Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zasto je tesko..

Otvaram ovu temu iz razloga sto ne znam sta da radim u slucaju kada clanice koje se uloguju i budu aktivne na sajtu,ne odgovaraju na poruke...razumem da neke nisu u mogucnosti zbog posla,obaveza,ali svakako vide...mozda je tema vec postojala i ja se izvinjavam sto opet pokrecem istu temu...zelela bih da cujem vasa iskustva..
2024 08 29
Ni meni to nikad nece biti jasno,ako ih mrzi da odgovore zasto onda oglasavaju predmete. Ja sam htela da kupim suknju i clanica mi poslala dodatne slike,zatražila sam br racuna da uplatim novac (dva puta slala poruku)ali od članice ni traga ni glasa!
2024 08 29
Ja trenutno jurim pismo tasnicu i bas mi je frka,videla kod par clanica,pitala,i nista,a vidim ulazile na sajt...bas mi bezveze da opet pitam,a odgovara mi taj predmet za koji pitam.
2024 08 29
Mozda zato sto predmet uopste i nemaju 😄
2024 08 29
> Chillnakit: > Mozda zato sto predmet uopste i nemaju 😄 Verovatno...i zato sam ja otisla i kupila na popustu u P..S. torbu i cao
2024 08 29
Nekultura, nevaspitanje, bezobrazluk... Svakodnevnica, nažalost!
2024 08 29
Vrlo se retko ukljucujem u bilo koje teme Ali ovu cu prokomentarisati…. Ja bih iskreno najvise volela kada bih imala opciju da blokiram pristup odredjenim clanicama mom profilu….npr upravo te koje ne odgovraju na poruke (osnovne kulture vrlo manjka na ovoj platformi)…… Evo Ja imam primer da mi clanica komentarise sa cudjenjem cenu majice “ Polovna Majica 1500 ? “ ovim recima pocinje i zavrsava komunikaciju samnom… Tako da bih na blok recimo odmah stavila te koje komentarisu i ove koje ne odgovaraju a zapocinju komunikaciju (Kada kazem blok Mislim prema mom profilu)
2024 08 29
Hvala sto se pridruzili temi...ovaj sajt ima mnogo propusta,nisam bas dugo ovde,mislim ima 4g,ali opet nije mi jasno zasto je tesko napisati imam predmet ili prodat je...verovatno da je nekima najlakse da iskuliraju i kao ajde cao itd...ne vidim poentu takvog ponasanja..valjda je u korist prodati predmet nego ga drzati na profilu mesecima pa cak i godinama. I da isto je i sa prodatim predmetima,zar je tesko obrisati...ja sam cekala juce,danas i na kraju nista,otisla i kupila novu torbu da ne verujete za 500 dinara...meni ce posluziti za slavlje koje imam a eto neka od njih koja me je iskulirala mogla je da zaradi...ali dobro...ovako mi je mozda ispalo i bolje...samo zelim da admini provere profile koji nisu aktivni i da se uvede onaj sistem kao na Limundu,kad prodas,nema ga vise na profilu da se prodaje,nego pise prodato i ne mozes da klikces zelim a predmeta nema
2024 08 29
> JelenaDuletic: > Vrlo se retko ukljucujem u bilo koje teme Ali ovu cu prokomentarisati…. > Ja bih iskreno najvise volela kada bih imala opciju da blokiram pristup odredjenim clanicama mom profilu….npr upravo te koje ne odgovraju na poruke (osnovne kulture vrlo manjka na ovoj platformi)…… > Evo Ja imam primer da mi clanica komentarise sa cudjenjem cenu majice “ Polovna Majica 1500 ? “ ovim recima pocinje i zavrsava komunikaciju samnom… > Tako da bih na blok recimo odmah stavila te koje komentarisu i ove koje ne odgovaraju a zapocinju komunikaciju (Kada kazem blok Mislim prema mom profilu) A ja bih volela da blokiram pojedine koje se bukvalno sa vremena na vreme pojave, pitaju za predmete, pitaju za popuste i kada im dam ponudu, a to bude popriličan popust verujte mi, one iščeznu bez traga. Prodje neko vreme pa opet sve iznova u krug. Ja ne znam šta je tu u pitanju najiskrenije 🤦
2024 08 29
> A ja bih volela da blokiram pojedine koje se bukvalno sa vremena na vreme pojave, pitaju za predmete, pitaju za popuste i kada im dam ponudu, a to bude popriličan popust verujte mi, one iščeznu bez traga. Prodje neko vreme pa opet sve iznova u krug. Ja ne znam šta je tu u pitanju najiskrenije 🤦 Sve češća pojava! Dakle, te članice uđu u poruke da vide odgovor na pitanje koje su postavile i samo nestanu! Ni hvala, ni odgovara/ne odgovara, ma ništa! I to me svakog puta istera iz takta!
