Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

RASPRODAJA TEHNIKE I NAMESTAJA zbog selidbe - ves masina, frizider, naddusek i jos mnogo toga

Selim se, imam mnogo stvari koje sam kupila i koje ne mogu sa sobom poneti u stan u koji se selim :( Frizider i ves masina su novi, testirani kad su stigli iz Tehnomanije; utvrdjeno da je sve u najboljem redu i iskljuceni. Naddusek je koriscen svega dva meseca, nije 'razdrndan' ili tako nesto, spavala sam ja na njemu koja imam 60kg i ima 4 godine garancije. Sve se nalazi u NS. Ostavljam tehnicke detalje svakog proizvoda, zajedno sa slikama:
2024 08 23
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/0243021300b38e41b95cc5ce78e88c0f.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/2b047a3ff3423b17babe84282b027ba9.jpg) Samootapajući kombinovani frižider Gorenje RF4120AW poseduje A energetski razred. Kvalitetan, izdrzljiv, u ovako visokoj energetskoj klasi, stedi mnogo struje! (pogotovo jer su frizideri stalno ukljuceni) Ono što posebno odlikuje ovaj model su podesive nogice i prekidač za brzo zamrzavanje, koji omogućava veoma niske temperature od –32° C. Zamrzavajući na ovoj temperaturi i intenzitetu čuva zamrznute namirnice u perfektnom stanju i duže nego standardno zamrznute namirnice. Kada su namirnice perfektno zamrznute, zamrzivač će automatski isključiti brzo zamrzavanje na predhodno podešenu temperaturu; alternativno, funkcija brzog zamrzavanja se može ugasiti i ručno Kupljen nov u radnji, provereno da li radi kad je Tehnomanija dostavila, i iskljucen, od tada stoji. Prodaja radi selidbe. Tip: Samootapajući Energetska klasa: A Zapremina: Bruto zapremina: 195 l (145/48) Dimenzije: 54 × 123 × 58 cm Broj vrata: 2 Boja: bela Ostalo: Automatsko otapanje frižidera Prekidač za brzo zamrzavanje 1 kompresor Klimatski razred ST (od + 18º C do + 38º C) Klimatski razred N (od + 16º C do + 32º C) Podesive nogice 2 fiksne i 2 podesive nogice Uređenost / Preglednost Frižider: Unutrašnje osvetljenje na stranici 4 kvalitetne staklene police 2 posude za povrće Posude na vratima: 5 posuda u vratima: 2 police za maslac i sir 2 uloška za jaja (6× ) Zamrzivač: 1 mrežna polica 1 prostor sa vratima Cena: 18 999
2024 08 23
Izuzetna VOX ves masina kapaciteta pranja od 5 kg sa snagom centrifuge od 1000 obrtaja u minuti. Jedan od najpopularnijih modela na trzistu izdvaja se pre svega dubinom od svega 50 cm. Masina pripada A energetskoj klasi a poseduje i sistem za automatsko detektovanje polovine napunjenosti bubnja, kao i sistem zakljucavanja radi zastite vasih najmladjih ukucana. Kupljena nova u radnji, provereno da li radi kad je Tehnomanija dostavila, i iskljucena, od tada stoji. Prodaja radi selidbe. VOX veš mašina WM 1052 Energestski razred: A Broj obrtaja centrifuge: 1000 obrt/min Kontrolni sistem: full electronic 15 programa Zapremina bubnja: 42 l Izbor temperature - Termostat Kapacitet: 5 kg veša Funkcije: Lakše peglanje Bez centrifuge Start/pause Ostale karakteristike i funkcije: Klasa pranja: A Potrošnja energije: 0,95 kWh Potrošnja vode: 43 L Trajanje programa na 60° pamuk:190 min Automatsko detektovanje ½ pranja Inox bubanj Sigurnosni sistem: Zaštita za decu Zaštita od prevelike količine pene Zaštita od previsokog ili preniskog napona Servisna dijagnostika Zaštita od poplave Boja: bela Dimenzije (xVxD): 60 x 85 x 51 cm Cena: 17 999 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/518e645b3caf3cb161c16a66e67e0298.jpg)
2024 08 23