Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Gledanje ostavljenih utisaka na svom profilu

Jel ima neko problem da ne moze da pogleda sve utiske na svom profilu? Prikazuje mi samo 19ak a imam ih 41
2024 08 14
Kod mene postoji problem ne dobijanja utisaka za nekoliko poslednjih saradnji, dobijem samo poruku da je sve u redu i to je to. Pre i kao kupac nisam od svih dobijala utiske(pa sam naknadno brisala svoje koje sam dala), a sada kao prodavac barem 5 utisaka je izostalo.
2024 08 14
Ja sam ipak, na kraju, uspela da vidim, ali sporo ucitava...
2024 08 14
> MarianneMary: > Kod mene postoji problem ne dobijanja utisaka za nekoliko poslednjih saradnji, dobijem samo poruku da je sve u redu i to je to. Pre i kao kupac nisam od svih dobijala utiske(pa sam naknadno brisala svoje koje sam dala), a sada kao prodavac barem 5 utisaka je izostalo. Takodje, preko 30 uspesnih i pozitivnih saradnji sam imala sa clanicama, nisu ostavile. Sa nekima od tih sam cak imala i ponovnu saradnju. Ali verovatno ih ne zanima to razmenjivanje utisaka.
2024 08 18
> Pahulja: > Jel ima neko problem da ne moze da pogleda sve utiske na svom profilu? > Prikazuje mi samo 19ak a imam ih 41 Pahuljo, očigledno Vas ove dve članice nisu razumele... Da, dešava se da ne mogu da vidim sve utiske; kao učitava i ne prikazuje ništa osim crtica. A nekad ih vidim iz prve. Dakle, nije do Vas. ❄️
2024 08 18
Evo ja ne mogu da ostavim utisak članici. Ona meni jeste, a ja kad hoću sa postavim njoj izlazi mi crvenim slovima da je moguće ostaviti samo jednu vrstu utiska članici. Ne razumem zašto?
2024 08 18
Ja imam problem sa gledanjem tudjih utisaka. Mogu da vidim prvu stranicu, ali ne otvara mi nijednu sledecu 😕
2024 08 20
Ja sam pre par dana saradjivala sa jednom clanicom gde je saradnja odlicno prosla ,ja posle javljam da sam preuzela paket da zena zna da se ne sekira ,ostavila joj utisak a ona meni nije ,ok razumem da neko ima previse obaveza i to al makar minut da udje na sajt pa da mi uzvrati sa utiskom meni bi stvarno znacilo ali ok sta je tu je
2024 09 25
> Karavukovo: > ok razumem da neko ima previse obaveza i to al makar minut da udje na sajt pa da mi uzvrati sa utiskom Ovo nikad nije opravdanje, jer niko nije baš toliko zauzet. > meni bi stvarno znacilo ali ok sta je tu je Pa, napišite joj ovo.
2024 09 25