Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Adminima!!!

Poštovani admini, Iako slabo poštujete svoje članove ovim trpanjem reklama, i gušenjem sajta, evo jedne ideje kako da ne uništite sve što ste godinama stvarali, a da opet napunite svoje džepove. Skinite šugave reklame jer nam se svima povraća da pri svakom kliku gasimo najmanje 3 koje iskaču a ne zanimaju apsolutno nikog! Hoćete zaradu? Koliko imate aktivnih članova, pomnožite sa 100 din mesečne članarine (jer za 100 din ni jedna od nas neće osiromašiti, a ako će nas to osloboditi ovog sr**a koje ste napravili sa sajtom, ok je), plus će biti mnogo ozbiljnija cifra od ove koju sada uzimate sa reklamama. Ko neće da se bavi uplatama od 100 din na mesečnom nivou, uvedite godišnju članarinu koja će biti povoljnija zbog uplate u celosti. Primer za 6 meseci 500 din, za godinu 900 din. Hvala unapred ako uopšte pročitate predlog, ako uzmete u razmatranje hvala duplo.
2024 07 07
Vi niste culi za ad blockatore?
2024 07 07
> Esprit21: > Vi niste culi za ad blockatore? Za moj telefon to nema, makar ne nešto što radi... Pokušala sve. Ali činjenica je da su uništili sajt... Vidim da se mnoge žene žale na reklame. Više ne sedim sa zadovoljstvom da listam satima. Ukucam u pretragu šta trebam, okrenem dve strane i odustanem.
2024 07 07
Brave browser na telefonu ima built in adblocker
2024 07 07
> AnaStojiljkovic: > > Esprit21: > > Vi niste culi za ad blockatore? > Za moj telefon to nema, makar ne nešto što radi... Pokušala sve. Ali činjenica je da su uništili sajt... Vidim da se mnoge žene žale na reklame. Više ne sedim sa zadovoljstvom da listam satima. Ukucam u pretragu šta trebam, okrenem dve strane i odustanem. Ima, skinite neki browser tipa chrome, firefox pa onda na njih instalirajte blokator. Radi i na samsungovom
2024 07 07
Ja iskreno ne mogu da verujem da ovako loše napravljen sajt funkcioniše godinama već. Čak to ne kažem kao nešto loše, zaista je to fenomen za proučavanje. 😅Zamislite šta bi bilo kad biste se malo potrudili da popravite bagove i dodate neke opcije koje postoje na konkurentnim sajtovima. Nebo bi vam bilo granica. Ne bi vam trebale ove iskačuće reklame uopšte.
2024 07 10
> AnaStojiljkovic: > Poštovani admini, > Iako slabo poštujete svoje članove ovim trpanjem reklama, i gušenjem sajta, evo jedne ideje kako da ne uništite sve što ste godinama stvarali, a da opet napunite svoje džepove. > Skinite šugave reklame jer nam se svima povraća da pri svakom kliku gasimo najmanje 3 koje iskaču a ne zanimaju apsolutno nikog! > Hoćete zaradu? Koliko imate aktivnih članova, pomnožite sa 100 din mesečne članarine (jer za 100 din ni jedna od nas neće osiromašiti, a ako će nas to osloboditi ovog sr**a koje ste napravili sa sajtom, ok je), plus će biti mnogo ozbiljnija cifra od ove koju sada uzimate sa reklamama. Ko neće da se bavi uplatama od 100 din na mesečnom nivou, uvedite godišnju članarinu koja će biti povoljnija zbog uplate u celosti. Primer za 6 meseci 500 din, za godinu 900 din. > Hvala unapred ako uopšte pročitate predlog, ako uzmete u razmatranje hvala duplo. Hvala bogu da se nasla neka pametna zena da ovo napise!!! Bukvalno nam je svima dosta! Molim bilo kakvu informaciju o adminima. Omiljeni sajt za sve - prodaju, kupovinu, caskanje pretvorili su u nocnu moru i maltretiraju clanove svaki dan
2024 07 10