Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Problemi sa slanjem PX paketa

Pozdrav, da li je jos neko imao problema ovih dana sa slanjem PX paketa, koji ide samo u postu pa ga Vi pokupite i bude 200 ili 270, zavisi od tezine. Pre 2 nedelje sam 2 takva paketa dobila nije bilo problema. Pre 2 dana sam htela takav paket da posaljem, prvo su me ubedjivali kako ne znaju sta je to, da to ne postoji, pa vikali na mene kako oni nemaju vremena za to, i kad su mi iscitali naravno bio je na spisku. Onda su mi trazili ulicu clanice , koja nije potrebna jer svrha tog paketa je da ide na postu, i nisam je imala jer se automatski ubacuje adresa poste, na sta se ona izdrcavala kako ona da zna koja je adresa, gospode boze. Posle ganjanja vratim se ja sa adresom, koja opet kazem nije potrebna, da mi druga osoba kaze kako se ne poklapa. NARAVNO da se ne poklapa jer Vam ne treba njena vec od same poste. Pa me nabedjuju sto ne uzmem post express to isto moze da stoji, poenta je u ceni. I zvali nekog kao da razjasni, i odrade oni px paket, ali tek kasnije vidim desno stave opciju do 19h, i jer je malo preko pola kg paket ispadne 420. Koliko god se borila opet su me zeznuli. U isto vreme je mama slala kao px, njoj su kao cc, odjedom odbijaju da salju , verovatno jer su ljudi provalili jeftiniju opciju. Ja stvarno ne znam kako da izadjem na kraj s ovim al ovaj bezobrazluk nema kraja.
2024 08 04
Cobani, nemam drugu rec. Meni su jedan paket izgubili. Cobani obicni. A strajkuju i zale se da su im male plate. Strasno.
2024 08 04
> NShibridi: > Cobani, nemam drugu rec. Meni su jedan paket izgubili. Cobani obicni. A strajkuju i zale se da su im male plate. Strasno. Njima nikad nista ne valja, ali ni 2 nedelje bre nije proslo od kad sam ove pakete dobila, da me nabedjuju to je post express ne znaju sta je px, jos mi se podsmevaju. U sto sam bila besna, nisam odmah videla cenu, pogledala sam samo informacije i PX.
2024 08 04
Sestra je slala umesto mene jedan paket pre jedno dve nedelje, prodala sam nešto na fb. Isto je žena koja je kupila rekla da joj pošaljem kao px da joj stigne na poštu zbog manje poštarine. Sestra to dva puta kaže službenici na šalteru i kao okej. Nismo gledale potvrdu iskreno, jer smo mislile da je sve u redu, nego je žena koja je kupila stvari videla da je na potvrdi označeno isto to do 19h, a ne da dostava bude u pošti. Toliki mi je problem napravila. Iako sam rekla da je sve naglašeno kako je i ona rekla. Na kraju sam sestru poslala u poštu da joj uplati razliku u poštarini i da pita službenicu zašto nije označila to što treba, a ova joj je rekla da joj to prvi put neko traži. 😂 Inače je malo mesto i uvek ista žena radi na šalteru. Ali eto, zbog njihovog neznanja u pošti, ja ispadoh ovakva i onakva i dobih svakakve poruke i pretnje (za razliku u poštarini od 100 dinara koju sam pristala odmah da vratim, iako je greška bila do neinformisane šalterske službenice u pošti).
2024 08 05
> Anast.: > Sestra je slala umesto mene jedan paket pre jedno dve nedelje, prodala sam nešto na fb. Isto je žena koja je kupila rekla da joj pošaljem kao px da joj stigne na poštu zbog manje poštarine. Sestra to dva puta kaže službenici na šalteru i kao okej. Nismo gledale potvrdu iskreno, jer smo mislile da je sve u redu, nego je žena koja je kupila stvari videla da je na potvrdi označeno isto to do 19h, a ne da dostava bude u pošti. > Toliki mi je problem napravila. Iako sam rekla da je sve naglašeno kako je i ona rekla. Na kraju sam sestru poslala u poštu da joj uplati razliku u poštarini i da pita službenicu zašto nije označila to što treba, a ova joj je rekla da joj to prvi put neko traži. 😂 Inače je malo mesto i uvek ista žena radi na šalteru. > Ali eto, zbog njihovog neznanja u pošti, ja ispadoh ovakva i onakva i dobih svakakve poruke i pretnje (za razliku u poštarini od 100 dinara koju sam pristala odmah da vratim, iako je greška bila do neinformisane šalterske službenice u pošti). I ja sam prvi put kad sam slala posiljku u posti placala razliku od 150din, ispalo je da sam to ''namerno'' napravila. A prepisala sam do reci sta mi je clanica napisala. Problem je bio sto mi je dala i neku adresu, a kad se salje u posti, treba samo postanski br. nikakva adresa. Inace kao kupcu najvise volim da mi se posalje na kucnu adresu kao post express. Ne svidja mi se cc paket, zato sto moze da se osteti, a posta na koju se salje nije mi blizu.
