Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Problemi sa slanjem PX paketa

Strasno ..kod nas u Posti devojke sve znaju ..bez problema se salje na postu px ..ali mora da se pripremi sve sto treba ..osoba koja narucuje lepo posalje adresu i broj poste i sve ok ..neeee nego ih ima koje se prave blesave (na kupce mislim) kad im trazis broj poste pojima nemaju sta je to ..naravno devojka na salteru ne zeli da trazi ulicu i broj poste ..a zasto bi to radila..zato sto je kupcu tesko da posalje broj i adresu mrzi ga da gugla po netu..ne ona ce nasalteru to da radi ..dodje lik sa 50 paketa pa ko to sve kuca nego devojka na salteru ..ali dobro mora neko drugi da bude kriv zbog cega zbog razlike od 150 dinara
2024 08 05
> DoliBlack: > Najbolje je da sami u aplikaciji pošte popunite podatke i samo sa brojem odete u poštu. Oni odštampaju potvrdu i doviđenja. Nemam reči koliko su nestručni da ne znaju da popune za običnu pošiljku, a to im je posao. Užas. To postoji?!! Pa to je onda jedini spas, doduse kako nas prave na blesave, smeju mi se u licu kao da sam imbecil , garantujem da svuda sad namerno rade to.
2024 08 06
> Anast.: > Sestra je slala umesto mene jedan paket pre jedno dve nedelje, prodala sam nešto na fb. Isto je žena koja je kupila rekla da joj pošaljem kao px da joj stigne na poštu zbog manje poštarine. Sestra to dva puta kaže službenici na šalteru i kao okej. Nismo gledale potvrdu iskreno, jer smo mislile da je sve u redu, nego je žena koja je kupila stvari videla da je na potvrdi označeno isto to do 19h, a ne da dostava bude u pošti. > Toliki mi je problem napravila. Iako sam rekla da je sve naglašeno kako je i ona rekla. Na kraju sam sestru poslala u poštu da joj uplati razliku u poštarini i da pita službenicu zašto nije označila to što treba, a ova joj je rekla da joj to prvi put neko traži. 😂 Inače je malo mesto i uvek ista žena radi na šalteru. > Ali eto, zbog njihovog neznanja u pošti, ja ispadoh ovakva i onakva i dobih svakakve poruke i pretnje (za razliku u poštarini od 100 dinara koju sam pristala odmah da vratim, iako je greška bila do neinformisane šalterske službenice u pošti). Garantujem da sad namerno rade to, odvratni su. Sreca u nesreci je da je clanica stvarno predivna osoba, i ima razumevanja da nemam reci.
2024 08 06
> MarianneMary: > > DankaDa: > > Problem je što danas svako može sve da radi ako ima vezu! Još je gore što su isti ti nestručni ljudi potpuno nezainteresovani za posao koji obavljaju. Mora čovek svačiji posao da zna da bi završio neku stvar. Strašno! > Problem je i u tome sto Srbiju napusta puno ljudi i nema ko da radi, pa rade stariji koji ne znaju sve opcije slanja. Ma znaju, samo se prave blesavi.
2024 08 06
> ninanica: > Strasno ..kod nas u Posti devojke sve znaju ..bez problema se salje na postu px ..ali mora da se pripremi sve sto treba ..osoba koja narucuje lepo posalje adresu i broj poste i sve ok ..neeee nego ih ima koje se prave blesave (na kupce mislim) kad im trazis broj poste pojima nemaju sta je to ..naravno devojka na salteru ne zeli da trazi ulicu i broj poste ..a zasto bi to radila..zato sto je kupcu tesko da posalje broj i adresu mrzi ga da gugla po netu..ne ona ce nasalteru to da radi ..dodje lik sa 50 paketa pa ko to sve kuca nego devojka na salteru ..ali dobro mora neko drugi da bude kriv zbog cega zbog razlike od 150 dinara Da stvar bude jos bolja, adresa poste automatski izlazi, vec sam slala ranije, dovoljno je broj poste i odmah izadje, samo se radnici prave blesavi i zavrcu ljude, zelela bih da napisem zalbu ali ne znam gde bih mogla a da to iko vidi.
