Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Odustajanje od kupovine zbog poštarine

Sbb,mozda nisam previse razmisljala,a i trudila se da malo bolje obrazlozim,jer vec sam se raspisala i vec je bilo predugacko.. Sta je normalna? Presiroka tema. Evo ja prva nisam normalna ako cu se dublje analizirati.. bolje da ne nabrajam zasto. Ovde na sajtu,smatram normalnom,svaku kulturnu i ljubaznu clanicu koja je apsolutno ovde da se otarasi viska krpica,kao i da kupi koju naravno,a bez najmanje moguce tendencije da prevesla nekog. I u slucaju nedajboze nesporazuma,bude spremna na kompromis i dogovor da se problem resi na obostrano zadovoljstvo. Normalna ostaje i ako odbije da posalje unapred bez novca,naravno. Kad kazem normalna,mislim na ovo iznad u svojstvu ponasanja na sajtu.
2024 06 26
Slala sam jednoj clanici patike ranije da ih proba, jer te marke nema kod nas, a ja nisam bila sigurna da li ce joj odgovarati zbog kalupa, pa sam joj rekla da joj saljem da isproba, ako odgovara moze da uplati, ako ne odgovara da ih pokloni nekom iz mesta kome bi odgovarale. Ona ih je dobila, isprobala i uplatila. To mi je ostalo u secanju kao jedna od najboljih saradnji, korektno i fer sa obe strane. A sto se postarine tice, odustala bih jer se ne isplati uvek. Mislim da je suludo placati postarinu koja je skuplja od samog predmeta ili 50% od cene predmeta.
2024 06 27
Her, nek si se opametila. Vise sam i ja pocela da se nerviram koliko puta si imala problem zbog lazovcina. Ja sam imala interesantnu saradnju sa devojkom sa nekoliko negativnih. Imala sam njen predmet u listi zelja, ona mi salje poruku da je predmet snizen. Rekoh, ok, evo podataka za slanje, uplaticu ti kada mi dodje, ako je u stanju kao sto si opisala. Natezala se sa mnom u par poruka, izmedju ostalog i besno napisala poslacu ti na poklon. Rekoh, necu poklon, hocu da platim, ali ako je to to. Pa smo dosli i do price o deci, mislim, sorry, ja na te price ne padam, nekako obavismo saradnju, uplatim isti dan pare, njoj verovatno nije dosla poruka od banke pa mi je poslala poruku da me podseti za uplatu. Samo sam poslala fotku uplatnice i to je bilo to od komunikacije.
2024 07 02
Elem... Neko je ovde bio pre npr 10, 12godina i bio objavljen na forumu... Kao prevarant... Jos sam je ja najvise nacepila da vrati pare clanicama... Doda mene zenska pre par dana na fb nalog prodajni. Ja gledam i ne verujem 😂 pustim da odlezi dan, dva i prihvatim je. Posaljem poruku DRAGO MI JE DA SI SE OPAMETILA, posto je, verovali ili ne, ona na fb i ima svoje kupce. Pita me odakle se znamo, rekoh sa krpica. Pa neeeee znam, krece prenemaganje neko, podsetim je na taj period. E, onda dobijem recenicu gledaj svoja posla i blok hahahahaha A zenska mene dodala na fb 😂 kapiram da ju je sramota sta je radila, pogotovo sto je sada udata, pa ono, cim se udas, postanes postena 😂😂 samo sto ne shvata da google pamti, a malo i moj hard disk ;) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b457488bc2b3659646faa1e61c226f05.jpg)
2024 07 02
Tako da, devojke, imajte ovo kao primer kada vam padne na pamet da nekog zavrnete. Pogotovo ako uradite masovnu prevaru, pa jos javno na forumu iznesete i neke druge stvari oko izvrsenih pljacki u komsiluku, i onda mislite da posle deceniju mozete drsko prema nekome ko vas je naterao da refundirate sve do zadnjeg dinara ostecenima. Sve se pamti, nista se ne moze sakriti i kada mislite da ste uspele. Nadam se da ce se neke posle ovoga zapitati sta mogu raditi za 10godina i da li ce imati malo sramote tada od zaista bespotrebnih situacija. Eto, makar i neka pouka na temi.
2024 07 02
Džo... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭😭😭 legendo!
2024 07 02
> EsBeBe: > > Joovanaaaaa: > > Da li nekad odustanete od kupovine određenog artikla zbog cene poštarine, da li poštarina nekad predstavlja jedini razlog za odustajanje? :) > odustanem i nije me sramota, kad god je skuplja dara nego mera. Takodje
2024 07 03
> lovesilver: > Džo... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭😭😭 legendo! A mislim da znas ko je :D Ja jos gledam kad mi je poslala zahtev, nesto mi bi zao, medjutim... rospija ostaje rospija. Cujem posle od jedne drugarice koja je duze na fb da su se i tamo zalile neke oko robe, kao desavalo se da nije slala neke pakete, to licno nemam pojma, nisam je proucavala, ali mi ovo bi presmesno :D Taman sam mislila da ljudi mogu da se promene, kad ipak cu ponoviti recenicu, vuk dlaku menja, cud nikada :D
2024 07 03
Čuvena ....... ?
2024 07 04
Ja sam jednom kupila neku majicu, mislim da je bila nesto oko 600din i istog dana izvršila uplatu. Kad mi nije frka ja nešto ne jurim članice da mi pošalju predmet odmah istog dana, kapiram ja da svi imamo obaveze. Međutim prošlo je dosta i ja pošaljem poruku da vidim šta se dešava. Ona mi šalje da će poslati odmah. Stiže meni sutradan poštar na vrata i naplati mi poštarinu DANAS ZA DANAS koja je bila skuplja od te majice koju sam kupila. E, zbog tog slučaja uvek napomenem da mi pošalju CC ili danas za sutra jer očigledno mora i to da se napiše. Nikad više nisam kupovala od te članice niti ću, ne zbog toga što sam platila poštarinu skuplje nego ne mogu da sarađujem s nekim ko mulja kao tinejdžer roditelju (mada pravda za tinejdžere, ja sam imala odličnu saradnju sa njima).
2024 07 08
1 2