2024 08 29
Puno puta sam se susretala na sajtu sa takvim članicama. Desi se i da počnemo razgovor, ali taman kada treba da se dogovorimo oko kupoprodaje, tada sve staje. Postoje i članice koje se i ne potrude da odgovore na poruku. Da se razumemo, nisam od onih što dosađuju u porukama. Uvek pročitam opis predmeta i opis na profilu. Ali recimo ako članica nije napisala dimenzije odevnog komada, pa naravno da ću morati da pitam. Ako mi mere ne odgovaraju, odmah ću joj staviti to do znanja. I tako. Prosto ne znam šta je gore🤷‍♀️ Razumem ja i posao i obaveze, ali verujte mi da niko nije toooliko zauzet da ne može u 24 sata da izdvoji 2,3, maksimalno 5 minuta i da vam odgovori na poruku. Može li se nešto uraditi po tom pitanju? Da li se može na primer ostaviti negativan utisak, čak i ako nije došlo do dogovora? Na primer, ako vidimo da je neka članica online, a ne odgovara, da se sačeka 3 dana i posle toga lepo ostaviti negativan utisak. Na taj način bi neke korisnice znale ko je kakav i ne bi gubile vreme. A što se tiče ovih što ne odgovaraju, sigurna sam da ni njima ne bi bilo sve jedno i da bi se dobro zamislile, jer nikome normalnom nije u interesu da ima puno negativnih ocena, a da se pritom bavi ovim poslom i od njega možda zarađuje. Volela bih da čujem što više vaših mišljenja na ovu temu!❤️
2024 09 01
Ocenu mozete ostaviti samo ako ste imali saradnju. A ako je doslo do razmene podataka, onda mozete ostaviti neutralnu. A ovako sto vas neko ignorise nije ni lepo ni kulturno, ali mozda prodavac ne zeli da saradjuje. Kao sto kupac bira od koga ce kupiti i prodavac moze da bira kome nece prodati. Znam da vecini to nije razlog zasto ne odgovaraju, ali recimo ako ne zelim sa nekim da saradjujem isto bih tako jer nema blok opcije.
2024 09 01
U potpunosti se slažem sa tim da i prodavac može birati kome će prodati robu. Možda neko ima puno negativnih ocena, nije sigurna osoba ili je prosto nekulturna u porukama. Ali da prodavac ne odgovori osobama koje imaju sve pozitivne komentare, ne dosađuju u porukama, imaju razumevanja i strpljenja i tako dalje, to mi je čist bezobrazluk i nekulturan. Pa lakše je biti iskren i reći ne želim da sarađujem sa vama, nego nekog vući za nos. Kada bi mi neko tako odgovorio, ne bih se naljutila, šta više razumela bih tu osobu, jer i sama prodajem odeću. Ovako se samo troši vreme..🫤
2024 09 01
godine iskustva su me naučile da je ponašanje ljudi u mnogim situacijama iracionalno i prestala sam da gubim vreme objašnjavajući (se). ako komunikacija izostane u startu ili je, onako, mučna, brate, odustajem i ne osvrćem se. reagujem samo ako me direktno ugrožava i to je to, što savetujem i vama. jednostavno, nije vredno.
2024 09 01
> Chillnakit: > Mozda zato sto predmet uopste i nemaju 😄 SLAZEM SE!!! Takodje i nova clanica bez ijednog utiska koja je iz moga grada. Rekla je da je na stanju predmet za koji sam pitala. I da radi samo uplate na racun 🤣Medjutim kada sam je pitala da se nadjemo ili da posaljem nekoga na adresu gde ona kaze , da mi posalje taksijem(uglavnom dala sam joj sve moguce opcije) nisam dobila odgovor. I najverovatnije je da su slike ukradene od drugih clanica, a da ona te predmete ni nema...
2024 09 03
1 2