Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Odustajanje od kupovine zbog poštarine

Da li nekad odustanete od kupovine određenog artikla zbog cene poštarine, da li poštarina nekad predstavlja jedini razlog za odustajanje? :)
2024 06 25
Nikad ne odustanem zbog poštarine, ali zbog ovoliko prevara i uvaljivanja se odustaje. Muka mi je više od članica iskreno. Ovde normalnog prodavca lupom moraš tražiti. Evo ovo je bilo navedeno bez oštećenja... ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/458bf3002542d3da9b1c4ddceeaa90c4.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/718f664de297cc6dfe16c3b4697f0834.jpg) Sve mere su prevršili iskreno. Samo se bacaju pare.
2024 06 25
> DoliBlack: > Nikad ne odustanem zbog poštarine, ali zbog ovoliko prevara i uvaljivanja se odustaje. Muka mi je više od članica iskreno. Ovde normalnog prodavca lupom moraš tražiti. Evo ovo je bilo navedeno bez oštećenja... > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/458bf3002542d3da9b1c4ddceeaa90c4.jpg) > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/718f664de297cc6dfe16c3b4697f0834.jpg) > Sve mere su prevršili iskreno. Samo se bacaju pare. 🤣🤣 Tako sam ja pre par meseci pregorela sa jednom haljinom. Kupovala sam kao luda, ali čak sam i ja posustala nakon bezbroj oštećenih stvari. Nema smisla više, tolika bahatost.
2024 06 25
Da odgovorim na samu temu, retko odustanem zbog Poštarine. Par puta sam odustajala jer članice nisu htele da šalju pod mojim uslovima. Primera radi, svidela mi se jedna Zara haljina, devojka je imala nešto pozitivnih i jednu negativnu (o tome kako šalje stvari koje su za smeće), pa sam sa svojih 200 predložila da mi pošalje, pa ukoliko je haljina zaista bez oštećenja da joj uplatim novac, ako ne, da je vratim istog dana. Nije htela, našla sam posle haljinu na Ebay -u 😅 Nažalost do toga je došlo da u 90% slučajeva moram na ovaj način da kupujem, jer drugačije ne mogu da se zaštitim od prevara. Kao što DoliBlack reče, konstantno uvaljuju, a naravno nikad ne uvažavaju reklamacije.
2024 06 25
Nikada, upoznata sam sa cenama PTTa, pa mi to ne moze biti razlog za odustajanje... Jedino ako ste mislili na neke teze, glomaznije stvari, ali ja takve bas i nisam kupovala..
2024 06 25
Prodajem nakit tako da nisu teške i glomazne stvari, par puta mi se desilo da pitaju za poštarinu i nakon toga samo nestanu, to mi se desilo više puta pa sam pomislila da je razlog odustajanja poštarina. :)
2024 06 25
Ni ja nikada. Jednom sam platila postarinu 1500din zbog prevelikog otkupa zato sto nisam bila u mogucnosti da odem da uplatim na racun nego mi je bilo lakse da mi donese kurir do vrata. Tako da smatram ako neko stvarno zeli neki predmet bez obzira na sve on nece gledati da li je postarina 200,300din ili 600,700din. 🤷🏽‍♀️
2024 06 25
> Her_Fashion: > Da odgovorim na samu temu, retko odustanem zbog Poštarine. Par puta sam odustajala jer članice nisu htele da šalju pod mojim uslovima. Primera radi, svidela mi se jedna Zara haljina, devojka je imala nešto pozitivnih i jednu negativnu (o tome kako šalje stvari koje su za smeće), pa sam sa svojih 200 predložila da mi pošalje, pa ukoliko je haljina zaista bez oštećenja da joj uplatim novac, ako ne, da je vratim istog dana. Nije htela, našla sam posle haljinu na Ebay -u 😅 > Nažalost do toga je došlo da u 90% slučajeva moram na ovaj način da kupujem, jer drugačije ne mogu da se zaštitim od prevara. Kao što DoliBlack reče, konstantno uvaljuju, a naravno nikad ne uvažavaju reklamacije. Cisto iz radoznalosti, da li je iko ikada pristao na takvu vrstu saradnje? 😄
2024 06 25
> Chillnakit: > Cisto iz radoznalosti, da li je iko ikada pristao na takvu vrstu saradnje? 😄 Meni da. Vrlo cesto! I na osnovu visegodisnjeg iskustva,na to pristaju normalne osobe koje nemaju sta da kriju i nemaju lose namere. Sve one koje su taj predlog docekale na nož,i bahato reagovale na takav predlog,u 99,9% slucajeva su bile blokirane posle najvise 4 dana. Ja sam cak sprovela neko svoje interno istrazivanje. Kad sam skupila nekih 40ak utisaka,palo mi na pamet.. naime: zapazim profil sa nula ili vrlo malo utisaka,sa pozeljnim artiklima i obavezno primamljivim cenama. Sa takvim profilima nemam ni vremena ni zivaca da saradjujem. Ali resim davno,posaljem poruku,krajnje ljubaznu i naglasim nekoliko puta da je to "samo predlog"..Poruka tipa ja imam krvavo zaradjenih 50+ utisaka ti ni jedan,razmisli da li bih ja ukaljala svoje utiske zbog 600 dinara koliko cenis nove zara kozne sandale... naravno,sve to lepo srocim,i 100 puta naglasim da je to predlog.. ako krene da sisti,blok za 4 dana max. U suprotnom,devojke se zahvale za predlog,posalju i plate postarinu,vrlo cesto posalju i poklon i budu vrlo zahvalne na pruzenoj sansi i ostave izdasan utisak. Jedna od takvih devojaka,kojoj sam tada dala prvi utisak,sada ima skoro hiljadu,i vrlo je uspesna na sajtu,a meni je poslala tada haljinu od 3000 din i platila postarinu. Pre par dana mi je devojka bez ijednog utiska poslala haljinu i takodje platila postarinu. Imam u inboxu sve sacuvane poruke koje bi svedocile ono sto sam rekla na pocetku: normalne osobe to naravno rade,a prevaranti siste i pljuju.