2024 08 05
Najbolje je da sami u aplikaciji pošte popunite podatke i samo sa brojem odete u poštu. Oni odštampaju potvrdu i doviđenja. Nemam reči koliko su nestručni da ne znaju da popune za običnu pošiljku, a to im je posao. Užas.
2024 08 05
Problem je što danas svako može sve da radi ako ima vezu! Još je gore što su isti ti nestručni ljudi potpuno nezainteresovani za posao koji obavljaju. Mora čovek svačiji posao da zna da bi završio neku stvar. Strašno!
2024 08 05
> DankaDa: > Problem je što danas svako može sve da radi ako ima vezu! Još je gore što su isti ti nestručni ljudi potpuno nezainteresovani za posao koji obavljaju. Mora čovek svačiji posao da zna da bi završio neku stvar. Strašno! Problem je i u tome sto Srbiju napusta puno ljudi i nema ko da radi, pa rade stariji koji ne znaju sve opcije slanja.
2024 08 05
> DoliBlack: > Najbolje je da sami u aplikaciji pošte popunite podatke i samo sa brojem odete u poštu. Oni odštampaju potvrdu i doviđenja. Nemam reči koliko su nestručni da ne znaju da popune za običnu pošiljku, a to im je posao. Užas. Meni aplikacija od poslednjeg ažuriranja ne radi,tj traži verifikacioni broj koji treba da dobijem u pošti,a u pošti nemaju pojma šta to znači,kao dobili su dopis ali ne i uputstvo.
2024 08 05
> Problem je i u tome sto Srbiju napusta puno ljudi i nema ko da radi, pa rade stariji koji ne znaju sve opcije slanja. Tačno. Takođe ih preterano ne zanima da saznaju, pročitaju, pitaju kolegu...
2024 08 05
> kiki87: > > DoliBlack: > > Najbolje je da sami u aplikaciji pošte popunite podatke i samo sa brojem odete u poštu. Oni odštampaju potvrdu i doviđenja. Nemam reči koliko su nestručni da ne znaju da popune za običnu pošiljku, a to im je posao. Užas. > Meni aplikacija od poslednjeg ažuriranja ne radi,tj traži verifikacioni broj koji treba da dobijem u pošti,a u pošti nemaju pojma šta to znači,kao dobili su dopis ali ne i uputstvo. Klikćite nešto u aplikaciji, možda i proradi. Žale se neki ali meni radi iako je tražila taj kod. Takođe u pošti nemaju pojma o tome ništa.
2024 08 05
> MarianneMary: > > Anast.: > > Sestra je slala umesto mene jedan paket pre jedno dve nedelje, prodala sam nešto na fb. Isto je žena koja je kupila rekla da joj pošaljem kao px da joj stigne na poštu zbog manje poštarine. Sestra to dva puta kaže službenici na šalteru i kao okej. Nismo gledale potvrdu iskreno, jer smo mislile da je sve u redu, nego je žena koja je kupila stvari videla da je na potvrdi označeno isto to do 19h, a ne da dostava bude u pošti. > > Toliki mi je problem napravila. Iako sam rekla da je sve naglašeno kako je i ona rekla. Na kraju sam sestru poslala u poštu da joj uplati razliku u poštarini i da pita službenicu zašto nije označila to što treba, a ova joj je rekla da joj to prvi put neko traži. 😂 Inače je malo mesto i uvek ista žena radi na šalteru. > > Ali eto, zbog njihovog neznanja u pošti, ja ispadoh ovakva i onakva i dobih svakakve poruke i pretnje (za razliku u poštarini od 100 dinara koju sam pristala odmah da vratim, iako je greška bila do neinformisane šalterske službenice u pošti). > I ja sam prvi put kad sam slala posiljku u posti placala razliku od 150din, ispalo je da sam to ''namerno'' napravila. A prepisala sam do reci sta mi je clanica napisala. Problem je bio sto mi je dala i neku adresu, a kad se salje u posti, treba samo postanski br. nikakva adresa. Inace kao kupcu najvise volim da mi se posalje na kucnu adresu kao post express. Ne svidja mi se cc paket, zato sto moze da se osteti, a posta na koju se salje nije mi blizu. Ista situacija je bila u kod mene. A prvi put smo tako slale pa nismo znale da u pošti ne znaju za tu opciju, da treba da obratimo pažnju. 😂 Inače, pošta mi je u ulici, tako da se ne bih zamajavala sa aplikacijama i slično, a probleme sa oštećenim paketima do sada stvarno nisam imala, ni kao kupac, ni kao prodavac.
