Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pitanje u vezi sa cc paketom

> VeKalu: > Nažalost ne, našla sam dosta odgovora i skorašnjih negativnih iskustava na drugoj temi. Našli su način da nas zaje*avaju. > Ja sam slala paket pre 3 dana, dala adresu pošte, poštarina bila kao da ide na običnu adresu. Pomislila sam da je žena na pošti nešto slučajno zeznula, iako je adresa pošte bila navedena. > Jutros žena meni poslala paket od 350 grama, poštarina 350din. Sutra planiram da dignem frku u pošti, jer je ovo neviđeni bezobrazluk. Ako ću da platim cenu kao redovan PX, onda će kurir da mi ga donese na vrata, a ne da se mlatim do pošte, a oni da profitiraju. Da isto se i meni desilo, članica me lepo ispoštovala kad sam joj tražila da mi pošalje paket kao Postexpress isporuka u pošti i stavljena je adresa pošte, međutim meni je paket naplaćen 350 din, a morala sam da idem po paket u poštu
2024 08 16
Evo konkretno cenovnik iz poste za CC ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/cd439ff78199d18ee0c49118c0b81c94.jpg) A usluga "isporuka u posti" postoji oduvek, navede se post restant opcija, i grad gde se salje, ako je veca opstina kao Beograd onda mora bas broj konkretne poste u koju ide jer ih ima puno. Ako navedete da paket ostane u posti a dodjete po njega prekosutra, placate lezarinu. 🌸
2024 08 16
zdravo, naisla sam na ovu vasu diskusiju pa imam pitanje, do sada sam sve posiljke adresirala kao isporuku u posti, zanima me kako to ide kada zelim da adresiram posiljku na paketomat, dakle ne da preusmerim, nego da mi bude poslata direktno na paketomat. znate li mozda kolika je postarina tako, i kako se to radi, kako da se adresira?
2024 11 21
1 2