Naš štand će biti Priče sa putovanja, tako nam se zove i profil na instagramu @pricesaputovanja pa nam se javite ako budete u prolazu 😊 Ko je sutra u Beogradu svratite od 16 -22h, Cerak Vinogradi, ul. Lipa 25. CE Market se zove. Biće i raznih rukotvorina i muzike pa da se družimo! 😊 Ne znam kako će proći, videćemo, ali pomislila sam kako bi bilo lepo da vidim još neke takve izlagača pa da se i menjamo, što da ne 😊 Šta vi mislite? Kako vam se čini ova ideja?
2024 06 22
> MarinaBambina: > Drage dame, ne znam kako vi ali ja baš i nemam više toliko vremena i živaca da slikam i opisujem stvari 😄 Zato sam skoro došla na ideju da učestvujem sa sestrom na jednom lokalnom bazaru i prodajem garderobu, knjige i suvenire sa putovanja. Naš štand će biti Priče sa putovanja, tako nam se zove i profil na instagramu @pricesaputovanja pa nam se javite ako budete u prolazu 😊 > Ko je sutra u Beogradu svratite od 16 -22h, Cerak Vinogradi, ul. Lipa 25. CE Market se zove. Biće i raznih rukotvorina i muzike pa da se družimo! 😊 > Ne znam kako će proći, videćemo, ali pomislila sam kako bi bilo lepo da vidim još neke takve izlagača pa da se i menjamo, što da ne 😊 Šta vi mislite? Kako vam se čini ova ideja? Super ideja šteta što sam tek sad videla objavu. Kako je prošlo? Da li ima kupaca? Mozete li mi reći kako funkcioniše zakup standa na takvim eventovima
2024 06 23
Fino je bilo, zakup tezge je bio 3500din. ali možete i deliti sa nekim. Organizatori obezbeđuju rasvetu, štand i to je to, sve ostalo donositi sami. Bio je fin promet ljudi, sestra i ja smo preko dvadesetak stvari prodale 😊 Jedan bazar leti, jedan zimi organizuju za sada.
2024 06 25