2024 08 05
> DarkMagician: > Pozdrav, da li je jos neko imao problema ovih dana sa slanjem PX paketa, koji ide samo u postu pa ga Vi pokupite i bude 200 ili 270, zavisi od tezine. Pre 2 nedelje sam 2 takva paketa dobila nije bilo problema. Pre 2 dana sam htela takav paket da posaljem, prvo su me ubedjivali kako ne znaju sta je to, da to ne postoji, pa vikali na mene kako oni nemaju vremena za to, i kad su mi iscitali naravno bio je na spisku. Onda su mi trazili ulicu clanice , koja nije potrebna jer svrha tog paketa je da ide na postu, i nisam je imala jer se automatski ubacuje adresa poste, na sta se ona izdrcavala kako ona da zna koja je adresa, gospode boze. Posle ganjanja vratim se ja sa adresom, koja opet kazem nije potrebna, da mi druga osoba kaze kako se ne poklapa. NARAVNO da se ne poklapa jer Vam ne treba njena vec od same poste. Pa me nabedjuju sto ne uzmem post express to isto moze da stoji, poenta je u ceni. I zvali nekog kao da razjasni, i odrade oni px paket, ali tek kasnije vidim desno stave opciju do 19h, i jer je malo preko pola kg paket ispadne 420. Koliko god se borila opet su me zeznuli. U isto vreme je mama slala kao px, njoj su kao cc, odjedom odbijaju da salju , verovatno jer su ljudi provalili jeftiniju opciju. Ja stvarno ne znam kako da izadjem na kraj s ovim al ovaj bezobrazluk nema kraja. Koliko su bezobrazni, cast izuzecima...
2024 08 05
> DankaDa: > Problem je što danas svako može sve da radi ako ima vezu! Još je gore što su isti ti nestručni ljudi potpuno nezainteresovani za posao koji obavljaju. Mora čovek svačiji posao da zna da bi završio neku stvar. Strašno! Slazem se... A pritom umeju da budu jako drski i neprijatni... Imam ja jednu takvu u svojoj posti... Kad sam joj jednom prilikom skrenula paznju na njeno drsko ponasanje, ona je pocela da vice nesto kao: "Vi cete meni tako, jel znate Vi da ja imam toliko i toliko dece, toliko unucadi, koliko godina ja radim ovde... itd. " Pa mislim se, sestro, nek su ti zivi i zdravi svi, al kakve to veze ima sa ovom situacijom... Uzas... A njeno dvoje kolega su daleko ljubazniji....
2024 08 05
I svaka posta ima tu opciju, u mom kraju je mala posta i tu se salje posiljka za preuzimanje u posti. Samo ne znam da li primaju posiljke da li mogu preuzeti, I tako mi najvise odgovara na kucnu adresu, kao kupac postujem pravila prodavca, ako mi se ne svidjaju samo zaobidjem i ne zamajavam instistiranjem da mi se posalje drugacije nego sto pise. Meni su ovde za 500din predlagali licno preuzimanje u Beogradu(a ja zivim u Pancevu,) ili za cipele da me setaju po gradu. Kupovala sam sa licnim preuzimanjem, ali sam isla na adresu prodavca, nikoga nisam setala. Zao mi je sto nisam pocela ranije sa prodajom, mislim da je pre bilo drugacije.
2024 08 05
1 2