Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li su vam obrisani neki oglasi?

Pozdrav svima, zanima me da li i vama nedostaje po neki oglas? Da li je u toku brisanje starih oglasa? Ne mogu nigde na nadjem informaciju 😊 Svima želim ugodan dan 🌸
2024 07 11
Brišu se oglasi stariji od 2 godine.
2024 07 11
Hvalaa 🌸
2024 07 11
Primetila sam da mi nedostaju neki oglasi, po pravilima sajta u bili, jednostavno ih nema. Za neke znam da sam slučajno obrisala, ali ne sve. Takođe, nisam ovde još dve godine pa mi se ne brišu stari oglasi. Ne znam šta je u pitanju. 🌸
2024 07 11
Da,dosta oglasa mi je obrisano a dosta sam i ja slučajno obrisala jer nikako da se naviknem da sada stoji oznaka za brisanje iznad slike a ne kao ranije ispod. Ne mogu da tvrdim da su mi svi oglasi bili stariji od dve godine jer se stvarno ne sećam mada mislim da ne postoji drugi razlog za brisanje.
2024 07 11
Ima mnogo preglupih razloga za brisanje, proverite sve - od slika do tagova, brisu sve sto im se ne svidja. Ali bukvalno sto se njima ne svidja
2024 07 11
I meni su obrisani, pa me zanima gde ste jos okacile oglase? Na forumu sam saznala za e-ofinger, da li imate jos koji sajt za preporuku? Ne vidim smisao da kacim sve ponovo.
2024 07 14