2024 06 25
> Chillnakit: > > Her_Fashion: > > Da odgovorim na samu temu, retko odustanem zbog Poštarine. Par puta sam odustajala jer članice nisu htele da šalju pod mojim uslovima. Primera radi, svidela mi se jedna Zara haljina, devojka je imala nešto pozitivnih i jednu negativnu (o tome kako šalje stvari koje su za smeće), pa sam sa svojih 200 predložila da mi pošalje, pa ukoliko je haljina zaista bez oštećenja da joj uplatim novac, ako ne, da je vratim istog dana. Nije htela, našla sam posle haljinu na Ebay -u 😅 > > Nažalost do toga je došlo da u 90% slučajeva moram na ovaj način da kupujem, jer drugačije ne mogu da se zaštitim od prevara. Kao što DoliBlack reče, konstantno uvaljuju, a naravno nikad ne uvažavaju reklamacije. > Cisto iz radoznalosti, da li je iko ikada pristao na takvu vrstu saradnje? 😄 Jeste, u proseku jedna od 2 koje sam pitala, znaci 50:50 (pitam samo u nekim situacijama kad mi se bas svidi predmet a prodavac je "rizican", dosta puta odustanem od kupovine kad pogledam profil a mrzi me da se "natezem" o uslovima prodaje. Mada koliko vidim u poslednje vreme, 80% njih je rizicno tako da cu morati da se prebacim na ovaj nacin skroz). Inace ovo sam pocela od relativno skoro jer mi je DzoDzo rekla da tako nekad kupuje, pa sam iskopirala ideju. Realno ja ne vidim zasto neko ne bi pristao na to, kad kupac ima tipa 500 utisaka a prodavac 3, totalna nebuloza da se taj prodavac sa 3 ocene plasi da ce biti ostecen u bilo kom smislu. Zasto bih ja sa 200 ocena imala poverenja u nekog sa 20 i jednom bas losom negativnom, a oni nemaju poverenja da cu ja uplatiti?
2024 06 25
> lovesilver: > Meni da. Vrlo cesto! I na osnovu visegodisnjeg iskustva,na to pristaju normalne osobe koje nemaju sta da kriju i nemaju lose namere. Sve one koje su taj predlog docekale na nož,i bahato reagovale na takav predlog,u 99,9% slucajeva su bile blokirane posle najvise 4 dana. > Ja sam cak sprovela neko svoje interno istrazivanje. Kad sam skupila nekih 40ak utisaka,palo mi na pamet.. > naime: zapazim profil sa nula ili vrlo malo utisaka,sa pozeljnim artiklima i obavezno primamljivim cenama. Sa takvim profilima nemam ni vremena ni zivaca da saradjujem. Ali resim davno,posaljem poruku,krajnje ljubaznu i naglasim nekoliko puta da je to "samo predlog"..Poruka tipa ja imam krvavo zaradjenih 50+ utisaka ti ni jedan,razmisli da li bih ja ukaljala svoje utiske zbog 600 dinara koliko cenis nove zara kozne sandale... naravno,sve to lepo srocim,i 100 puta naglasim da je to predlog.. ako krene da sisti,blok za 4 dana max. U suprotnom,devojke se zahvale za predlog,posalju i plate postarinu,vrlo cesto posalju i poklon i budu vrlo zahvalne na pruzenoj sansi i ostave izdasan utisak. Jedna od takvih devojaka,kojoj sam tada dala prvi utisak,sada ima skoro hiljadu,i vrlo je uspesna na sajtu,a meni je poslala tada haljinu od 3000 din i platila postarinu. Pre par dana mi je devojka bez ijednog utiska poslala haljinu i takodje platila postarinu. > Imam u inboxu sve sacuvane poruke koje bi svedocile ono sto sam rekla na pocetku: normalne osobe to naravno rade,a prevaranti siste i pljuju. Slazem se u potpunosti. Mada tih "normalnih" ima jako malo, a muljatora bas mnogo. Ovo ce na kraju postati jedini nacin da kupujem jer je stvarno prevrsilo svaku meru sa ostecenjima.
