> Rana_Kiša:):
> Ne znam gde žive ove članice iznad kad im je poštarina za unutrašnji saobraćaj od 400 dinara normalna?!
> -Plate godinama iste, poštari štrajkuju svake godine
> -Kompjuteri se raspadaju nemaju tehničku podršku
> -Nemaju novca za popravku skutera, kuriri koriste svoja lična vozila
> Ili ste plaćeni botovi i članovi stranke, logike nema.
> Pošta ima monopol , ne plaćaju struju, poreze ni gorivo + su im svi lokali u vlasništvu - ne plaćaju najam!
> Gde ide taj novac?!
> A da na starlete i skupe krpice i jahte dece političara.
> Kako Vam je to u redu???
> A i nepismeni su: "ODkup".
> 
Živimo u državi banani, otuda i moj komentar (pretpostavljam da ti je on zasmetao), a to što si izvukla totalno pogrešan kontekst pomenutog je nešto sasvim drugo. Tim povodom imaš prijateljski savet - pre nego što kreneš da iznosiš ishitrene zaključke o osobama koje ne poznajš i etiketiraš ih kao poslednje stranačko đubre, ipak malo prikoči, nije lepo. Nikog vređala nisam, a frustracije i nezadovoljstvo se rešavaju na drugom mestu. Ovde smo da razmenimo mišljenja, a ne da se vređamo bez ikakvog osnova. Toliko.
> Rana_Kiša:):
> Ne znam gde žive ove članice iznad kad im je poštarina za unutrašnji saobraćaj od 400 dinara normalna?!
> -Plate godinama iste, poštari štrajkuju svake godine
> -Kompjuteri se raspadaju nemaju tehničku podršku
> -Nemaju novca za popravku skutera, kuriri koriste svoja lična vozila
> Ili ste plaćeni botovi i članovi stranke, logike nema.
> Pošta ima monopol , ne plaćaju struju, poreze ni gorivo + su im svi lokali u vlasništvu - ne plaćaju najam!
> Gde ide taj novac?!
> A da na starlete i skupe krpice i jahte dece političara.
> Kako Vam je to u redu???
> A i nepismeni su: "ODkup".
> 
Živimo u državi banani, otuda i moj komentar (pretpostavljam da ti je on zasmetao), a to što si izvukla totalno pogrešan kontekst pomenutog je nešto sasvim drugo. Tim povodom imaš prijateljski savet - pre nego što kreneš da iznosiš ishitrene zaključke o osobama koje ne poznajš i etiketiraš ih kao poslednje stranačko đubre, ipak malo prikoči, nije lepo. Nikog vređala nisam, a frustracije i nezadovoljstvo se rešavaju na drugom mestu. Ovde smo da razmenimo mišljenja, a ne da se vređamo bez ikakvog osnova. Toliko.