Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne mogu da uðem na svoju temu na forumu

ovo je link: https://mojekrpice.rs/forum/t/622069/
2024 08 19
Ta tema je obrisana, zbog toga nije moguće ući (ako su u pitanju oni kućni aparati), a ako je u pitanju tema ispod ove, nije moguće ući zbog toga što je pisana ćirilicom, a ovaj sajt ne podržava ćirilicu.
2024 08 19
> emilyy: > Ta tema je obrisana, zbog toga nije moguće ući (ako su u pitanju oni kućni aparati), a ako je u pitanju tema ispod ove, nije moguće ući zbog toga što je pisana ćirilicom, a ovaj sajt ne podržava ćirilicu. Ja vidim da tamo prodaju i Simpo garniture, i TV police, i usisivače i ostale stvari, meni je obrisana biblioteka koji sam postavila i kućni uređaji. Zato i pitam - koji su kriterijumi? Jer jeste moja biblioteka nameštaj, ali i ugaona garnitura je... Zašto se usisivač razlikuje od npr frižidera, to me zanima - da nađem pravilo i njime se vodim
2024 08 19
Nije problem ni biblioteka, ni garnitura, ni TV polica….sve je to dozvoljeno i Vi ste to postavili u odgovarajući potforum- Dom. Medjutim: postavili ste više tema u jednom potforumu (Dom) u toku jednog dana, a dozvoljena je samo JEDNA tema u istom potforumu u jednom danu- 24h. Takvo je pravilo, i zbog toga su Vam teme obrisane. P. S. Stavite sve to što prodajete u JEDNU temu u potforumu “Dom” i neće biti problema. 😊
2024 08 19
E hvala Vam puno, sad mi je sve jasno 🤗
2024 08 20