2024 06 25
> lovesilver: > > Chillnakit: > > Cisto iz radoznalosti, da li je iko ikada pristao na takvu vrstu saradnje? 😄 > Meni da. Vrlo cesto! I na osnovu visegodisnjeg iskustva,na to pristaju normalne osobe koje nemaju sta da kriju i nemaju lose namere. Sve one koje su taj predlog docekale na nož,i bahato reagovale na takav predlog,u 99,9% slucajeva su bile blokirane posle najvise 4 dana. > Ja sam cak sprovela neko svoje interno istrazivanje. Kad sam skupila nekih 40ak utisaka,palo mi na pamet.. > naime: zapazim profil sa nula ili vrlo malo utisaka,sa pozeljnim artiklima i obavezno primamljivim cenama. Sa takvim profilima nemam ni vremena ni zivaca da saradjujem. Ali resim davno,posaljem poruku,krajnje ljubaznu i naglasim nekoliko puta da je to "samo predlog"..Poruka tipa ja imam krvavo zaradjenih 50+ utisaka ti ni jedan,razmisli da li bih ja ukaljala svoje utiske zbog 600 dinara koliko cenis nove zara kozne sandale... naravno,sve to lepo srocim,i 100 puta naglasim da je to predlog.. ako krene da sisti,blok za 4 dana max. U suprotnom,devojke se zahvale za predlog,posalju i plate postarinu,vrlo cesto posalju i poklon i budu vrlo zahvalne na pruzenoj sansi i ostave izdasan utisak. Jedna od takvih devojaka,kojoj sam tada dala prvi utisak,sada ima skoro hiljadu,i vrlo je uspesna na sajtu,a meni je poslala tada haljinu od 3000 din i platila postarinu. Pre par dana mi je devojka bez ijednog utiska poslala haljinu i takodje platila postarinu. > Imam u inboxu sve sacuvane poruke koje bi svedocile ono sto sam rekla na pocetku: normalne osobe to naravno rade,a prevaranti siste i pljuju. Da se oglasim i ja, nova sam. Ja sam danas imala prvu prodaju, i sva sreca pa sam naisla na normalnu devojku za saradnju. Devojka je uplatila novac danas za baletanke, ja joj sutra saljem jer danas vec bilo kasno, Posta kod nas do pola 3 radi. Tako da ima nas normalnih 🤭
2024 06 25
> Da se oglasim i ja, nova sam. Ja sam danas imala prvu prodaju, i sva sreca pa sam naisla na normalnu devojku za saradnju. Devojka je uplatila novac danas za baletanke, ja joj sutra saljem jer danas vec bilo kasno, Posta kod nas do pola 3 radi. Tako da ima nas normalnih 🤭 Evo da te pitam,ovako javno. Ti jos uvek nemas ni jedan utisak.. ja trenutno imam preko 90 ostavljenih. (Utisaka uvek fali,jer neki ne ostavljaju,a imam bas puno ponovljenih saradnji,realno po mojoj proceni fali bar jos 90 minimum) Ako bi pogledala moje utiske,jer tome i sluze-da se gledaju,videla bi da je prvi jos od pre vise od 10 godina,da ima jako lepih,emotivnih utisaka i da nema ni jedan negativan. I sad moje pitanje,da li bi ti meni poslala neki tvoj predmet bez otkupa a ja da ti platim cim otvorim paket i uverim se da je sve kao po opisu iz oglasa? Vidim da si nova,i bas me zanima kako ti gledas na ovo? Da li imas poverenja u utiske ili mislis da bih ja sahranila sve svoje utiske i prodala ih za krpicu od 800-1000 din? Takodje bih iskoristila priliku da te upozorim na prevarante koji haraju sajtom i teraju te da preuzmes novac preko linka! Ne nasedaj i ne daj nikom broj kartice! Dajes samo broj racuna,i nista vise!
2024 06 26
> Veki032: > Da se oglasim i ja, nova sam. Ja sam danas imala prvu prodaju, i sva sreca pa sam naisla na normalnu devojku za saradnju. Devojka je uplatila novac danas za baletanke, ja joj sutra saljem jer danas vec bilo kasno, Posta kod nas do pola 3 radi. Tako da ima nas normalnih 🤭 par nesrećnih formulacija za normalne vidimo ovde. nadam se da je namera posta bila drugačija jer može da se shvati da su normalni samo oni koji uplaćuju unapred na blanko i oni koji (nećete verovati) ulože napor da pošalju naplaćen predmet uprkos pokvarenoj pošti koja se zatvara kad joj ćefne, a nenormalni ovi iks puta opečeni koji bi da izbegnu još jedno pečenje. dok ne znam ko kaže, gledam šta kaže, tako da sa vama, veki032, na osnovu sadržaja prvog posta na forumu, ne bih sarađivala. u pozitivnom smislu, mislim. 8-)
2024 06 26
> Joovanaaaaa: > Da li nekad odustanete od kupovine određenog artikla zbog cene poštarine, da li poštarina nekad predstavlja jedini razlog za odustajanje? :) odustanem i nije me sramota, kad god je skuplja dara nego mera.
2024 06 26
1 2