Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Kupovina, vaše mišljenje

Ćao, zanima me šta najčešće pretražujete i kupujete. Da li su to odevni komadi, torbe, obuća, nakit, odeća za decu ili? Da li kupujete sezonske stvari ili šta vam se svidi i van sezone? Da li više gledate kvalitet ili vam je bitno samo da je pristupačno?
2024 08 29
Ja sam veliki ljubitelj h&m,ali ovde pretrazujem samo njihove haljine i suknje,ostalo kupujem u njihovim radnjama. Onda zara sandale iato cesto,tek po neki put i zara haljine jer mi se svidi tek jedna u 1000,ali cesto zarinu odecu za devojcice. Jer cak i u zari kupujem samo isto to-sebi sandale i devojcicama krpice,ostalo mi se ne svidja. Zbog zatvaranja c&a,cesto sam pretrazivala farmerke za žmua,ali to vise ne radim,sad mu ih mogu uzeti na ananasu. Cesto pretrazujem srebrne torbe i obucu,zvonarice,stvari od jute.. tj. stvari koje mi uvek trebaju. Vec dugo bezuspesno trazim jedne sinsay naocare,onda jedne srebrne sandale,hallhuber kaput,teksas jaknu sa puf rukavima.. imam tu neku listu od par stvari koju bukvalno uvek pretrazim. I kod mene nema sezone! Kupim ja cizme i kaput u junu a i kupaci u novembru. Jer ako je novo ili u super stanju a po povoljnoj ceni? Daj odma,*ebes kalendar!
2024 08 30
Ja uglavnom ovde jurim stvari koje su mi nekada promakle u radnjama ili nisu ni dolazile u prodavnice u Srbiji. Recimo našla sam Inch2 trikolor sandale koje sam jurila bukvalno 4 godine ili duže, ali zato i dalje patim za jednom Zara zelenom midi sljokicavom haljinom.... Nema sezone kod mene-sva godišnja doba u svakom trenutku 🤣
2024 08 30
Nema ni kod mene sezone 😂 bukvalno sam kupila ugg cizme pre mesec ipo dana da se ne bi prodale jer kao zasto bi cekala zimu do tad ih nece biti (imale su preko 20 lajkova) Ovde nije kao u buticima, ima dosta stvari koje su unikatne ili ih vise ne mozete naci po prodavnicama i ako ne ugrabite sto pre posle vam bude krivo jer vise to nigde necete naci.
2024 08 31