Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Slika cenovnik pošta

Ovo je kopirano sa drugog sajta, da niko neće da plaća toliku poštarinu za sitnice: Niko ziv vise nece kupovati predmet do recimo 600 dinara vrednosti, ako mora da za njega plati jebenu postarinu 340 dinara. Nisu poskupeli paket 20%, niti 25% .. poskupeli su ga preko noci jebenih 70%. Ovo ni u jednoj drzavi nema, da bilo koja usluga skoci preko noci 70% Ako na KP ima priblizno 6 miliona oglasa, od toga je bar milion ipo male stvari do 1000 dinara - efikasno su ubili potraznju tih predmeta instant, preko noci.
2024 07 08
Pa i mene to pravdanje tih cena cudi, kao sto me cudi i pravdanje uvoza "jeftine radne snage iz Aziije" koja ce da zameni domacu jeftinu radnu snagu. Malo vise o tome kod Eko straze. Politicari menjaju narod umesto da narod menja politicare tj. sistem.
2024 07 08
Meni je stigao gel za obrve sa inglotovog sajta preko ppst ekspresa, postarina je 450 din 😳
2024 07 09
To ti pričam, nerealno su visoke cene i za 2kg i 3kg. To tek. Šta je onda svrha postojanja CC opcije, ako su cene iste, pritom putuje duže. 🙄 Nisam našla kontak direktora pošte , najiskrenije trebamo da ih spamujemo mejlovima, pismima i telefonskim pozivima. Govnari... nemaju kontakt nigde!
2024 07 10
> Rana_Kiša:): > Ne znam gde žive ove članice iznad kad im je poštarina za unutrašnji saobraćaj od 400 dinara normalna?! > -Plate godinama iste, poštari štrajkuju svake godine > -Kompjuteri se raspadaju nemaju tehničku podršku > -Nemaju novca za popravku skutera, kuriri koriste svoja lična vozila > Ili ste plaćeni botovi i članovi stranke, logike nema. > Pošta ima monopol , ne plaćaju struju, poreze ni gorivo + su im svi lokali u vlasništvu - ne plaćaju najam! > Gde ide taj novac?! > A da na starlete i skupe krpice i jahte dece političara. > Kako Vam je to u redu??? > A i nepismeni su: "ODkup". > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/80ee193cbb2ab851b00d29179efa53fd.jpg) Bukvalno bravo, hvala bogu ima neko ko razmislja slicno. Lepo kazem narucim iz Britanije sa Ega ili Simmia obucu, stigne mi za 10 dana preporuceno za 5€ POSTARINA cak odatle . A ovde treba zene da placaju do Novog Sada ili Smedereva isto toliko! Ljudi gde je tu logika???? Sad si lepo napisala kako posta funkcionise, ne da nas kradu nego nas DERU.
2024 07 10
> Rana_Kiša:): > Ne znam gde žive ove članice iznad kad im je poštarina za unutrašnji saobraćaj od 400 dinara normalna?! > -Plate godinama iste, poštari štrajkuju svake godine > -Kompjuteri se raspadaju nemaju tehničku podršku > -Nemaju novca za popravku skutera, kuriri koriste svoja lična vozila > Ili ste plaćeni botovi i članovi stranke, logike nema. > Pošta ima monopol , ne plaćaju struju, poreze ni gorivo + su im svi lokali u vlasništvu - ne plaćaju najam! > Gde ide taj novac?! > A da na starlete i skupe krpice i jahte dece političara. > Kako Vam je to u redu??? > A i nepismeni su: "ODkup". > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/80ee193cbb2ab851b00d29179efa53fd.jpg) Živimo u državi banani, otuda i moj komentar (pretpostavljam da ti je on zasmetao), a to što si izvukla totalno pogrešan kontekst pomenutog je nešto sasvim drugo. Tim povodom imaš prijateljski savet - pre nego što kreneš da iznosiš ishitrene zaključke o osobama koje ne poznajš i etiketiraš ih kao poslednje stranačko đubre, ipak malo prikoči, nije lepo. Nikog vređala nisam, a frustracije i nezadovoljstvo se rešavaju na drugom mestu. Ovde smo da razmenimo mišljenja, a ne da se vređamo bez ikakvog osnova. Toliko.
2024 08 30
1 2