2024 08 06
Zdravo, izvinjavam se ako skrecem sa teme. Zanima me da li znate kako funkcionise slanje Post Ekspres-om vikendom? Konkretan primer: poslacu paket danas (nedelja) - da li ce sutra stici na zeljenu adresu ili sutra tek krece iz mog mesta, pa na zeljenu adresu dolazi u utorak? Hvala 🤗
2024 08 11
Razumem frustraciju ali da razjasnim pičvajze :D PX = Postexpress POSTRESTANT= Podizanje u posti bez izlaska kurira da dostavi i to je ta jeftinija opcija Znači samo kazete POSTEXPRESSOM POSTRESTANT i dodate " da podigne u posti" za ove malo sa ispod 90 IQ-a i mirna Srbija :D
2024 08 11
> nastygal: > Razumem frustraciju ali da razjasnim pičvajze :D > PX = Postexpress > POSTRESTANT= Podizanje u posti bez izlaska kurira da dostavi i to je ta jeftinija opcija > Znači samo kazete POSTEXPRESSOM POSTRESTANT i dodate " da podigne u posti" za ove malo sa ispod 90 IQ-a i mirna Srbija :D Tehnicki, kodovi su Post Exprest PE, CC paket ima logicno CC prefiks, a PX za restant, i znaju oni dobro ,pogotovo kada su mi iscitali, samo namerno izabrali 19h sto ne treba da se racuna i eto vece cifre, nisu mutavi, znaju sta rade.
2024 08 13
> nastygal: > Razumem frustraciju ali da razjasnim pičvajze :D > PX = Postexpress > POSTRESTANT= Podizanje u posti bez izlaska kurira da dostavi i to je ta jeftinija opcija > Znači samo kazete POSTEXPRESSOM POSTRESTANT i dodate " da podigne u posti" za ove malo sa ispod 90 IQ-a i mirna Srbija :D Ovo nije tačno, pre 3 dana sam ovako poslala ženi, pisalo i na papiru tako i umesto 270, oni naplate 420din. Još je prvo kucala običan PX, iako sam adresu pošte dala i odmah naglasila, ali što kaže devojka koja je započela temu - opet su uspeli da me zajebu. Evo meni jutros žena poslala paket od 300g, bez otkupa, sa podizanjem na pošti, 350din poštarina. Sutra kad odem sa cenovnikom sa njihovog sajta, ima da ih zapalim! Za te pare sam mogla da sedim kući i da mi neko na noge donese, a ne da idem i da me još polusvet zajebava!
2024 08 15
Ako hocete postexpres podizanje u posti adresa ne treba samo postanski br. ime i prezime i br. mobilnog. Ako ima adrese onda je kao klasicni postexpres i tako se naplacuje.
2024 08 15
Ne treba nikakva adresa već samo poštanski broj pošte. Greška je u kucanju.
2024 08 15
Kada se da samo poštanski broj pošte, neće da pošalju jer tvrde da treba i adresa pošte, kada se upiše adresa pošte, onda ga naplate kao postexpress. Kako god okreneš zavrnu te i naplate više, to i jeste poenta. Ja sam se na šalteru raspravljala kad su mi tražili tačnu adresu pošte, jer provereno znam da sistem sam izbaci konkretnu poštu, čim se precizan poštanski broj upiše, ali realno, mogu da mi kažu šta hoće i ja mogu da se svađam do sutra, kad one sede za kompom. Da li su glupe, ili bezobrazne, još nisam utvrdila, ali sumnjam na oba. A možda prosto imaju i direktivu da nas vozaju tako. Sve u svemu, jezivo!
2024 08 15
Glupe su jer nema ni opcija da se unese adresa kada se adekvatno klikne na opciju preuzimanje u pošti.
2024 08 15
1 2